ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

"Καθάρισε" πάλι ο Μαρινάκης


"Καθάρισε" πάλι ο Μαρινάκης

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μεριμνά για όλα τα τμήματα του Ολυμπιακού και το απέδειξε για ακόμη μια φορά, καθώς με δική του συναίνεση και προτροπή οι βολεϊμπολίστες που αντιμετωπίζουν τραυματισμούς θα φιλοξενηθούν για όσο χρειαστεί στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη για την πλήρη αποθεραπεία τους.
Είναι ο πρόεδρος της πειραϊκής ΠΑΕ, μα πάνω απ' όλα είναι Ολυμπιακός και το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία. Ο λόγος φυσικά για τον Βαγγέλη Μαρινάκη που μεριμνά για την πρόοδο του συλλόγου και βοηθά όπου και όσο μπορεί για την εύρυθμη λειτουργία και όλων των υπόλοιπων τμημάτων πλην του ποδοσφαίρου.
Ο ισχυρός άνδρας των ερυθρολεύκων στάθηκε για ακόμη μια φορά δίπλα στο τμήμα βόλεϊ του συλλόγου και ύστερα από την δική του συναίνεση και προτροπή, οι αθλητές της ομάδας που υποφέρουν από προβλήματα τραυματισμών έχουν πλέον τη δυνατότητα να συνεχίσουν την αποθεραπεία τους στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη!

Εκεί όπου θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν όλες τις ανέσεις, τα σύγχρονα μηχανήματα, τις πισίνες αλλά και την βοήθεια των φυσιοθεραπευτών της ποδοσφαιρικής ομάδας, ώστε να μπορέσουν να επανέλθουν έγκαιρα και πανέτοιμοι στην αγωνιστική δράση ενόψει της έναρξης των πλέι - οφ του πρωταθλήματος της Α1 Βόλεϊ ανδρών.

Μια κίνηση από την πλευρά του Βαγγέλη Μαρινάκη που αποδεικνύει έμπρακτα πως ο σύλλογος είναι πραγματικά ενιαίος, με τον ίδιο να κάνει πάντα ότι περνάει από το χέρι του προς αυτή την κατεύθυνση.

www.redplanet.gr/

2 σχόλια: