ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Τ' άκουσε από οπαδούς του Παναθηναϊκού ο Πιλάβιος


Τ' άκουσε από οπαδούς του Παναθηναϊκού ο Πιλάβιος

14/3/2012  

Δέκτης αποδοκιμασιών από 20 οπαδούς του Παναθηναϊκού έγινε ο πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος στο Μεσολόγγι όπου και βρέθηκε την Τετάρτη (14/3).


Λίγο αργότερα στην αίθουσα εισήλθαν οι 20 οπαδοί του Παναθηναϊκού με ένα πανό στα χέρια το οποίο έγραφε: "Σοφοκλή ψάξου, μήπως να αναβάλουμε και το ντέρμπι;", με αφορμή την  απόφαση της Ομοσπονδίας να αναβάλει τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, Ολυμπιακού-ΟΦΗ.
Στη συνέχεια και μετά από αίτημα του προέδρου της ΕΠΣ οι οπαδοί αποχώρησαν από την αίθουσα, ωστόσο μεταφέρθηκαν απέναντι από το Πολιτιστικό Κέντρο με τις δυνάμεις των ΜΑΤ να φτάνουν λίγο αργότερα και να τους ζητούν να απομακρυνθούν.


Βλεπεις...τα βαζελακια εχουν ασυλια...μπορουν να πηγαινουν οπου θελουν να κανουν οτι θελουν να προπυλακιζουν παραγοντες οπως τον Πιλαβιο η οποιον αλλον τους ερθει στο μυαλο αρκει να εκβιασουν το αποτελεσμα που θελουν για το μεταξυ μας παιχνιδι στο ΟΑΚΑ....αν μεχρι τωρα εχουν κανει αυτες τις κινησεις φανταστειτε τι θα κανουν την ημερα του αγωνα...η ατμοσφαιρα ειναι ηδη τεταμενη και εχει ξεκινησει εδω και καιρο απο την διοικηση του Παναθηναικου προς ολους...προχτες βγηκε ο ο ηθικος παλαιμαχος πορτιερο του ΠΑΟ  ο Κωνσταντινου και ειπε να μην ερθει ο Μαρινακης στο ΟΑΚΑ γιατι προκαλει....τωρα ποιος προκαλει απο τους δυο Βασιλακη? ο Μαρινακης η εσυ???
Αν ειχαν παει οπαδοι του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ  και ειχαν διακοψει την συνεδριαση της ΕΠΣ θα ειχαμε ολονυχτιες εκπομπες απο τους βαζελοκαλαμαραδες δημοσιογραφους για τους κακους οπαδους του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ...αναγνωριζει ολη η Ευρωπη την παραδειγματικη συμπεριφορα τους κατα την μετακινηση στα Ευρωπαικα γηπεδα αλλα και για την φιλοξενια στο Καραισκακη και ολοι εσεις οι υπολοιποι...μπουρου-μπουρου, λαδι-λαδι και...τηγανιτα ...τιποτα....
δεν μας εκπλησετε πια...εχετε γινει προβλεψιμοι...σας εχουν μαθει και γελανε μεχρι και οι σκυλοι με τις μεθοδευσεις σας....δεν πειραζει...εμεις εχουμε ενα σκοπο...να σας βουλωσουμε ακομη μια φορα το στομα την Κυριακη....
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ !!!
ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου