ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

CHAMPIONS LEAGUE-αποτελεσματα-γκολ (videos)

  CHAMPIONS LEAGUE-αποτελεσματα-γκολ (videos)

15/3/2012

Chelsea – Napoli 4-1

Επική πρόκριση στους προημιτελικούς του Champions League πανηγύρισε η Chelsea στο Stamford Bridge, καθώς κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση μετά την ήττα με 3-1 από τη Napoli στον πρώτο αγώνα, επικρατώντας με 4-1 στην παράταση.
Η φυγή του Villas Boas φαίνεται ότι είχε ευεργετικά αποτελέσματα για την Chelsea και ένα από αυτά ήταν αυτή η πρόκριση.
chelsea - napoli 4-1Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Drogba στο 28’ και στο 47’ ο Terry έκανε το 2-0 δίνοντας στην Chelsea σκορ πρόκρισης. Η Napoli αντέδρασε και στο 55’ ο Inler έκανε το 2-1, κάτι που σήμαινε ότι για να προκριθούν οι Άγγλοι ήθελαν δύο επιπλέον γκολ. Το πρώτο ήρθε στο 75’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Lampard και το δεύτερο στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου της παράτασης με τον Ivanovic, μετά από εκπληκτική ασίστ του Drogba.
Γκολ: Drogba 28’, Terry 47’, Lampard (πεν.) 75’, Ivanovic 105’ – Inler 55’
Οι συνθέσεις:
Chelsea:
Čech, Ivanović, Cole, Luiz, Terry (Bosingwa 98’), Essien, Ramires, Lampard, Mata (Malouda 95), Drogba, Sturridge (Torres 63’)
Napoli: De Sanctis, Aronica (Vargas 110’), Campagnaro, Cannavaro, Maggio (Dossena 37’), Hamšík (Pandev 106’), Zúñiga, Gargano, Inler, Cavani, Lavezzi
Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights του αγώνα Chelsea – Napoli 4-1

Real Madrid – CSKA Moskva 4-1

real-madrid-cska-4-1Την πρόκρισή της στους προημιτελικούς του Champions League σφράγισε η Real Madrid επικρατώντας στο Santiago Bernabeu της CSKA me 4-1.
Με παρακαταθήκη το 1-1 του πρώτου αγώνα, η Real άνοιξε το σκορ στο 26’ με τον Higuain και στο 55’ ο Ronaldo συνέχισε το σερί του στο σκοράρισμα κάνοντας το 2-0. Στο 70’ ένα λεπτό μετά την είσοδό του ο Benzema έκανε το 3-0 και «κλείδωσε» την πρόκριση για τους Μαδριλένους.
Το μόνο που κατάφεραν οι Ρώσοι ήταν να μειώσουν στο 77’ με τον Tosic, όμως η τελευταία λέξη στην αναμέτρηση ανήκε στους γηπεδούχους, με τον Ronaldo να κάνει το 4-1 στις καθυστερήσεις.
Γκολ: Higuain 26’, Ronaldo 55’, 90+4’, Benzema 70’ – Tosic 77
Οι συνθέσεις:
Real Madrid:
Casillas, Sergio Ramos, Pepe, Arbeloa, Marcelo, Kaka (Granero 75’), Xabi Alonso, Ozil, Khedira, Cristiano Ronaldo, Higuain (Benzema 69’).
CSKA: Chepchugov, V. Berezutski, Ignashevich, A. Berezutski, Sckenikov, Wernbloom, Aldonin (Mamaev 46’), Dzagoev, Tosic (Nesid 81’), Doumbia, Musa (Oliseh 60’).
Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights του αγώνα Real Madrid – CSKA 4-1 


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου