ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Στο "Λουζνίκι" το Ρουμπίν - Ολυμπιακός;

Στο "Λουζνίκι" το Ρουμπίν - Ολυμπιακός;

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ρωσικού Τύπου, τις τελευταίες ημέρες όλο και κερδίζει έδαφος το σενάριο να διεξαχθεί στο "Λουζνίκι" της Μόσχας η αναμέτρηση Ρουμπίν - Ολυμπιακός για τους "32" του Europa League και όχι στο παμπάλαιο "Τσεντράλνι".
Στις 16 Φεβρουαρίου είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί η πρώτη αναμέτρηση ανάμεσα στη Ρουμπίν Καζάν και τον Ολυμπιακό, για τη φάση των "32" του Europa League.
Το πρώτο ματς θα γίνει στη Ρωσία αλλά δεν είναι καθόλου σίγουρο πως θα διεξαχθεί στην φυσική έδρα της ρωσικής ομάδας που βρίσκεται στο Καζάν. Και αυτό διότι εκείνη την εποχή θα επικρατούν στην περιοχή πολικές θερμοκρασίες που φτάνουν ακόμη και στους -20! Εκτός από το γεγονός πως το "Τσεντράλνι" είναι ένα σχεδόν... προϊστορικό γήπεδο και δεν πληροί της προϋποθέσεις για να φιλοξενήσει ένα παιχνίδι υπό αυτές τις συνθήκες, όπως είναι φυσικό δεν διαθέτει θέρμανση για τον αγωνιστικό χώρο (undersoil heating) και ακόμη κι αν καθαριστούν τα χιόνια, το τερέν θα είναι σε άθλια κατάσταση και επικίνδυνο για την σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών. Έτσι λοιπόν τις τελευταίες ημέρες πληθαίνουν τα δημοσιεύματα του ρωσικού Τύπου, που αναφέρουν πως πιθανότατα το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο "Λουζνίκι" της Μόσχας.

Οι υπεύθυνοι του συγκεκριμένου γηπέδου, φροντίζουν συχνά τον αγωνιστικό χώρο ενώ υπάρχει και το σύστημα της υπόγειας θέρμανσης που βοηθάει το χόρτο να βρίσκεται σε σχετικά καλή κατάσταση παρά το πολύ κρύο. Μια τρίτη επιλογή είναι το "Ρεπούμπλικαν Σπαρτάκ" του Βλαδικαφκάζ, ένα γήπεδο που μοιάζει με το "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και έχει χωρητικότητα 33.000 θέσεων.

Όπως σημείωναν μέχρι την Παρασκευή (30/12) τα ρωσικά ΜΜΕ, ακόμη κι αν η Ρουμπίν επιμείνει να γίνει το ματς στο "Τσεντράλνι", υπάρχει το ενδεχόμενο να παρέμβει η UEFA και να ζητήσει την αλλαγή της έδρας.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου