ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Κλεισμένος ο Μαρκάνο

Κλεισμένος ο Μαρκάνο

Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η μετακίνηση του Ιβάν Μαρκάνο από την Βιγιαρεάλ στον Ολυμπιακό. Ο ποδοσφαιριστής απολαμβάνει την απόλυτη εμπιστοσύνη των Εντουάρντο Μαθία και Ερνέστο Βαλβέρδε, ενώ υπάρχει ήδη προφορική συμφωνία, την οποία πιθανότατα θα ενεργοποιήσουν οι Πειραιώτες με την επιστροφή του Βαγγέλη Μαρινάκη από την Αμερική.
Ο Ιβάν Μαρκάνο είναι ο παίκτης που έχει επιλέξει ο Ολυμπιακός για να ενισχύσει τα μετόπισθεν της ομάδας.
Ο Ισπανός αμυντικός, που φέτος έπαιξε στη Χετάφε δανεικός από τη Βιγιαρεάλ, είναι ο ποδοσφαιριστής που έχουν εγκρίνει και εμπιστεύονται απόλυτα για τις ικανότητες του, τόσο ο Ερνέστο Βαλβέρδε, όσο και ο Εντουάρντο Μαθία. Ο Μαρκάνο μπορεί να αγωνιστεί σε δύο θέσεις της άμυνας, αυτή του στόπερ αλλά και ως αριστερός μπακ.

Ο 23χρονος άσος του "κίτρινου υποβρύχιου" είναι ενθουσιασμένος στην προοπτική να αγωνιστεί με τα χρώματα του Ολυμπιακού, αφού θα του δοθεί η ευκαιρία να συμμετέχει στο Champions League αλλά και να δουλέψει σε ένα περιβάλλον με ανθρώπους που γνωρίζει και εκτιμά. Είναι χαρακτηριστικό πως ο Μαρκάνο τα βρήκε με τους Πειραιώτες πολύ γρήγορα, στα θέματα που αφορούσαν λεπτομέρειες του συμβολαίου του, δείγμα του πόσο πολύ θέλει να παίξει υπό τις οδηγίες του Ερνέστο Βαλβέρδε τη νέα σεζόν.

Οι διοικούντες του Ολυμπιακού έχουν συμφωνήσει και με την Βιγιαρεάλ για τα χρήματα της μεταγραφής του Μαρκάνο, με τα ποσά που θα δαπανηθούν συνολικά για την μετακίνηση του παίκτη στο Λιμάνι, να κινούνται σε πολύ νορμάλ επίπεδα (λίγο πάνω από 1 εκ. ευρώ θα εισπράξει ο ισπανικός σύλλογος, κοντά στις 900.000 ευρώ οι ετήσιες απολαβές του παίκτη). Η προφορική συμφωνία μεταξύ των εμπλεκομένων πλευρών θα ενεργοποιηθεί με την άφιξη του προέδρου της πειραϊκής ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη, από την Αμερική. 
www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου