ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 29 Μαΐου 2011

«Καθαρός» ο Μπλάτερ!

«Καθαρός» ο Μπλάτερ!

29/05/2011
«Καθαρός» ο Μπλάτερ!
Απαλλάχθηκε από κάθε κατηγορία για διαφθορά ο πρόεδρος της FIFA, Ζεπ Μπλάτερ, όπως αποφάσισε η Επιτροπή Δεοντολογίας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

Αντίθετα στη συνεδρίαση που έλαβε χώρα στη Ζυρίχη, τιμωρήθηκαν τόσο ο Μοχάμεντ Μπιν Χαμάμ, όσο και ο πρώην αντιπρόεδρος της FIFA, Τζακ Γουόρνερ.

Η Επιτροπή έκρινε πως ο νυν πρόεδρος της ομοσπονδίας και μοναδικός υποψήφιος για επανεκλογή στην ίδια θέση, δεν φέρει ουδεμία ευθύνη ή γνώση (όπως είχε κατηγορηθεί για χρηματισμό μελών από την Καραϊβική) και επομένως, δεν απαιτείται περαιτέρω διερεύνηση.

Αντίθετα, για τον μέχρι πριν από μερικές ώρες συνυποψήφιό του, Μοχάμεντ Μπιν Χαμάμ αλλά και τον πρτώην αντιπρόεδρο της FIFA, Τζακ Γουόρνερ, τα πράγματα δεν είναι έτσι. Η Παγκόσμια Ομοσπονδία σε ανακοίνωσή της, δηλώνει πως και για τους δύο ισχύει το τεκμήριο της αθωότητας, ωστόσο τίθενται σε διαθεσιμότητα μέχρι η Ειδική Επιτροπή που θα συσταθεί διερευνήσει ποιος ακριβώς ήταν ο ρόλος και η συμμετοχή τους στις καταγγελίες για χρηματισμό μελών της ομοσπονδίας της Καραϊβικής το διήμερο 10 και 11 Μαΐου.

Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν την προσεχή Τετάρτη, όπως είχε προγραμματιστεί.
www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου