ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 29 Μαΐου 2011






Έριξε τις απαιτήσεις του και είναι έτοιμος! 
 29/5/2011

Τις τελευταίες μέρες οι διαπραγματεύσεις έχουν φουντώσει και πλέον είμαστε σε σημείο που μπορούμε να μιλήσουμε για τελική ευθεία. Σε αυτή την κατάσταση βρίσκεται η περίπτωση του Αργεντινού τερματοφύλακα, Φράνκο Κοστάντσο. Ο έμπειρος πορτιέρο που αποχαιρέτησε τη Βασιλεία βρίσκεται σε ανοιχτή… γραμμή με τον Εδουάρδο Μαθία.

Ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού έχει ρίξει αρκετά τις απαιτήσεις του παίκτη. Αρχικά κυμαίνονταν στο 1 εκατομμύριο ευρώ για κάθε χρόνο συνεργασίας, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει συμφωνήσει να υπογράψει με 800 χιλιάδες ευρώ το χρόνο.

Υπό αυτές τις συνθήκες έχουμε να κάνουμε με μια περίπτωση σχεδόν έτοιμη για τον Ολυμπιακό της νέας περιόδου και μάλιστα βασικότατη αφού μιλάμε για τον άνθρωπο που θα υπερασπιστεί την ερυθρόλευκη εστία.

Λογικά την Δευτέρα περιμένουμε την τελική απόφαση του Ερνέστο Βαλβέρδε κι από κει και πέρα να αναλάβει δράση ο Βαγγέλης Μαρινάκης που θα δώσει το «οκ» για να πέσουν οι υπογραφές. Λέγεται ότι ατζέντης που βρίσκεται στην υπόθεση είχε κάποιες εξτρά απαιτήσεις, αλλά μάλλον θα ξεπεραστεί το εμπόδιο… 

www.rednews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου