ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Ετοιμάζει "μπαμ" με τερματοφύλακα

Ετοιμάζει "μπαμ" με τερματοφύλακα

Αποφασισμένοι είναι στην ΠΑΕ Ολυμπιακός να βρουν έναν ικανό τερματοφύλακα, ο οποίος θα μπορεί να κάνει την διαφορά. Ανεξάρτητα με το τι θα γίνει με τον Κοστάνσο, οι ερυθρόλευκοι θα αποκτήσουν πορτιέρο, ο οποίος θα προορίζεται για βασικός. Πότε αναμένονται εξελίξεις και τι γίνεται με τον ακραίο που θέλει ο Βαλβέρδε.
Με προσοχή εξετάζουν στην ΠΑΕ, όλες τις περιπτώσεις παικτών που τους έχουν προταθεί τόσο για την θέση του τερματοφύλακα, όσο και για τον ακραίο επιθετικό.
Τα ονόματα είναι δεκάδες, ωστόσο, ακόμα δεν έχουν καταλήξει σε κάποιον παίκτη. Ουσιαστικές εξελίξεις θα υπάρξουν από την επόμενη εβδομάδα, όταν και θα έχει επιστρέψει στην Ελλάδα, ο πρόεδρος των Περαιωτών, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το θέμα του τερματοφύλακα, όπως έγινε γνωστό, οι πρωταθλητές θα ενισχυθούν στην συγκεκριμένη θέση, ανεξάρτητα από το τι θα γίνει με τον Φράνκο Κοστάνσο, ο οποίος αποτελεί ξένο σώμα για τους ερυθρόλευκους.

Πρόθεση των ανθρώπων του Ολυμπιακού, είναι να έρθει στην ομάδα ένας αξιόλογος γκολκίπερ, ο οποίος θα προορίζεται για βασικός και μαζί με τον Μέγκιερι θα δημιουργήσουν ένα ισχυρό δίδυμο.

Με λίγα λόγια, ο Ολυμπιακός πάει για δύο δυνατές μεταγραφές, οι οποίες θα τον κάνουν ακόμα πιο ισχυρό, ενόψει μάλιστα και των υποχρεώσεων του στο Europa League.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου