ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Δηλωσεις Ιβκοβιτς,Λο,Μάντζαρη

Δηλωσεις  Ιβκοβιτς,Λο,Μάντζαρη

16/3/2012

Ιβκοβιτς «Έχουμε μεγάλη ευκαιρία»

Η εμφάνιση του Ολυμπιακού ήταν κατώτερη του αναμενομένου, αλλά σύμφωνα με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς είχε εξήγηση. «Οι παίκτες μου ενώ είναι σε καλή κατάσταση, ήταν άδειοι ψυχολογικά μετά τον τελικό», παρατήρησε σχετικά ο προπονητής του Ολυμπιακού, ο οποίος εξέφρασε την αισιοδοξία του για την σειρά με τη Σιένα. «Πιστεύω ότι είμαστε σε καλή κατάσταση και έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία με την Σιένα. Αύριο θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία και θέλω να ευχαριστήσω τον ΕΣΑΚΕ που έχουμε μια επιπλέον μέρα».
ΙΒΚΟΒΙΤΣΣε ότι αφορά την αναμέτρηση τόνισε. «Εν’ όψει των πλέι-οφ με την Σιένα, πιστεύω ότι αυτό το ματς θα μας βοηθήσει. Ο Πανιώνιος έπαιξε πολύ καλά και θα καταλάβουμε καλύτερα τα λάθη μας. Πάντα συμβαίνει αυτό μετά από παιχνίδια με μεγάλη ένταση. Ο Χάινς είχε 1/8 σουτ και ούτε καρφώματα δεν μπορούσε να κάνει, ενώ ο Σπανούλης είχε 3/11 σουτ. Μόνο ο Λο που δεν έπαιξε και δεν είναι σουτέρ είχε 4/4. Βλέπετε πόσο σημαντική είναι η ψυχολογία».
Στον επίλογο του, ο «Ντούντα» εξέφρασε τα παράπονα του για την ώρα έναρξης του αγώνα. «Βέβαια η ώρα του αγώνα δεν μας βοήθησε καθόλου. Δεν καταλαβαίνω γιατί βάζουν σε τέτοιες ώρες τους αγώνες. Το γήπεδο ήταν άδειο και οι άνθρωποι τέτοια ώρα δουλεύουν. Πουθενά σε όλο τον κόσμο δεν γίνεται παιχνίδι στις 4 το απόγευμα».

Λο: «Καλύτερος με Σιένα»

Ο Έισι Λο επέστρεψε στο ενεργό ρόστερ στον αγώνα με τον Πανιώνιο, έχοντας εννέα πόντους με 3/3 δίποντα και 1/1 τρίποντο, αλλά και δύο ασίστ σε μόλις 14 λεπτά παρουσίας. «Δεν είμαι ακόμα 100% έτοιμος», ανέφερε ο ίδιος και συμπλήρωσε. «Συνεχίζω να προσπαθώ και στους αγώνες απέναντι στην Σιένα θα είμαι απόλυτα έτοιμος να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό».
ΛΟ
Ακολούθως ο αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στο παιχνίδι. «Δεν θεωρώ ότι είχαμε το μυαλό μας στους αγώνες απέναντι στην Σιένα. Ο Πανιώνιος έπαιξε πολύ καλά και δυνατά και εμείς δεν ήμασταν καλοί. Στο τέλος του αγώνα μόνο ανεβάσαμε ρυθμό και κάναμε κάποια πράγματα».

Μάντζαρης: «Πάμε στη Σιένα για νίκη»

ΜΑΝΤΖΑΡΗΣΟ Βαγγέλης Μάντζαρης εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου και ανέφερε πως. «ήταν ένα κακό παιχνίδι για μας. Δεν είχαμε συγκέντρωση, δεν κάναμε αυτά που δουλέψαμε και κινδυνεύσαμε. Μένουν δύο παιχνίδια και πρέπει να τα κερδίσουμε για να βγούμε πρώτοι. Βέβαια τώρα έχουμε δύο ματς στην Σιένα κι επειδή είμαστε Ολυμπιακός, πάμε μόνο για να νικήσουμε».
Ο νεαρός πλέι-μέικερ ρωτήθηκε γιατί ο Ολυμπιακός παρουσίασε αυτή την εικόνα και απάντησε. «Έπαιξε καλά ο Πανιώνιος, αλλά ήμασταν κι εμείς χωρίς συγκέντρωση. Η ουσία είναι ότι πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το ματς και να επικεντρωθούμε στην Σιένα».

www.olympiacos24.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου