ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Η Θύρα 7 στέλνει μήνυμα...

Η Θύρα 7 στέλνει μήνυμα...

01/06/2011
Η Θύρα 7, μέσω της εφημερίδας "ΦΩΣ", στέλνει μήνυμα στον κόσμο του Ολυμπιακού για την συμπεριφορά που πρέπει να επιδείξει στον τρίτο τελικό της Α1 μπάσκετ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Η ατμόσφαιρα είναι τεταμένη, αλλά οι 11.500 που θα βρεθούν στο ΣΕΦ, δεν πρέπει να τσιμπήσουν σε πιθανές προκλήσεις και να στηρίξουν με φωνή και παλμό τον Ντούντα και τους παίκτες του.

Έτσι, λοιπόν, οι οργανωμένοι του Θρύλου δεν επιθυμούν να συμβεί κάτι άσχημο, το οποίο θα αποβεί εις βάρος της ομάδας του Πειραιά.

«Να μην κάνουμε το χατίρι στους Παναθηναϊκούς. Μη γίνει σήμερα το ΣΕΦ “καλοκαιρινό”! Υπάρχουν και άλλοι τρόποι να πολεμήσουμε. Όχι τιμωρώντας την ομάδα μας και αποδυναμώνοντας τον Ολυμπιακό. Διότι αυτοί τόσα χρόνια αυτό κάνουν. Μας σφάζουν με τις διαιτησίες και εξοργίζουν τον κόσμο, με αποτέλεσμα να τρώει χοντρές τιμωρίες για επεισόδια ο Ολυμπιακός. Δουλεύουν κάθε φορά και για την επόμενη σεζόν.

Πιστεύουμε ότι οι Αγγελόπουλοι έχουν καταλάβει πλέον τι γίνεται και ότι με το “ευαγγέλιο” στο χέρι δεν χτυπιέται αυτό το κατεστημένο. Ο κόσμος πρέπει να γεμίσει το γήπεδο, να εξαντλήσουμε τις πιθανότητές μας εμείς, χωρίς επεισόδια. Για να μην έχουν κιόλας επιπλέον δικαιολογία οι ακριβοπληρωμένοι αθλητές και προπονητές ότι πέρα από τη διαιτησία, είχαν και προβλήματα από τον κόσμο. Ο κόσμος του Ολυμπιακού πρέπει να υποστηρίξει σθεναρά την ομάδα και καλό θα είναι να μη γίνουν επεισόδια. Μόνο χαρά θα φέρουν στους Παναθηναϊκούς τα επεισόδια».

www.thrylos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου