ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Παράπονα Αγγελόπουλων και διαιτητές

Παράπονα Αγγελόπουλων και διαιτητές

Την δυσαρέσκεια τους για την εχθρική διαιτησία που αντιμετώπισε ο Ολυμπιακός στους δύο πρώτους τελικούς εξέφρασαν οι αδελφοί Αγγελόπουλοι στον Γιώργο Βασιλακόπουλο. Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές του ντέρμπι της Τετάρτης.
Επίσημα η ΚΑΕ Ολυμπιακός, μέσω των ισχυρών ανδρών της εξέφρασε τα παράπονα της για την απαράδεχτη διαιτησία στους δύο πρώτους τελικούς της Α1 ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.
Συγκεκριμένα, οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, επισκέφτηκαν τον πρόεδρο της ΕΟΚ και καθ' όλα αρμόδιο για αυτή την τραγική κατάσταση στο ελληνικό πρωτάθλημα, Γιώργο Βασιλακόπουλο, στον οποίο μετέφεραν την δυσαρέσκεια τους για τον τρόπο που αντιμετωπίζεται ο Θρύλος.

Οι αγώνες με τον ΠΑΟ, αποτελούν μία ακόμα μαύρη σελίδα για το άθλημα, το οποίο εκτός όλων των άλλων προβλημάτων, ταλανίζεται και από το πράσινο παρασκήνιο, που τα τελευταία χρόνια καθορίζει τις τύχες του.

Από 'κει και πέρα, οι Γκόντας, Κορομηλάς και Αφεντουλίδης θα είναι οι διαιτητές που θα διευθύνουν τον τρίτο αγώνα της σειράς των τελικών της Α1 ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ την Tετάρτη στις 22:00 (NET).

Σε περίπτωση, που κυλήσουν όλα ομαλά και οι Κυπελλούχοι Ελλάδας, πάρουν το... ροζ φύλλο αγώνα τον τέταρτο ματς της σειράς θα σφυρίξουν οι Πηλοΐδης, Καρακατσούνης και Τανατζής.
/www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου