ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

"Χτενίζει" τη γαλλική αγορά ο Ολυμπιακός

"Χτενίζει" τη γαλλική αγορά ο Ολυμπιακός

Ο Γενάρης απέχει λίγες ημέρες και ο Ολυμπιακός εξετάζει περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που θα μπορούσαν να τον απασχολήσουν ενόψει της μεταγραφικής περιόδου. Άνθρωποι των ερυθρολεύκων παρακολουθούν στενά τη γαλλική αγορά, ψάχνοντας κυρίως για μεσοεπιθετικούς παίκτες. Ποιοι έχουν προταθεί.
Η Γαλλία είναι μια χώρα με την οποία ο Ολυμπιακός έχει αναπτύξει μεταγραφική σχέση τα τελευταία χρόνια. Έτσι και τώρα οι ερυθρόλευκοι έχουν στρέψει εκεί την προσοχή τους, στην προσπάθεια να βρουν ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν είτε τον Γενάρη, είτε το προσεχές καλοκαίρι, να ενισχύσουν σε σημαντικό βαθμό το ρόστερ της ομάδας.
Οι Πειραιώτες έχουν τα μάτια τους στραμμένα κυρίως σε περιπτώσεις μεσοεπιθετικών που αγωνίζονται στο Championnat και υπό προϋποθέσεις θα μπορούσαν να απασχολήσουν τα μεταγραφικά των πρωταθλητών Ελλάδας.

Εξάλλου στο γαλλικό πρωτάθλημα κυριαρχεί η ταχύτητα, στοιχείο που απαιτεί ο Βαλβέρδε για τους κυνηγούς της ομάδας και απαραίτητη προϋπόθεση για το σύγχρονο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Ας δούμε όμως κάποια ονόματα παικτών που προέρχονται είτε από το σκάουτινγκ, είτε έχουν προταθεί από διάφορους μάνατζερ. Πρώτος και καλύτερος ο Λουντοβίκ Ομπράνιακ της Λιλ.

Ο 27χρονος γαλλοπολωνός έχει απασχολήσει και σε προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους τον Ολυμπιακό, το καλοκαίρι μένει ελεύθερος, θεωρείται καλή περίπτωση και παίζει σε όλες τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό με την Μπορντό να έχει ήδη εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του.

Από εκεί και πέρα στην λίστα υπάρχουν ποδοσφαιριστές όπως οι Ζερεμί Πιέντ (22 ετών - Λιόν), Τζόναθαν Πιτρόϊπα (25 ετών - Ρεν), Ρόι Κοντού (26 ετών - Οσέρ), Κέβιν Μονέ - Πακέ (23 ετών - Λοριάν, θεωρείται εξαιρετική περίπτωση αλλά και πανάκριβος...), Φρανκ Τζα Τζετζέ (25 ετών - Νις) και Ρομέν Χαμούμα (20 ετών - Καέν). Στον Ολυμπιακό επιθυμούν να βρουν νέες περιπτώσεις "Μιραλάς", αν και κάτι τέτοιο δεν φαντάζει και πολύ εύκολο. Οι ερυθρόλευκοι πάντως θέλουν να ενισχυθούν στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και δεν αποκλείεται κάποιος από τους προαναφερθέντες να απασχολήσει "ζεστά" τους Πειραιώτες.

 www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου