ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Αμφίβολοι με ΠΑΟ Ιμπαγάσα και Μανιάτης!

Αμφίβολοι με ΠΑΟ Ιμπαγάσα και Μανιάτης!

Εξαιρετικά δύσκολο είναι να προλάβουν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (18/3) οι Ιμπαγάσα και Μανιάτης που τραυματίστηκαν στο ματς με την Μέταλιστ. Φόβοι για θλάση του Αργεντινού στην γάμπα. Την Παρασκευή (16/3) θα βγουν ασφαλή συμπεράσματα.

Άριελ Ιμπαγάσα και Γιάννης Μανιάτης έφυγαν τραυματίες από τον αγωνιστικό χώρο στο ματς με την Μέταλιστ (15/3) και πλέον είναι εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή τους στο ντέρμπι της Κυριακής (18/3) με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.


Εκφράζονται φόβοι για θλάση του Αργεντινού στην γάμπα, ωστόσο ασφαλέστερα συμπεράσματα θα βγουν από τις εξετάσεις που θα υποβληθεί ο "Κάνιο" την Παρασκευή (16/3). Αν επιβεβαιωθούν οι αρχικές εκτιμήσεις, ο Ιμπαγάσα θα χάσει σίγουρα το ματς με τον ΠΑΟ.

Αντίθετα ο Μανιάτης έχει περισσότερες πιθανότητες να αγωνιστεί στο ντέρμπι, καθώς το πιθανότερο είναι οι ενοχλήσεις στον αριστερό τετρακέφαλο να οφείλονται σε κράμπες κόπωσης. Η κατάσταση του θα εκτιμηθεί την Παρασκευή και αναλόγως με τα αποτελέσματα θα κριθεί και η συμμετοχή του στο ντέρμπι.

www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου