ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Ισπανικοί ύμνοι για Χιώτη και ΑΠΟΕΛ!

Ισπανικοί ύμνοι για Χιώτη και ΑΠΟΕΛ! 

17/3/2012

Ισπανικοί ύμνοι για Χιώτη και ΑΠΟΕΛ!
Ανάλυση στον τρόπο που αγωνίζεται ο ΑΠΟΕΛ έκανε η ισπανική ιστοσελίδα «as.com», η οποία στη συνέχεια υμνεί τον Διονύση Χιώτη για την εμφάνιση που πραγματοποίησε στο παιχνίδι με τη Λιόν στους «16» του Champions League. Μάλιστα, το φίλα προσκείμενο σάιτ στη Ρεάλ Μαδρίτης χαρακτηρίζει «αστέρι» της κυπριακής ομάδας τον 35χρονο τερματοφύλακα.

Το δημοσίευμα

«Χαμηλός ρυθμός, ικανότητα να κρατάει την μπάλα, ο τερματοφύλακας Διονύσης Χιώτης που ήταν ήρωας στα κρίσιμα παιχνίδια με την Πόρτο και τη Λιόν. Αυτός είναι ένας τρόπος για μία ομάδα να προσπαθήσει να γράψει ιστορία, κάτι που έχει καταφέρει ο ΑΠΟΕΛ.

Αυτό που έχει πετύχει η κυπριακή ομάδα ακούγεται απίστευτο. Χωρίς κανένα αστέρι. Όλοι οι παίκτες είναι το ίδιο στην ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος αναδείχθηκε καλύτερος Σέρβος προπονητής για ευνόητους λόγους. Η άμυνα βασίζεται στον Πάουλο Χόρχε και στον Μαρσέλο Ολιβέρα, οι οποίοι έχουν τον δυναμικό Πουρσαϊτίδη στα δεξιά.

Ο Χέλντερ Σόουσα και ο Νούνο Μοράις προσπαθούν να σταματήσουν τον ρυθμό των αντιπάλων. Έτσι ο ρυθμός στους αγώνες του ΑΠΟΕΛ είναι χαμηλός και μερικές φορές βαρετός. Ο περισσότερο τεχνίτης Χαραλαμπίδης προσπαθεί να δημιουργήσει επιθετικές βλέψεις. Ο δυνατός Αίλτον και ο δουλευταράς Μαντούκα κατάφεραν να κάνουν ένα εξαιρετικό παιχνίδι απέναντι στη Λιόν

Χιώτης: Το αστέρι

Ο αληθινός ήρωας στη διαδικασία των πέναλτι με τη Λιόν ήταν ο Χιώτης, ο οποίος ποτέ έχει αγωνιστεί σε επίσημο αγώνα της Εθνικής Ελλάδας. Ο Έλληνας τερματοφύλακας βρίσκεται τέσσερα χρόνια στην κυπριακή ομάδα
».


www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου