ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Θέμα στο Βέλγιο ο Μιραλάς

Θέμα στο Βέλγιο ο Μιραλάς

Οι εμφανίσεις του Βέλγου επιθετικού του Ολυμπιακού, Κέβιν Μιραλάς, με τα "ερυθρόλευκα" έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον των ΜΜΕ της πατρίδας του, που κάνουν αφιερώματα για αυτόν.
Ο Κέβιν Μιραλάς "μαγεύει" με τις ντρίμπλες, τα γκολ και γενικότερα το ταλέντο του, τους φίλους του Ολυμπιακού, με αποτέλεσμα ο Βέλγος άσος να είναι από τους πιο αγαπητούς στο "ερυθρόλευκο" κοινό και όλοι οι φίλοι του Θρύλου να ενδιαφέρονται για τα νέα του.
Κάτι τέτοιο συμβαίνει και στην πατρίδα του και αυτό έχει οδηγήσει διάφορα Μέσα Ενημέρωσης να ασχοληθούν με τον 24χρονο στράικερ και να κάνουν αφιερώματα για τη ζωή του.

Ένα από αυτά είναι η βελγική ιστοσελίδα "culturesport.info", η οποία κάνεις μια εκτενή αναφορά στη ζωή του Κέβιν Μιραλάς, τον οποίο αναφέρει ως αρχιτέκτονα της περσινής επιτυχίας του Ολυμπιακού να κατακτήσει το πρωτάθλημα Ελλάδας με τα 14 γκολ σε 27 αγωνιστικές.

Επίσης, το σάιτ κάνει λόγο για το χατ τρικ που πέτυχε εναντίον του Λεβαδειακού ενώ αναφέρεται με τα καλύτερα λόγια στις εμφανίσεις του Βέλγου στο Champions League, ενώ καλεί τους αναγνώστες του να τον παρακολουθήσουν στο Europa League, στο οποίο θα συνεχίσει ο Ολυμπιακός.

Τέλος, αναφέρεται στην καριέρα του Μιραλάς ως τώρα, ενώ θέλει τον Κέβιν να επιστρέφει στις βασικές επιλογές τους ομοσπονδιακού προπονητή του Βελγίου.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου