ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Στην Μπαρτσελόνα ο Νεϊμάρ

Στην Μπαρτσελόνα ο Νεϊμάρ

27/12/2011
Στην Μπαρτσελόνα ο Νεϊμάρ

Η Μπαρτσελόνα νίκησε την Ρεάλ Μαδρίτης στη μάχη για την απόκτηση του Νεϊμάρ.

Όπως αποκαλύπτει η άριστα ενημερωμένη για τα δρώμενα στους πρωταθλητές Ευρώπης, “Sport”, ο βραζιλιάνος επιθετικός έχει υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών με την ομάδα της Καταλονίας κάτι που μέχρι σήμερα προσπαθούσαν να κρατήσουν επτασφράγιστο μυστικό οι διοικούντες!

Σε λεπτομέρειες που αναφέρει το δημοσίευμα ο Νεϊμάρ θα συμπεριληφθεί –αρχικά- στη δεύτερη σκάλα συμβολαίων της Μπαρτσελόνα. Βάσει αυτής θα έχει λαμβάνειν επτά εκατομμύρια ευρώ για το πρώτο χρονικό διάστημα του συμβολαίου του.

Αυτό όμως μετά από έναν συγκεκριμένο αριθμό παιχνιδιών προβλέπει αυτόματα αναπροσαρμογή και …εκτόξευση των οικονομικών απολαβών του παίκτη στα δεδομένα των συμβολαίων που έχουν οι μεγάλοι αστέρες των Παγκόσμιων Πρωταθλητών.

Βέβαια, ακόμη και στο πρώτο του στάδιο το συμβόλαιο του Νεϊμάρ έχει κάποιους όρους που μπορούν να αυξήσουν κατά πολύ τα χρήματα που θα βάζει στον τραπεζικό του λογαριασμό.

Για παράδειγμα, η Sport αναφέρει ότι σε περίπτωση κατάκτησης της Χρυσής Μπάλας, τότε, το μπόνους του θα φτάσει στο ένα εκατομμύριο ευρώ!

Αυτό που δεν αναφέρει η καταλανική ιστοσελίδα είναι το χρηματικό ποσό που θα λάβει η Σάντος για να παραχωρήσει τον Νεϊμάρ αλλά και το «πότε» θα ενεργοποιηθεί το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου άσου το οποίο –όπως υποστηρίζει η Sport- έχει ήδη υπογραφεί.

www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου