ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Παράπονα για την διαιτησία του Χάτεγκαν

Παράπονα για την διαιτησία του Χάτεγκαν

Τον προβληματισμό τους για την διαιτησία του Ρουμάνου Χάτεγκαν εξέφρασαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού μετά την λήξη της αναμέτρησης με την Μέταλιστ. Πολλά παράπονα από τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε η ομάδα σε όλα σχεδόν τα παιχνίδια της Ευρώπης από τους ρέφερι.

Δεν άρεσε στους ανθρώπους του Ολυμπιακού η διαιτησία του Ρουμάνου Χάτεγκαν στο ματς με την Μέταλιστ. Οι ερυθρόλευκοι είχαν τις ανησυχίες τους από την στιγμή που ορίστηκε ο συγκεκριμένος ρέφερι στην αναμέτρηση του Φαλήρου και οι φόβοι τους επιβεβαιώθηκαν.


Ο Ρουμάνος άφησε το αντιαθλητικό παιχνίδι των Ουκρανών, ήταν ανεκτικός στα σκληρά μαρκαρίσματα και στην επανάληψη σφύραγε φάουλ κάθε επαφή με τους επιθετικούς της Μέταλιστ. Ο Ιμπαγάσα έφυγε τραυματίας από κλοτσιά αντιπάλου, σε φάση που δεν δόθηκε καν φάουλ.


Ωστόσο αυτό που ενοχλεί περισσότερο τους υπεύθυνους της ομάδας είναι οι εχθρικές διαιτησίες που είχε συνολικά ο Ολυμπιακός στα φετινά ματς της Ευρώπης, εξαιρουμένου του αγώνα με την Άρσεναλ στο Φάληρο. Όπως φάνηκε, όταν οι ερυθρόλευκοι κυριάρχησαν στο πρώτο ημίχρονο, ο Χάτεγκαν δεν μπορούσε να κάνει τίποτα για να τους ανακόψει, όμως στο δεύτερο ημίχρονο που έπεσε η απόδοση της ομάδας, τα σφυρίγματα του Ρουμάνου έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην ανατροπή του αποτελέσματος.

www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου