ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Με ψυχραιμία για την ανατροπή


Με ψυχραιμία για την ανατροπή

30 Μαΐου,2011

ΙΒΚΟΒΙΤΣΟ Ίβκοβιτς δεν μίλησε καθόλου για τη διαιτησίαστη προπόνηση της Δευτέρας κι εξέφρασε τη πίστη του προς τους παίκτες του.
Τα παράπονα εκφράσθηκαν, αλλά πλέον ανήκουν στο παρελθόν. Ο Ολυμπιακός προχωράει για τη μεγάλη ανατροπή και ο Ντούσαν Ίβκοβιτς τόνισε στους παίκτες του στην απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας πως μπορούν να τη πετύχουν. Ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν είπε το παραμικρό για τη διαιτησία, ήταν ήρεμος και προσπάθησε να μεταδώσει αυτό το πνεύμα και στην ομάδα του.
Η προπόνηση είχε μεγάλη ένταση και οι “ερυθρόλευκοι” είναι αποφασισμένοι να μην σκύψουν το κεφάλι παρά τα όσα απίθανα έλαβαν χώρα στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Κυριακής. Προβλήματα δεν υπάρχουν και όλοι είναι αγριεμένοι μετά τα όσα έχουν συμβεί στον δεύτερο τελικό. Τη Τρίτη είναι πολύ πιθανό να βρεθεί εκπρόσωπος του Ολυμπιακού στη κλήρωση διαιτητών για τον τρίτο τελικό, ενώ παράλληλα θα κατατεθεί υπόμνημα για λογαριασμό του Μίλος Τεόντοσιτς στον αθλητικό δικαστή.
Φυσικά αναμένεται και η απόφαση για τα όσα σημειώθηκαν στο φύλλο αγώνα, τα οποία είναι λίαν επιβαρυντικά για τον Παναθηναϊκό.

www.olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου