ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Λεπτομέρειες απομένουν για την απόκτηση του Κοστάνσο

Λεπτομέρειες απομένουν για την απόκτηση του Κοστάνσο

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Φράνκο Κοστάνσο βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται το καθοριστικό ραντεβού με τον μάνατζερ του παίκτη προκειμένου να ρυθμιστούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες πριν την τελική συμφωνία. Τριετές ή τετραετές το συμβόλαιο με τον Αργεντινό πορτιέρο.
Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Φράνκο Κοστάνσο βρίσκεται ο Ολυμπιακός.

Οι Πειραιώτες φαίνεται να έχουν καταλήξει πως ο Αργεντινός τερματοφύλακας πληρεί όλες τις προϋποθέσεις για να είναι αυτός που θα υπερασπιστεί την εστία της ομάδας την καινούργια σεζόν και τις επόμενες ημέρες αναμένεται το καθοριστικό ραντεβού της διοίκησης της πειραϊκής ΠΑΕ με τον μάνατζερ του παίκτη προκειμένου να ρυθμιστούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες πριν την τελική συμφωνία.

Εξάλλου στην εφημερίδα "Πρωταθλητής" φιλοξενούνται και δηλώσεις του Κοστάνσο, ο οποίος παραδέχεται πως το θέμα της ολοκλήρωσης της μετακίνησης του στους ερυθρόλευκους είναι τυπικό.

"Μίλησα με τον μάνατζερ μου και είμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό. Υπάρχει ακόμη μια μικρή διαφορά. Ένα τυπικό θέμα, το οποίο πιστεύω θα λυθεί και θα έρθω στην Ελλάδα το συντομότερο. Δεν μπορώ να μιλήσω για ποσά. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι με θέλουν, τους θέλω και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά και θα τα βρούμε".

Ο πρώην πορτιέρο και αρχηγός της Βασιλείας, θα υπογράψει τριετές ή τετραετές συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ελλάδας με ετήσιες πάγιες απολαβές ύψους 800.000 ευρώ συν τα όποια μπόνους θα προβλέπονται από την συμφωνία.
www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου