ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Ο Κοστακούρτα αποθέωσε τον Θρύλο!

Ο Κοστακούρτα αποθέωσε τον Θρύλο! 

 16/3/2012 

Όταν μιλάει έτσι για τον Θρύλο ένας από τους κορυφαίους αμυντικούς του παρελθόντος, δεν έχεις παρά να τον παραδεχτείς. Ο Αλεσάντρο Κοστακούρτα αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό, χαρακτηρίζοντάς τον υψηλού ευρωπαϊκού επιπέδου.
ΚΟΣΤΑΚΟΥΡΤΑ
Μίλησε στον Sentra 103,3 με αφορμή ένα μεγάλο φιλικό παλαιμάχων, που διοργανώνει στην Ελλάδα.
Αναλυτικά όσα είπε ο οποίος μαζί με τον συνεργάτη του Στέφανο Μπαλαφούτη, βρίσκονται στην Ελλάδα για την διοργάνωση του συγκεκριμένου φιλικού.
Για το ελληνικό ποδόσφαιρο:
«Πιστεύω πολύ στο ελληνικό ποδόσφαιρο αν και ακούω πως στην χώρα σας είναι κάπως υποβαθμισμένο. Ο Ολυμπιακός απέδειξε πόσο πολύ κοντά ήταν στην πρόκριση στους `8' του Europa League.
Είδατε πως τελευταία έμειναν εκτός Ευρώπης οι ομάδες του Μάντσεστερ αλλά και ιταλικές. Δεν λέω πως ο Ολυμπιακός είναι επιπέδου Μπαρτσελόνα ή Ρεάλ αλλά είναι σε πολύ υψηλό ευρωπαϊκό επίπεδο. Λυπάμαι που δεν θα δω το ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό. Εχω υποχρεώσεις στην Ιταλία. Ο γιός μου είναι μόνος στο σπίτι. Με μεγάλη χαρά θα ξανάρθω με όλη την οικογένεια.
Για το αν θα αναλάμβανε ελληνική ομάδα:
«Σίγουρα. Αγαπώ την Αθήνα και θα ήταν πολύ απλό να εξετάσω μια πρόταση από ελληνική ομάδα. Δεν έχω πάει στη Θεσσαλονίκη».
Για τον λόγο που βρίσκεται στην Ελλάδα:
«Είμαι πολύ δεμένος με την Ελλάδα. Θέλω να διοργανώσουμε σε συνεργασία με Ελληνες και Ιταλούς παλιούς παίκτες ένα φιλικό για φιλανθρωπικό σκοπό. Θέλω να δέσω την ελληνό-ιταλική φιλία ακόμα περισσότερο με αυτό τον τρόπο. Θέλουμε να κάνουμε κάτι για αυτή την όμορφη χώρα.
Ψάχνουμε ένα τρόπο να συμβάλουμε μαζί με παλιούς μου συμπαίκτες και να βοηθήσουμε την Ελλάδα. Είναι μια χώρα που μας αρέσει πολύ. Εχει εκπληκτική κουζίνα. Βέβαια στάθηκα άτυχος με τον καιρό, γιατί σήμερα δεν έχει πολύ ήλιο. Θέλουμε να οργανώσουμε αυτό το event το καλοκαίρι.
Ήθελα να δω το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μέταλιστ αλλά δυστυχώς δεν πήγε καλά. Μιλάμε με διάφορους φορείς για να διοργανώσουμε αυτό το φιλικό εγώ και πρώην μου συμπαίκτες.
Όπως εξήγησε ο Στέφανος Μπαλαφούτης, το φιλικό αυτό θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Θα είναι ανάμεσα σε παλιούς συμπαίκτες του Κοστακούρτα σε Μίλαν και εθνική Ιταλίας και πρώην διεθνείς Ελληνες παίκτες. Δηλαδή δύο ομάδες επιλέκτων. Μάλιστα πρόθεση τους είναι να γίνει στις 4 Ιουλίου. Τα έσοδα θα διατεθούν είτε σε αστέγους είτε σε συσσίτια».
Για το ποιοι παίκτες θα συμμετάσχουν:
«Δεν θέλω να πω τα ονόματα όσων θα συμμετάσχουν. Θέλω να φέρω τα μεγαλύτερα ονόματα. Αυτός είναι ο σκοπός».
Για το αν θα έρθει ο Μάρκο Φαν Μπάστεν:
«Ναι θέλω να τον πείσω».
Για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο:
«Τον γνωρίζω. Στο ποδόσφαιρο χρειάζεσαι και τύχη που δεν είχε. Επαιξε σε μια κακή χρονικά περίοδο για τη Μίλαν. Σε μερικά παιχνίδια δεν πήγε καλά και στάθηκε με αυτό τον τρόπο άτυχος».
Για τους άλλους Έλληνες στο Καμπιονάτο:
«Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης που αγωνίζεται στην Ελλάς Βερόνα και ο Παναγιώτης Κονέ είναι οι καλύτεροι. Και ο Βρύζας και ο Δέλλας που έπαιξαν πιο παλιά ήταν πολύ καλοί. Ο Ελευθερόπουλος επίσης. Ο Αναστόπουλος είχε παίξει στην Αβελίνο πιο παλιά».

www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου