ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

PREVIEW 18ης αγωνιστικης SUPER LEAGUE


PREVIEW 18ης αγωνιστικης SUPER LEAGUE 

      22/01/2012

Preview: Παναθηναϊκός-Ατρόμητος (19:30, Novasports 1)


Preview: Παναθηναϊκός-Ατρόμητος (19:30, Novasports 1)
Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της 18ης αγωνιστικής της Super League διεξάγεται στο ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ατρόμητο(19:30) και θέλει να διατηρήσει τον τίτλο του εν δυνάμει πρωτοπόρου παίζοντας επιθετικά από το πρώτο λεπτό.

Οι Περιστεριώτες, από την άλλη, ανεβαίνουν στο Μαρούσι με όλα τους τα όπλα και θέλουν να αποδείξουν πως δεν βρίσκονται τυχαία στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Παναθηναϊκός:

Μόνο την νίκη σκέφτονται στον Παναθηναϊκό για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Ο Φερέιρα έδωσε εντολή για πίεση από το πρώτο λεπτό, ώστε να μην καρδιοχτυπήσουν ξανά, όπως συνέβη επί παραδείγματι με την Δόξα Δράμας.

Και μετά από καιρό, ο Πορτογάλος θα έχει την δυνατότητα να χρησιμοποιήσει δύο στόπερ στην αμυντική τετράδα μια και θα τους διαθέτει. Ο Σαριέγκι ξεπέρασε τον τραυματισμό του και θα πάρει φανέλα βασικού, δίπλα στον Μπιάρσμιρ, που κάνει καλά παιχνίδια εκεί που δεν τον περίμενε κανείς. Οι άλλοι δύο μπακ, θα είναι ο Βύντρα και ο Σπυρόπουλος. Στο τέρμα θα καθίσει ο Καρνέζης που θα προσπαθήσει να κρατήσει και πάλι το μηδέν.

Ο Κατσουράνης, από την στιγμή που επέστρεψε κι ο Σαριέγκι, θα μεταφερθεί στην φυσική του θέση, αυτή του αμυντικού χαφ, δίπλα στον Σιμάο. Δεξιά τους θα έχουν τον Ζέκα και αριστερά τον Κουίνσι. Στην επίθεση, ο Κλέιτον θα είναι πίσω από τον Λέτο.

Εν τω μεταξύ, ο Πορτογάλος προβληματίζεται από το γεγονός ότι Κατσουράνης και Λέτο έχουν έξι κάρτες και αν πάρουν ακόμη μία, τότε θα χάσουν δύο από τα επόμενα τέσσερα ματς της ομάδας που ακολουθούν. Για αυτό και ο Φερέιρα συνέστησε την προσοχή σε όλους τους ποδοσφαιριστές του.

Ατρόμητος:

Παιχνίδι πρόκλησης είναι αυτό για τον Ατρόμητο, ο οποίος θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα για να δείξει πως… μπορεί και εκτός έδρας. Οι Περιστεριώτες είναι έτοιμοι και δεν έχουν καμία απουσία, πλην φυσικά του Ζουέλα, ο οποίος λείπε εδώ και καιρό για το Κόπα Άφρικα.

Ο Γιώργος Δώνης έχει όλα τα όπλα του έτοιμα και το σίγουρο είναι πως θα ήθελε να δει την ομάδα του να παίρνει ένα θετικό αποτέλεσμα μακριά από την έδρα του. Πόσω μάλλον όταν ο αντίπαλος είναι ο Παναθηναϊκός.

Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται ο Ιτάνζ. Ο Σκόνδρας θα είναι δεξιά και ο Γιαννούλης αριστερά, ενώ οι Φυτανίδης και Τόμας θα είναι στο κέντρο της άμυνας. Ο Μπάλλας θα είναι το αμυντικό χαφ έχοντας μπροστά τους Τάτο και Πίτου Γκαρσία. Οι Επστάιν και Καραγκούνης θα είναι στα άκρα και ο Μήτρογλου στην κορυφή.

Οι 21 εκλεκτοί του Έλληνα τεχνικού είναι οι εξής: Ιτάνζ, Ράντμαν, Οικονόμου, Νάστος, Τόμας, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Καραμάνος, Καραγκούνης, Σφακιανάκης, Τάτος, Δημούτσος, Μπρίτο, Επστάιν, Μήτρογλου, Γκαρσία, Μακρής, Αναστασάκος, Μπέλιτς, Φυτανίδης, Μπάλλας.

Preview: Skoda Ξάνθη - Ολυμπιακός (17:15, NET)

Μια από τις πιο δύσκολες μάχες μακριά από το Καραϊσκάκη δίνει την Κυριακή ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι κοντράρονται στα Πηγάδια με την Skoda Ξάνθη η οποία βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση και σκέφτονται μόνο στη νίκη παρά τις απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών.

SKODA Ξάνθη

Μετά το σοκ του αποκλεισμού από τον Πανσερραϊκό στο Κύπελλο Ελλάδος, η Ξάνθη ρίχνει όλο το βάρος στο πρωτάθλημα, στο οποίο πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία. Η Skoda έχει ξεχάσει τι σημαίνει η λέξη ήττα, αφού για εννιά συνεχόμενες αγωνιστικές παραμένει αήττητη, κάτι που επιθυμεί να διατηρήσει και στο δύσκολο ματς με τον Ολυμπιακό.

Αν θέλει να μείνει στο «κόλπο» της πεντάδας και των play off, οι Ακρίτες δεν έχουν να κάνουν κάτι καλύτερο από το να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στους «ερυθρόλευκους». Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, ο Μαρίνος Ουζουνίδης κράτησε κλειστά τα χαρτιά του αλλά λίγο-πολύ τα πράγματα έχουν ως εξής.

Ο Βιβιανί θα επανέλθει κάτω από τα δοκάρια της Ξάνθης, αφού στο ματς Κυπέλλου χρησιμοποιήθηκε ο Λυμπερόπουλος. Στο δεξί άκρο της άμυνας, ελλείψει του Μπέρτου , για τον οποίο αποφασίστηκε να εκτίσει την ποινή του λόγω καρτών στο συγκεκριμένο ματς, λογικά θα αγωνιστεί ο Κομεσίδης και στο κέντρο της άμυνας παρτενέρ του Βάλλα θα είναι ο Στάσιακ. Αν και ο τελευταίος είναι λίγο αργός, από την στιγμή που ο Μαρίνος Ουζουνίδης υπολογίζει πως ο αντίπαλος θα ξεκινήσει με τον Ντιόγκο στην κορυφή τότε βάζοντας τον Στάσιακ αποκτά εμπιστοσύνη και στις στημένες φάσεις. Αριστερό μπακ θα παίξει ο Εντιμάρ.

Στο κέντρο, Ντάνι και Βασιλακάκης θα αναλάβουν να κόβουν και να δημιουργούν. Ο Φλίσκας μπορεί να έχει κάνει πολύ καλά ματς στην θέση του Βασιλακάκη αλλά ο δεύτερος λογικά θα προτιμηθεί γιατί ενισχύει και στο δημιουργικό κομμάτι. Στο δεξί άκρο της επίθεσης , θα αγωνιστεί ο Βλαχοδήμος, στην απέναντι πλευρά θα είναι ο Μαρσελίνιο ενώ πίσω από τον Μαρκόφσκι που θα είναι ο φορ θα βρίσκεται ο Πόι.

Αναλυτικά η αποστολή:

Βιβιανί, Μπαξεβανίδης, Κουριτίμπα, Πόι, Νταρμπιόν, Σουάνης, Μαρκόφσκι, Μαρσελίνιο, Πλατέλλας, Βασιλακάκης, Βλαχοδήμος, Σταθάκης, Μάνταλος, Κομεσίδης, Βάλλας, Λυμπερόπουλος, Φλίσκας, Καζάκης, Στάσιακ, Ντάνι.

Ολυμπιακός

Η παράδοση είναι υπέρ του Ολυμπιακού στα παιχνίδια στα Πηγάδια. Ωστόσο από την μία οι -όχι και τόσο καλές- εμφανίσεις της ομάδας στις προηγούμενες αναμετρήσεις του τρέχοντος έτους αλλά και οι αρκετές απουσίες καθιστούν την έξοδο των ερυθρόλευκων μία από τις πιο δύσκολες που θα έχει στον δεύτερο γύρο.

Και δεν πρόκειται για όποιες κι όποιες απουσίες αλλά για τους δύο ποδοσφαιριστές που επάνω τους συγκέντρωναν το μεγαλύτερο βάρος της επιθετικής λειτουργίας της ομάδας.

Πρόκειται για την πρώτη φορά που ο Τζεμπούρ και ο Μιραλάς δεν θα είναι ούτε στη Ξάνθη και ο Ερνέστο Βαλβέρδε μετρά μία-μία τις λύσεις για την αρχική 11άδα.

Ο Ντιόγκο αναμένεται να πάρει και πάλι θέση βασικού, από την στιγμή που κι ο Πάντελιτς δεν μπορεί να ανταπεξέλθει αγωνιστικά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Ο Μέγιερι θα είναι και πάλι στην εστία. Οι Μέλμπεργκ, Παπαδόπουλος στο κέντρο της άμυνας. Οι Μαρκάνο και Τοροσίδης στα άκρα. Μανιάτης, Ορμπάιθ και Ιμπαγάσα πιθανότατα στον άξονα και στα άκρα οι Φετφατζίδης και Φουστέρ.

Η αποστολή:
Κοστάντσο, Μέγιερι, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Παπάζογλου, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μαρκάνο, Ποτουρίδης, Μοντέστο, Ιμπαγάσα, Μακούν, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Ορμπάιθ, Αμπντούν, Φουστέρ, Πάντελιτς, Ντιόγκο.

Preview: Λεβαδειακός-ΟΦΗ 

(17:15, Novasports 2)

Preview: Λεβαδειακός-ΟΦΗ  (17:15, Novasports 2)
Λεβαδειακός και ΟΦΗ έχουν τα «δικά τους». Κι αυτά κρατούν από το καλοκαίρι στα play-off της Football League με τους Κρητικούς κερδισμένους, τους Βοιωτούς να παίρνουν το αίμα τους πίσω στο Ηράκλειο για το πρωτάθλημα της Σουπερλίγκας και τώρα να είμαστε πάλι εδώ! .

Λεβαδειακός:

Η ισοπαλία με τον Άρη δεν ικανοποίησε τον Γιώργο Παράσχο στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα του να παραμείνει στα σαλόνια της Σουπερλίγκας αλλά γνωρίζει πως το έργο που έχουν να κάνουν οι παίκτες του είναι ιδιαίτερα δύσκολο αφού έχουν να δώσουν πολλά ματς σε μικρό χρονικό διάστημα.

Έτσι, ο έμπειρος τεχνικός σκοπεύει να αλλάξει ορισμένα πρόσωπα στην ενδεκάδα, κυρίως από την μέση και μπροστά, που θα παρατάξει στο ματς κόντρα στον ΟΦΗ.

Ο Κυριακίδης θα παραμείνει κάτω από τα γκολπόστ. Στην άμυνα, οι Μουλόπουλος, Ζησόπουλος, Λισγάρας και Τόμας δεν πρόκειται να αλλάξουν. Το ίδιο θα συμβεί λογικά και στα χαφ με τους Κόρμπο, Κουτσόπουλο και Φαβάλι, με τον Ζαουί να «απειλεί» έναν από τους τρεις. Στην επίθεση, Σουμπίνιο και Δημήτρης Παπαδόπουλος διεκδικούν θέσεις στην ενδεκάδα γιατί από την μία ο Ναπολεόνι, παρόλο που συμπεριλήφθηκε στην αποστολή δεν είναι 100% έτοιμος ενώ ο Πόποβιτς δεν ικανοποίησε στο προηγούμενο ματς του Λεβαδειακού κόντρα στον Άρη. Ο Βασιλείου εκτός απρόοπτου θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα.

Αναλυτικά η αποστολή του Λεβαδειακού:

Στρατηλάτης, Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Τόμας, Ζησόπουλος, Ιωάννου, Μεντί, Λισγάρας, Κουτσόπουλος, Κόρμπος, Ναπολεόνι, Μαχαίρας, Μελισσάς, Ζαουί, Φαβάλι, Σάντσες, Σουμπίνιο, Βασιλείου, Παπαδόπουλος, Πόποβιτς.

ΟΦΗ:

Με την ψυχολογία στο ζενίθ μετά την νίκη-πρόκριση επί του Παναιτωλικού στο Κύπελλο, ο ΟΦΗ ταξίδεψε στην Λιβαδειά με στόχο το τρίποντο. Ο Νίκος Αναστόπουλος ωστόσο προβληματίζεται για το ποιους θα παρατάξει στο δύσκολο ματς με τον Λεβαδειακό για το πρωτάθλημα αφού μπορεί να προέρχονται από ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα αλλά ένα αρκετά κουραστικό ματς.

Πάμε όμως να δούμε τι σχεδιάζει ο «αλενατόρε». Στο τέρμα θα επιστρέψει ο Κάρολ αντί του Βεζυρίδη. Εκεί που πονοκεφαλιάζει όμως ο Έλληνας τεχνικός είναι στην άμυνα. Ο Ταυλαρίδης είναι τιμωρημένος, ο Γεωργίου νιώθει ακόμα πόνους στο δεξί του πόδι και οι επιλογές του Αναστόπουλου είναι περιορισμένες. Διαθέσιμοι στην άμυνα είναι οι Γαλανόπουλος, Μπούρμπος, Πίτσος, Σόουζα και ο νεαρός Ζαχαράκης.

Στο κέντρο, Κάλαϊτζιτς, Βερόν θα αναλάβουν το ανασταλτικό κομμάτι και μπροστά τους ο Ζόρντι Λόπεθ θα έχει το δημιουργικό. Στην επίθεση, ο Σίσιτς αν και νιώθει καλύτερα μετά το «δολοφονικό» τάκλιν του Φερνάντεζ, δεν θα ξεκινήσει και την θέση του θα πάρει ο Χόρχε Λόπεζ. Στο αριστερό άκρο θα βρίσκεται ο Παπουλής ενώ «φουνταρίστος» ο Μάντζιος.

Αναλυτικά η αποστολή του ΟΦΗ:

Κάρολ, Βεζυρίδης, Χόρχε Λόπεζ, Γεωργίου, Ζόρντι Λόπεζ, Βερόν, Μποντόρ, Μπούρμπος, Μάντζιος, Γαλανόπουλος, Ζορμπάς, Ζαχαράκης, Καλαϊτζιτς, Ουκάρ, Καμπάνταης, Παπουλής, Πίτσος, Σίσιτς, Σόουζα.

Preview: Δόξα Δράμας-Άρης 

(15:00, Novasports 2)

Preview: Δόξα Δράμας-Άρης (15:00, Novasports 2) 
Η Δόξα Δράμας ελπίζει να πετύχει στην… σιέστα (15:00 το καταμεσήμερο η σέντρα στο Καυτανζόγλειο) τον Άρη και να πάρει το πρώτο «τρίποντο» από την επιστροφή της στην Σούπερ Λίγκα.

Την ίδια ώρα που ο Μανουέλ Μασάδο επιδιώκει να επαναφέρει τον Άρη στις νίκες, πανηγυρίζοντας και την παρθενική δική του ως τεχνικός των «κίτρινων»

 ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ


Θα γυρίσει ο τροχός, να νικήσει κι ο φτωχός (στην βαθμολογία). Διότι καλές οι ζημιές (ισοπαλίες με ΑΕΚ, ΟΣΦΠ και παραλίγο με τον Παναθηναϊκό), αλλά δεν αρκούν για να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής. Ενίσχυση περιμένει ο Μάκης Κατσαβάκης, ο οποίος στην παρούσα φάση πορεύεται με όσους έχει. Επιστρέφει ο Κατσικογιάννης, απών ο τραυματίας Καπέλ.

Η αποστολή: Σέρεμετ, Ρόκα, Τριποτσέρης, Βέρτζος, Μπριλάκης, Ψυχογιός, Σικαλιάς, Λεάντρο, Λίμα, Αμπουμπακάρι, Ρούτσης, Κατσικογιάννης, Παπαδόπουλος, Γελαδάρης, Σοϊλέδης, Αραβίδης, Βάντερσον, Ουέλινγκτον.

ΑΡΗΣ:

Με την πρώτη του νίκη ως προπονητής του Άρη θέλει να συνδυάσει το ματς με τη Δόξα Δράμας ο Μανουέλ Μασάδο. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Λαζαρίδη, Σολτάνι και τον τραυματία Γιαννιώτα, αλλά τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση με την επιστροφή των Φατί και Καστίγιο. Φανέλα βασικού παίρνει ο Παπαζαχαρίας στο κέντρο της άμυνας. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Ντίκο στο πλάι του, καθώς ο Σανκαρέ αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στο προηγούμενο ματς με τον Λεβαδειακό.

Η αποστολή: Βελλίδης, Γιακούποβιτς, Καζναφέρης, Μίσελ, Τσουκάνης, Σανκαρέ, Παπαζαχαρίας, Ντίκο, Φατί, Πρίττας, Τόχα, Καπετάνος, Κατίδης, Νέτο, Ούμπιντες, Ακόστα, Καστίγιο, Τριανταφυλλάκος.

Preview: Παναιτωλικός- Κέρκυρα 

(15:00, Novasports 3)

Preview: Παναιτωλικός- Κέρκυρα (15:00, Novasports 3) 
Τα άσχημα αποτελέσματα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο θέλει να αφήσει πίσω του ο Παναιτωλικός, ο οποίος υποδέχεται (15:00 Novasports 3) την Κέρκυρα στο Αγρίνιο, έχοντας πολλές απουσίες. Από την άλλη πλευρά χωρίς δύο βασικούς (Γκαλίνοβιτς και Βενέτη) προετοιμάστηκαν οι Φαίακες.

Παναιτωλικός:

Αντιμέτωπος με την κακή του ψυχολογία αρχικά και στη συνέχεια με την Κέρκυρα θα έρθει ο Παναιτωλικός. Ο Μπάμπης Τεννές και οι παίκτες του θέλουν να αφήσουν τα άσχημα αποτελέσματα πίσω και θα το προσπαθήσουν κόντρα στους Φαίακες. Εκτός θα είναι οι Κουτρομάνος, Θεοδωρίδης, Χαριστέας, Ετζεγκλέλε, Ρότσα, όπως και οι νεαροί Μπαμπανιώτης, Σμίλτος και Μεταξούλης.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μπλάζιτς. Δεξιά ο Παλαιολογος, αριστερά ο Άντι και κεντρικό δίδυμο οι Ντολεζάι και Κούσας. Στον άξονα θα είναι οι Μητρόπουλος, Σιόντης και Μουμίν, ενώ οι Καμαρά, Καραμαλίκης και Μπουμάλ στην επίθεση.

Η αποστολή: Τσενάμο, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Κούσας, Μουμίν, Μπελεβώνης, Μπουμάλ, Πασάς, Παλαιολόγος, Καπνόπουλος, Ντολεζάι, Μητρόπουλος, Καραμαλίκης, Μπλάζιτς, Σιόντης, Άντι, Καμαρά, Ζέρης.

Κέρκυρα:

Να επιστρέψει στα καλά αποτελέσματα θέλει η Κέρκυρα, ύστερα από την ισοπαλία κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Ωστόσο, δύο προβλήματα της τελευταίας στιγμής… πονοκεφαλιάζουν τον προπονητή των Φαιάκων, Χάβι Γκράθια.

Σημαντική απουσία για την ομάδα της Κέρκυρας είναι αυτή του Μάριο Γκαλίνοβιτς, που αναχώρησε για την Κροατία για προσωπικούς λόγους. Τη θέση του Κροάτη τερματοφύλακα αναμένεται να πάρει ο Τζάστιν Χάμπερ, ο οποίος ωστόσο έχει επιστρέψεις στις προπονήσεις τις τελευταίες ημέρες.

Επιπλέον, ο Ισπανός τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του, ούτε τον Τάσο Βενέτη, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση.

Η αποστολή: Αναστασόπουλος, Χάμπερ, Βέντσελ, Μαϊστόροβιτς, Γκουστάβο, Σακελλαρίου, Χαμπλ, Όσμαν, Ηλιάδης, Γραμμόζης, Καλαντζής, Γιάντσης, Αγρίτης, Μπάρκογλου, Μαρτίν, Ιωάννου, Βιόπουλος, Ζιάμπαρης, Τσίγκας.


 ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου