ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Μανιάτης σε Μανωλά: "Κατέβα κάτω..."

Μανιάτης σε Μανωλά: "Κατέβα κάτω..."

Καυγάς σημειώθηκε μεταξύ Μανιάτη και Μανωλά. Ο παίκτης της ΑΕΚ προκάλεσε τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού και εκείνος του απάντησε αγριεμένα να κατέβει κάτω από το πούλμαν για να τα... πούνε.
Λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης και στον χώρο στάθμευσης των πούλμαν, ο Γιάννης Μανιάτης συνομιλούσε με κάποιους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ που ακόμη δεν είχαν επιβιβαστεί στο όχημα που θα μετέφερε τον "Δικέφαλο" πίσω στα Σπάτα.
Τότε, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο Μανωλάς μόλις αντιλήφθηκε τον Μανιάτη προέβη σε χειρονομίες, προκαλώντας τον ποδοσφαιριστή των ερυθρολεύκων. Ο άσος του Ολυμπιακού εξοργίστηκε με την συμπεριφορά του παίκτη της ΑΕΚ και σε έξαλλη κατάσταση απευθύνθηκε στον αμυντικό της Ένωσης, φωνάζοντας του "κατέβα κάτω να τα πούμε".

Ο Δέλλας αντιλήφθηκε αμέσως το σκηνικό και έσπευσε να κατέβει από το πούλμαν της ΑΕΚ, κατευθυνόμενος προς το μέρος του Μανιάτη, με σκοπό να τον ηρεμήσει. Το ίδιο έκανε και ο αρχηγός των Πειραιωτών, Βασίλης Τοροσίδης, ο οποίος τράβηξε κοντά του τον συμπαίκτη του και μαζί τον Δέλλα τον ηρέμησαν. Η παρεξήγηση λύθηκε κάπου εκεί, με τους παίκτες του Ολυμπιακού να επιβιβάζονται στο πούλμαν της ομάδας τους, όπως έκανε στη συνέχεια και ο Δέλλας.

Να σημειώσουμε πως οι Μανωλάς και Μανιάτης είχαν φραστικό επεισόδιο στη φυσούνα του "Γεώργιος Καραϊσκάκης" με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, χωρίς όμως το επεισόδιο να λάβει περαιτέρω διαστάσεις.
 
www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου