ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 10-3

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 10-3

O Oλυμπιακός "βούλιαξε" και στην Κάλυμνο τους πράσινους, καθώς επικράτησε με άνεση επί του Παναθηναϊκού με σκορ 10-3, παίρνοντας την πρόκριση για τον τελικό του Σαββάτου (4/6) κόντρα στον Πανιώνιο, έχοντας στόχο την κατάκτηση του Κυπέλλου.
Οι "καρχαρίες" του Ολυμπιακού "κατασπάραξαν" στην Κάλυμνο τα "πράσινα ψαράκια", καθώς "βούλιαξαν" τον Παναθηναϊκό με σκορ 10-3 στον δεύτερο ημιτελικό, παίρνοντας την πρόκριση για τοντελικό του Σαββάτου (4/6) κόντρα στον Πανιώνιο, ο οποίος νίκησε προηγουμένως την Χίο με 10-6. Στόχος των Πειραιωτών η κατάκτηση του 14ου Κυπέλλου Ελλάδας της ιστορίας τους, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως εφόσον το πάρουν, θα είναι το έβδομο συνεχόμενο!
Οι ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν δυνατά στο πρώτο οκτάλεπτο καθώς προηγήθηκαν με σκορ 4-1, έχοντας για σκόρερ τους Αφρουδάκη και Ντόσκα.

Στη συνέχεια, όμως, ο Ολυμπιακός "μπλόκαρε" στην επίθεση, ναι μεν στο ημίχρονο βρέθηκε να προηγείται με 4-2, αλλά μεταξύ δεύτερου και τρίτου οκτάλεπτου, είχε σημειώσει, μόλις, ένα γκολ, με την τελευταία περίοδο να βρίσκει τις ομάδες στο 5-3. 

Στο κρίσιμο σημείο, όμως, οι Πειραιώτες απέδειξαν την διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στους δύο "αιωνίους" στο πόλο, καθώς οι "ερυθρόλευκοι καρχαρίες" κατασπάραξαν τα "πράσινα ψαράκια". Οι παίκτες του Βαγγέλη Πάτερου σημείωσαν πέντε γκολ στην τελευταία περίοδο, "βουλιάζοντας" κάθε φιλοδοξία του "τριφυλλιού" για υπέρβαση, με τον Ολυμπιακό να κερδίζει τον Παναθηναϊκό με σκορ 10-3, παίρνοντας την πρόκριση για τον τελικό του Σαββάτου (4/6), στον οποίο θα αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο.

Τα δεκάλεπτα: 4-1, 0-1, 1-1, 5-0

Διαιτητές: Σταυρίδης, Μπιράκης

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός (Βαγγέλης Πάτερος): Δεληγιάννης, Μυλωνάκης 1, Δελακάς 1, Κόχειλας, Φουντούλης 2, Θεοδωρόπουλος 1, Χρ.Αφρουδάκης 1, Ντόσκας 3, Κομάντινα, Κολόμβος 1, Σχίζας, Μπλάνης, Χρ.Φλώρος.

Παναθηναϊκός (Φάνης Κουντουδιός): Καραμπέτσος, Ανδ.Φλώρος, Σιώνης, Στελλάτος, Τούμπουρος, Σάριτς, Καφετζόπουλος, Γ.Αφρουδάκης 1, Ζ.Αφρουδάκης, Δερμιτζάκης, Φαναριώτογλου 1, Τσόκας 1. Δεν έπαιξε ο Παπαδημητρακόπουλος.
 www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου