ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Οπαδός κατήγγειλε τον Τεόντοσιτς



Οπαδός κατήγγειλε τον Τεόντοσιτς

Οπαδός του Παναθηναϊκού έκανε καταγγελία για το μπουκάλι που έριξε ο Τεόντοσιτς κατά την διάρκεια του αγώνα, γεγονός το οποίο δεν γράφτηκε στο φύλλο αγώνα, αλλά στην έκθεση της αστυνομίας. "Καταζητούμενος" ο Μίλος για το... έγκλημα που έκανε.
Με τιμωρία κινδυνεύει ο Μίλος Τεόντοσιτς για το γεγονός πως κατά την διάρκεια του αγώνα, στον δεύτερο τελικό στο ΟΑΚΑ, πέταξε μπουκάλι σε μεριά (στα καθίσματα κοντά στο παρκέ) που καθόντουσαν οπαδοί του Παναθηναϊκού. Ένας εξ αυτών, οργισμένος, έκανε καταγγελία, αλλά το περιστατικό δεν γράφτηκε στον φύλλο αγώνα από τους διαιτητές, καθώς δεν το παρατήρησαν, όμως, συμπεριλήφθηκε στην έκθεση της αστυνομίας.
Ο αθλητικός δικαστής ασχολήθηκε αμέσως με το θέμα και κάλεσε τον Σέρβο γκαρντ του Ολυμπιακού ώστε να απολογηθεί το πρωί της Τρίτης (31/6) και το ενδεχόμενο ο Τεόντοσιτς να τιμωρηθεί έχει αυξημένες πιθανότητες. Το πιθανότερο σενάριο φέρνει τον Μίλος να απολογείται μέσω υπομνήματος ώστε να απολογηθεί για την καταγγελία που του έγινε από τον συγκεκριμένο οπαδό του Παναθηναϊκού, ενώ στο κατηγορητήριο θα συμπεριληφθεί και το βίντεο με την επίμαχη σκηνή.

Για το περιστατικό του Μίλος, βέβαια, ασχολήθηκε αμέσως ο αθλητικός δικαστής. Για τα έκτροπα στο γήπεδο, όμως, τσιμουδια! Διότι δεν έγινε κανένας λόγος για την "ζούγκλα" που επικράτησε στο ΟΑΚΑ, πριν, κατά την διάρκεια, αλλά και μετά το τέλος του δεύτερου τελικού στο ΟΑΚΑ, με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να πετούν βεγγαλικά, μπουκάλια και διάφορα άλλα αντικείμενα προς τα μέλη της ερυθρόλευκης αποστολής, σε σημείο να διακοπεί και κάποια στιγμή η προθέρμανση της ομάδας του Ολυμπιακού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου