ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Ικανοποίηση για Ντιόγκο

14/1/2012
Απόλυτα ικανοποιημένοι από την απόδοση του Λουίς Ντιόγκο στο παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague με τον Λεβαδειακό είναι στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο.
Μετά την περιπέτειά του στην πατρίδα του, ο Λουίς Ντιόγκο επέστρεψε στον Πειραιά με την ελπίδα τόσο του ίδιου όσο και των φιλάθλων του Ολυμπιακού να παίξει όπως έπαιζε κατά την πρώτη του χρονιά στην Ελλάδα.

Μάλιστα, οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού μόχθησαν για να εξασφαλίσουν εγκαίρως τα απαιτούμενα χαρτιά του παίκτη, αφού ο Ερνέστο Βαλβέρδε είχε σκοπό να τον δοκιμάσει στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Όπως και έγινε. Ο Βραζιλιάνος ξεκίνησε στην βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού και ήταν αρκετά καλός, αφήνοντας καλές εντυπώσεις στα...υψηλά κλιμάκια του "ερυθρόλευκου" στρατόπεδου. Ο 24χρονος στράικερ δεν σκόραρε, αλλά κυνήγησε το γκολ και γενικότερα ήταν θετικός, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από τους ιθύνοντες της "ερυθρόλευκης" ομάδας. Ήταν απλός και γρήγορος και έδειξε ότι θέλει να αφήσει στο παρελθόν τον τελευταίο ενάμιση χρόνο και να κάνει εμφανίσεις αντίστοιχες με το πρώτο του πέρασμα από τον Ολυμπιακό.
Έχοντας καιρό εκτός αγωνιστικών χώρων, ο Ντιόγκο έδειξε να είναι σε καλή κατάσταση και αυτό μόνο χαρά μπορεί να φέρει σε κάθε οπαδό της ομάδας.

www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου