ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Βίντεο και παρασκήνια από την τελευταία προπόνηση

Βίντεο και παρασκήνια από την τελευταία προπόνηση

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον επαναληπτικό αγώνα με τη Μέταλιστ.  Δείτε επτά βίντεο.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν έδωσε το "παρών" στην προπόνηση της Τετάρτης (14/3, 19:00), όπως φημολογείτο.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα, άλλωστε, ξέρει τι πρέπει να κάνει στη ρεβάνς της Πέμπτης (15/3, 22:05) με τη Μέταλιστ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", στο πλαίσιο της φάσης των "16" του Europa League.

H ερυθρόλευκη αποστολή ετοιμάζεται να τσεκάρει το εισιτήριο για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης. Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό.

Πριν από την προπόνηση, το ποδοσφαιρικό τμήμα χαλάρωνε στο εκπληκτικό Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, που προσφέρει όλες τις ανέσεις.


 
Είδαμε λίγο το "ντέρμπι" στο μπιλιάρδο ανάμεσα στον Γιάννη Ποτουρίδη με τον Χοσέ Χολέμπας. Ο Ελληνογερμανός αριστερός μπακ βγήκε νικητής και τα πειράγματα στον "Πότου" είχαν την τιμητική τους.


 
Ο Βασίλης Τοροσίδης διάβαζε αθλητική εφημερίδα, ενώ έριχνε "κλεφτές ματιές" στην τηλεόραση, όπου οι Γιάννης Μώραλης, Σάββας Θεοδωρίδης, Τάσος Μητρόπουλος, Κώστας Καραπαπάς έβλεπαν τον εξ αναβολής αγώνα Πρωταθλήματος ανάμεσα στον Λεβαδειακό και τον ΠΑΣ Γιάννινα (1-1). Το ματς έβλεπε προσεκτικά και ο Γιάννης Φετφατζίδης, ενώ ο Ντιόγκο είχε αράξει σε έναν καναπέ και παρακολούθησε το παιχνίδι πιο χαλαρά.


 
Στο τέταρτο της ώρας που είχαμε τη δυνατότητα να δούμε την προπόνηση της ομάδας ξεχώριζε η μορφή του Μάρκο Πάντελιτς. Ο Σέρβος επιθετικός για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα βρέθηκε στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη για να δει τους συμπαίκτες του. Με την ειδική μπότα στο τραυματισμένο του δεξί πόδι και πατερίτσες, συνομίλησε και εμψύχωσε τους συμπαίκτες του πριν αρχίσει το πρόγραμμα εκγύμνασης.


 
Ο Όλοφ Μέλμπεργκ ήταν ο τελευταίος ερυθρόλευκος που πάτησε χορτάρι. Ο Σουηδός στόπερ, που είναι τιμωρημένος και δεν θα αγωνιστεί στον επαναληπτικό με τη Μέταλιστ, έκανε αρχικά πρόγραμμα στο γυμναστήριο και στη συνέχεια μπήκε στο γήπεδο για να ακολουθήσει το πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας.

Ο Μέλμπεργκ στην προπόνηση από redplanetgr
Προπόνηση των παικτών του Ολυμπιακού από redplanetgr
Άσκηση στην προπόνηση του Ολυμπιακού από redplanetgr

 www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου