Το ματς με τη Μέταλιστ αποτελεί παρελθόν, με τον Ολυμπιακό να μην συνεχίζει στο Europa League και να σπαταλάει μια χρυσή ευκαιρία για να προχωρήσει στην διοργάνωση, χάνοντας με 1-2 στο Φάληρο.

Πλέον, άπαντες στρέφουν το ενδιαφέρον τους στη μάχη με τον αιώνιο αντίπαλο Παναθηναϊκό, ο οποίος βρίσκεται στο διάβα των Πειραιωτών την προσεχή Κυριακή στο ΟΑΚΑ για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague.

Χθες το μεσημέρι στοy Ρέντη έγινε μία κίνηση που είχε το νόημά της, αφού οι παίκτες κάθισαν μετά την προπόνηση και έφαγαν μαζί, ενώ μαζί τους ήταν φυσικά και ο Βαλβέρδε με τους συνεργάτες του, γεγονός που αποδεικνύει πως άπαντες είναι μια "γροθιά" για το μεγάλο αθηναϊκό ντέρμπι!
Εκεί οι παίκτες συζήτησαν μεταξύ τους, είπαν τι ακριβώς έφταιξε και ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση, αλλά έδωσαν όρκο νίκης για το ντέρμπι.
«Ό,τι έγινε, έγινε. Χάσαμε μία μοναδική ευκαιρία, αλλά δεν μπορούμε να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω. Αυτό που μετράει είναι να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό», λεγόταν από τους παίκτες του Θρύλου, με τον προπονητή να απαντάει: «Ψηλά το κεφάλι παιδιά. Μην σας παίρνει από κάτω. Τώρα έχουμε υποχρέωση να βρούμε τη δύναμη και να κάνουμε το καθήκον μας στο ντέρμπι».

Όλοι στον Ολυμπιακό κοιτάζουν το ματς με τον αιώνιο αντίπαλο και το πως η ομάδα θα μπορέσει νσ φύγει θριαμβεύτρια από το ΟΑΚΑ και να πάει στο +7, καθαρίζοντας το πρωτάθλημα μια και καλή.

www.thrylos.gr/