ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Δηλωσεις Ίβκοβιτς,Σπανούλη,Σταυρόπουλου, Καζλάουσκας,Τουρσάν


 Δηλωσεις Ίβκοβιτς,Σπανούλη,Σταυρόπουλου,

Καζλάουσκας,Τουρσάν

28/12/2011

 Ίβκοβιτς: "Αντίπαλος μας μόνο οι τραυματισμοί"

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς σχολίασε πως στο TOP-16 δεν υπάρχουν εύκολοι όμιλοι και ομάδες, επεσήμανε πως το μόνο που φοβάται είναι οι τραυματισμοί, ενώ τόνισε πως περιμένει τους Σπανούλη και Λάζαρο.
Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς έκανε το δικό του σχόλιο για τον όμιλο του Ολυμπιακού στo ΤΟΠ-16, έχοντας να αντιμετωπίσει τις ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Εφές και Γαλατασαράι, επισημαίνοντας πως αντίπαλος των ερυθρολεύκων είναι μόνο οι τραυματισμοί, ενώ χαρακτήρισε παίκτες-κλειδιά τους Λάζαρο Παπαδόπουλο και Βασίλη Σπανούλη.
Ο Σέρβος τεχνικός, σχολίασε: "Στο TOP-16 δεν υπάρχουν εύκολες ομάδες, ούτε εύκολοι όμιλοι. Το πιο σημαντικό πράγμα για εμάς είναι το πότε θα ξέρουμε πως θα έχουμε στην διάθεση μας τους τραυματίες παίκτες μας, όπως τους Βασίλη Σπανούλη και Λάζαρο Παπαδόπουλο.

 Είναι παίκτες-κλειδιά για εμάς και πολύ σημαντικοί στο παιχνίδι μας. Ο μεγαλύτερος μας αντίπαλος είναι οι τραυματισμοί". 


Σπανούλης: "Τα παιχνίδια είναι ανοιχτά"

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης, έχρισε φαβορί του ομίλου στο ΤΟΠ-16 την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά τόνισε πως όλα τα ματς είναι "ανοιχτά" και όλα μπορούν να συμβούν.
Ο Βασίλης Σπανούλης σε δηλώσεις του μόλις έμαθε για την κλήρωση του Ολυμπιακού στο ΤΟΠ-16  τόνισε με νόημα ότι αν ο Ολυμπιακού το αξίζει θα περάσει στα προημιτελικά του θεσμού.
Αναλυτικά η αντίδραση του Red-Bill στο άκουσμα των αντιπάλων:

"Όλες οι ομάδες είναι το ίδιο καλές στο TΟΠ- 16 και δεν κάνει καμία διαφορά το ποια ομάδα θα αντιμετωπίσουμε. Σίγουρα, η ΤΣΣΚΑ είναι το φαβορί στον όμιλό μας, αλλά νομίζω ότι ειδικά στη φετινή Ευρωλίγκα όλα τα παιχνίδια είναι ανοιχτά και όλοι μπορούν να κερδίσουν όλους. Εμείς θέλουμε να έχουμε την υγειά μας και μέσα στο γήπεδο θα μετρήσουμε τις δυνάμεις μας. Αν αξίζουμε, θα προχωρήσουμε στο θεσμό".

Σταυρόπουλος: "Μέρα με την μέρα καλύτεροι"

Την πεποίθηση ότι ο Ολυμπιακός σταδιακά θα βελτιώνεται, εξέφρασε ο Χρήστος Σταυρόπουλος, ο οποίος μίλησε για την κλήρωση της Ευρωλίγκας.
Ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ, τόνισε πως επόμενος στόχος της ομάδας του Πειραιά είναι τα προημιτελικά του θεσμού.
"Το πρώτο βήμα ήταν η πρόκριση στο Top 16 και το επόμενο να πάμε στα προημιτελικά. Είμαστε στους καλύτερους "16" της Ευρωλίγκας και θα προσπαθήσουμε να είμαστε έτοιμοι στα σημαντικά ματς που θα βρούμε μπροστά μας.

Όταν έγινε η κλήρωση για την κανονική περίοδο, όλοι έλεγαν πως είχαμε τον πιο εύκολο όμιλο, αλλά εξελίχθηκε ως ο πιο ανταγωνιστικός.

Είδαμε πως έμεινε εκτός η Κάχα Λαμποράλ. Σημασία έχει πώς θα εμφανιστείς εσύ και αν θα είσαι έτοιμος. Το καλό είναι πως ο όμιλος έχει καλά κι εύκολα ταξίδια", είπε αρχικά ο Χρήστος Σταυρόπουλος και συμπλήρωσε:

"Είμαστε μια νέα ομάδα. Είμαστε ευχαριστημένοι, γιατί τα νέα παιδιά έδειξαν πως έχουν πνεύμα νικητή που μας βοήθησε πολύ, ιδίως στα τελευταία παιχνίδια.

Μέρα με τη μέρα θα γινόμαστε καλύτεροι. Το πρόγραμμα είναι σημαντικό, όσον αφορά τη σειρά των αγώνων. Θα τα βάλουμε κάτω και θα δούμε. Το καλό είναι πως δεν θα έχουμε μεγάλα ταξίδια".

Καζλάουσκας: "Κάθε ομάδα μπορεί να κερδίσει την άλλη"

Ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Γιόνας Καζλάουσκας, τόνισε πως στον όμιλο που βρίσκεται και ο Ολυμπιακός στο ΤΟP-16, η κάθε ομάδα μπορεί να κερδίσει την άλλη. Υπολογίζει πολύ την Εφές.
Ο πρώτην τεχνικός των Πειραιωτών και νυν της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Γιόνας Καζλάουσκας, σε δηλώσεις του για τον όμιλο που διαμορφώθηκε TOP-16 τόνισε πως η κάθε ομάδα μπορεί να κερδίσει την άλλη. Ο Λιθουανός κόουτς σέβεται τον Ολυμπιακό και υπολογίζει ιδιαίτερα την Εφές.
Ο Γιόνας Καζλάουσκας, σχολίασε: "Έχουμε στόχο να φτάσουμε στο υψηλότερο σημείο, τουλάχιστον μέχρι το Final 4. Όσο καλά κι αν έχεις παίξει στην πρώτη φάση, δεν έχει σημασία πλέον.

Όλοι οι αντίπαλοί μας είναι δυνατοί. Έχουμε μπροστά μας ομάδες που είναι στην ελίτ της Ευρώπης, όπως ο Ολυμπιακός, που έχει πετύχει πολλά και είναι μόνιμα ανάμεσα στις δύο καλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Η Εφές είναι παραδοσιακή δύναμη στην Τουρκία και μία από τις πιο δυνατές στην Ευρώπη, με μεγάλες δυνατότητες και ακόμη δεν έχει παρουσιάσει το καλύτερο πρόσωπό της.

 Η Γαλατάσαραϊ έφτασε στους ομίλους μέσω των προκριματικών και παίζει καλό μπάσκετ χάρη στην παρουσία έμπειρων παικτών, όπως ο Λάκοβιτς. Κάθε ομάδα είναι ικανή να νικήσει την άλλη".

Τουρσάν: "Δεν μας αρκεί το ΤΟP-16"

Ο Γενικός Διευθυντής της Γαλατασαρά, Αλί Τουρσάν, τόνισε πως στην ομάδα του δεν της αρκεί η παρουσία της στο TOP-16, καθώς στοχεύει να φτάσει ακόμη ψηλότερα.
Η Γαλατασαράι προκρίθηκε ως τέταρτη στο TOP-16, αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν "κόβει" την αυτοπεποίθηση στην τουρκική ομάδα. Μάλιστα, ο Γενικός Διευθυντής του συλλόγου, Αλί Τουρσάν, τόνισε πως η "Γαλατά" του μέχρι πρότινος ερυθρόλευκου, Τζαμόν Λούκας, στοχεύει να φτάσει ακόμη ψηλότερα.
Ο Αλί Τουρσάν, τόνισε: "Στην φάση που βρισκόμαστε συμμετέχουν οι κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη. Δεν μπορείς να μην περιμένεις, λοιπόν, το να μην τις αντιμετωπίσεις. Όποια και αν ήταν η κλήρωση στο TOP-16 θα ήταν δύσκολη. Στον όμιλο μας πιστεύω πως η κάθε ομάδα μπορεί να κερδίσει την άλλη. Ίσως οι περισσότεροι να λένε πως 'μέχρι εδώ που φτάσαμε είναι καλά', αλλά εμείς δεν το λέμε αυτό, καθώς στοχεύουμε να φτάσουμε ακόμη ψηλότερα.

Δεν μας αρκεί, απλά, η συμμετοχή μας στο TOP-16. Ελπίζουμε να συμεχίσουμε τις καλές μας εμφανίσεις στην Ευρωλίγκα και στο TOP-16. Θα παίζουμε κάθε ματς, δίνοντας τον καλύτερο μας εαυτό μέχρι τέλους, μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Από εκεί και πέρα θα δούμε που θα μπορέσουμε να φτάσουμε". 

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου