ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Ελεύθεροι οι προσαχθέντες

Ελεύθεροι οι προσαχθέντες

Ελεύθεροι, χωρίς καμία κατηγορία, αφήνονται οι προσαχθέντες φίλαθλοι του Ολυμπιακού, που το "'έγκλημα" που είχαν κάνει ήταν να θέλουν να βρεθούν στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας.
Ελεύθεροι αφήνονται σιγά σιγά οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού που ενώ πήγαιναν στο κλειστό του Αγίου Θωμά να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα κόντρα στο Μαρούσι και προσήχθησαν χωρίς κανέναν απολύτως λόγο από την αστυνομία.
Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε εξακρίβωση στοιχείων και στην συνέχεια αφήνουν ελεύθερους του οπαδούς του Ολυμπιακού, που αναγκάστηκαν να περάσουν μια άνευ προηγουμένων ταλαιπωρία, ενώ έχασαν και το ματς τελικά, απλά και μόνο γιατί ήθελαν να παρακολουθήσουν και να βρεθούν στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας. Από την πρώτη στιγμή, στο πλευρό τους βρίσκεται ο δικηγόρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Αυτή ήταν μια προκλητική κίνηση της αστυνομίας που προξενεί πολλά ερωτηματικά στον κόσμο, αφού οι φίλαθλοι του Θρύλου δεν έχουν δώσει κανένα δικαίωμα, φέτος, ενώ δείχνει μια περίεργη στάση των αρχών απέναντι στο "ερυθρόλευκο" κοινό, που κανείς δεν ξέρει σε τι αποσκοπεί.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου