ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Ο τίγρης και τα γατάκια

Ο τίγρης και τα γατάκια

04/06/2011

Ένα ακόμη ραντεβού με την ένδοξη και πλούσια ιστορία της δίνει η ομάδα πόλο του Ολυμπιακού... Ο Βαγγέλης Πάτερος και τα παλικάρια του θα σηκώσουν ένα ακόμη Κύπελλο, αφού κανένας Πανιώνιος δεν μπορεί να σταθεί σαν ίσος προς ίσο απέναντι στα "θηρία" του Θρύλου!

Στις 16:15 (ΕΤ1 και live από το thrylos.gr), οι πολυπρωταθλητές Ελλάδα πέφτουν στην πισίνα του ανοιχτού Κολυμβητηρίου της Καλύμνου στο πλαίσιο του τελικού του Final-4 και θα τα δώσουν όλα για να σηκώσουν για μια ακόμη χρονιά το τρόπαιο. Θα αποτελεί μια ακόμη απάντηση προς όλους όσους αμφισβητούν τον "αυτοκράτορα", ενώ θα αποτέσει και το ορεκτικό για τα δυο... μερεμέτια στην Βουλιαγμένη, που ισοφάρισε τη σειρά των τελικών της Α1.

Ένας ένας οι στόχοι όμως και προέχει το Κύπελλο Ελλάδας. Οι πιστοί του Ολυμπιακού αναμένεται να δημιουργήσουν και πάλι εκπληκτική ατμόσφαιρα, όπως αυτή κόντρα στον Παναθηναϊκό. Εκεί, στήθηκε ένα μοναδικό πάρτι στην κερκίδα και στην πισίνα, με τους πράσινους να γνωρίζουν μια ακόμη ταπείνωση στην υδατοσφαίριση.

Το ματς χρειάζεται σοβαρότητα, οι παίκτες γνωρίζουν βέβαια καλά το τι πρέπει να πράξουν και αν είναι αυτοί που πρέπει, τότε εκεί γύρω στις 17:15 θα έχουν προσθέσει μια Κούπα από τις πάρα πολλές αυτού του τιμημένου τμήματος του Συνδέσμου.

Οι τίτλοι δεν σταματάνε με τίποτα να συρρέουν στην ερυθρόλευκη τροπαιοθήκη και απόψε θα έχουμε έναν ακόμη. Όπως πρέπει δηλαδή, πειραιώτικα και μαγκιόρικα. Θρύλε γερά!
 
www.thrylos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου