ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Θετικά μηνύματα από Λο

Θετικά μηνύματα από Λο

14/3/2012

Ο Έισι Λο φαίνεται να κερδίζει το στοίχημα της συμμετοχής στα ματς με τη Σιένα στην Ιταλία για τα προημιτελικά της Euroleague και τα χαμόγελα είναι έτοιμα να επιστρέψουν στο «ερυθρόλευκο» τεχνικό επιτελείο.

Ο Αμερικανός έβγαλε σήμερα (14/03) μέρος της προπόνησης, δείγμα ότι ημέρα με την ημέρα η κατάσταση του τραυματισμένου αριστερού γονάτου του βελτιώνεται. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι ο Ιβκοβιτς θα ρισκάρει τη συμμετοχή του στο ματς της Παρασκευής με τον Πανιώνιο στο ΣΕΦ, παιχνίδι που μπορεί να πει κανείς ότι αποτελεί την τελική πρόβα για τους «ερυθρόλευκους» πριν την... εκστρατεία στην Τοσκάνη.

Κατά τ' άλλα όλοι οι υπόλοιποι 15 παίκτες ακολούθησαν κανονικά το πρόγραμμα της προπόνηση και οι Πειραιώτες συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της Παρασκευής με τον Πανιώνιο στο ΣΕΦ. Μεταξύ αυτών και ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος ο οποίος  εδώ και δύο εβδομάδες συμμετέχει κανονικά στις δραστηριότητες των Πειραιωτών, με τον Ντούντα να είναι ο μόνος που γνωρίζει το πότε θα του δοθεί χρόνος συμμετοχής.
 
www.thrylos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου