ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 29 Μαΐου 2011

«Τρελό» πανηγύρι, αλλά και επεισόδια στη Βαρκελώνη (video)

«Τρελό» πανηγύρι, αλλά και επεισόδια στη Βαρκελώνη (video)


panigirismoi barcelona videoΗ κατάκτηση του τέταρτου ευρωπαϊκού τροπαίου της Barcelona, έβγαλε στους δρόμους και στις πλατείες χιλιάδες Καταλανούς. Η νύχτα έγινε στην κυριολεξία μέρα και δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι «κάηκε» η Βαρκελώνη.


Επίκεντρο των πανηγυρισμών η «Rambla» και οι γύρω περιοχές της, όπου επικρατούσε το αδιαχώρητο. Οι οπαδοί των «blaugrana» είχαν συγκεντρωθεί εκεί από νωρίς και παρακολούθησαν από γιγαντοοθόνες τον τελικό του Champions League. Με το σφύριγμα της λήξης από τον Ούγγρο Viktor Kassai, ξεχύθηκαν σε όλες τις συνοικίες της πόλης, μέχρι και κάτω στο λιμάνι για να γιορτάσουν την μεγάλη επιτυχία της ομάδας τους, γιατί γι’ αυτούς η Barcelona είναι κάτι ιδιαίτερο, κάτι ξεχωριστό. Είναι το καμάρι τους, κάτι πολύ περισσότερο από έναν αθλητικό σύλλογο. Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί διήρκησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, κρατώντας «ξύπνιους» όλους τους κατοίκους της πόλης.
Βέβαια δεν έλειψαν και τα «παρατράγουδα», καθώς σημειώθηκαν επεισόδια στην Pelayo Barcelona, δίπλα στην Placa de Catalunya, στο κέντρο της Βαρκελώνης. Κάποιες δεκάδες οπαδών της Barca συγκρούστηκαν με τις δυνάμεις ασφαλείας, οι οποίες προχώρησαν σε προσαγωγές μερικών ταραξιών.
Δείτε σε video τους ξέφρενους πανηγυρισμούς των οπαδών της Barcelona



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου