ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Με Φουστέρ στην αποστολή

Με Φουστέρ στην αποστολή

Με την προπόνηση της Τετάρτης (14/3) στο Ρέντη ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον επαναληπτικό με την Μέταλιστ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" για τους "16" του Europa League. Αποθεραπεύτηκε και συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή ο Νταβίδ Φουστέρ. Μέσα και ο Κάρολ.
Την Πέμπτη (15/3, 22:05) ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Μέταλιστ στο Φάληρο για τον επαναληπτικό αγώνα των δύο ομάδων για την φάση των "16" του Europa League.
Με την προπόνηση της Τετάρτης (14/3) οι ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι.

Η ευχάριστη είδηση να έρχεται από τον Νταβίδ Φουστέρ που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις, πήρε μέρος στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του αγώνα με τους Ουκρανούς.

Ο Μόνχε έκανε ατομικό εξαιτίας ενός διαστρέμματος που τον ταλαιπωρεί στην αριστερή ποδοκνημική, ενώ πανέτοιμος είναι πλέον και ο Ρόι Κάρολ που θα βρίσκεται στην 18άδα.

Μπάμποβιτς, Ποτουρίδης, Φέισα, Δασκαλάκης, Μέλμπεργκ, Φετφατζίδης και Μόνχε έμειναν εκτός αποστολής, όπως αποφάσισε ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

"Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας γυμνάστηκαν σήμερα στις 19:00, ολοκληρώνοντας την προετοιμασία τους για τον αυριανό (Πέμπτη 15/3, 22:05) αγώνα με τη Μέταλιστ, ο οποίος θα διεξαχθεί στο στάδιο "Γ. Καραϊσκάκης" στο πλαίσιο της φάσης των 16 του UEFA Europa League.

Κανονικά με την ομάδα προπονήθηκε ο Φουστέρ, ενώ πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γήπεδο ακολούθησε ο Μόνχε, λόγω ενός ελαφρού διαστρέμματος που έχει υποστεί στην αριστερή ποδοκνημική.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας μας Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι:

Μέγερι, Κάρολ, Τοροσίδης, Μοδέστο, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Α. Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Μανιάτης, Ορμπάιθ, Μακούν, Καζίμ-Ρίτσαρντς, Αμπντούν, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μιραλάς, Τζεμπούρ, Ντιόγκο.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαριστές, Μπάμποβιτς, Ποτουρίδης, Φέισα, Δασκαλάκης, Μέλμπεργκ, Φετφατζίδης,, Μόνχε, θα προπονηθούν  στις 10:30".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου