ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Βαλβέρδε: "Προηγηθήκαμε ξεκάθαρα, γρήγορα και εύκολα"

Βαλβέρδε: "Προηγηθήκαμε ξεκάθαρα, γρήγορα και εύκολα"

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε στάθηκε στο δυνατό ξεκίνημα του Ολυμπιακού, ενώ μίλησε για Καζίμ, Ρουμπίν Καζάν, αλλά και την κατάσταση των Μιραλάς-Μανιάτη.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού παρουσιάστηκε εμφανώς ικανοποιημένος από την εύκολη νίκη επί της ΑΕΚ.
Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Ερνέστο Βαλβέρδε:

"Κερδίσαμε ένα σημαντικό ματς γιατί ήταν ένα ντέρμπι και έπρεπε να συνεχίσουμε νικηφόρα μετά την επικράτηση επί του ΠΑΟΚ. Ξεκινήσαμε πολύ καλά στα πρώτα 25 λεπτά, πετύχαμε δύο γκολ και είχαμε πολλές ξεκάθαρες ευκαιρίες για να πετύχουμε αυτά τα τέρματα. Στο πρώτο μισάωρο είχαμε τον έλεγχο και ήμασταν κυρίαρχοι. Από το 30' και μετά, όχι και τόσο, αλλά τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν πιο εύκολα για εμάς. Στο δεύτερο ημίχρονο, το ματς δεν είχε θέαμα. Έγιναν πολλές διακοπές λόγω συνεχόμενων φάουλ. Ο αγώνας δεν είχε ρυθμό σε αυτό το διάστημα. Ούτε κινδυνέψαμε ούτε δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις και για άλλα γκολ μέσα από κάποια γρήγορη αντεπίθεση. Το δεύτερο μέρος δεν είχε τη λάμψη ενός ωραίου θεάματος. Το σημαντικό είναι oi τρεις βαθμοί που χρειαζόμασταν για να διατηρήσουμε τις ελπίδες τίτλου. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Αυτήν την εβδομάδα θα συγκεντρωθούμε και στο παιχνίδι του Europa League.

Συνειδητά μετά το 2-0, δεν σκεφτόμασταν τη Ρουμπίν. Υποσυνείδητα, ίσως να την σκεφτόμασταν. Προηγηθήκαμε με ξεκάθαρο τρόπο, γρήγορα και εύκολα. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, η ΑΕΚ ανέβασε την άμυνά της, αλλά εμείς δεν διατηρήσαμε το ρυθμό που είχαμε στα πρώτα 25 λεπτά. Σε καμία περίπτωση, το μας δεν είχε τελειώσει. Η ΑΕΚ θα μπορούσε να βάλει ένα γκολ και να ξαναμπεί στο ματς. Θέλαμε να το αποφύγουμε.

Πολύ εύκολο δεν είναι να ξεκινάς πάντα τόσο δυνατά και να προηγείσαι 2-0 στο 25'. Πάντα λέω στους παίκτες πως στα πρώτα 20 λεπτά κάθε αγώνα πρέπει να βάζουμε 5 γκολ και μετά να παίζουμε άμυνα, αλλά δεν μου δίνουν σημασία (γέλια). Ξεκινήσαμε πολύ καλά, στη συνέχεια ήμασταν προσεκτικοί στο παιχνίδι μας, αλλά αυτό που συνέβη απόψε δεν είναι κανόνας ότι πάντα θα συμβαίνει αυτό.

Δεν συμφωνώ ότι η ΑΕΚ ήταν αδύναμη. Μέχρι το 2-0 ήμασταν δυνατοί και απειλήσαμε πολλές φορές, αλλά πέρυσι στο αντίστοιχο παιχνίδι είχαμε πετύχει έξι γκολ και είχαμε απειλήσει περισσότερο την αντίπαλη εστία. Η ΑΕΚ Κυνηγούσε τις φάσεις στρατηγικής και δεν ήταν εύκολο παιχνίδι για εμάς. Η ΑΕΚ είναι δυνατή στις στημένες φάσεις και εμείς έπρεπε να είμαστε πολύ προσεκτικοί.

Ο Καζίμ έπαιξε το πρώτο του ματς από την αρχή. Είναι δυνατός και γρήγορος ποδοσφαιριστής. Θα μας βοηθήσει πολύ στα παιχνίδια που απομένουν.

Όσο για το παιχνίδι με τη Ρουμπίν, είμαστε σε αναμονή. Στη Ρωσία έχει χαμηλή θερμοκρασία και θέλουμε να προσαρμοστούμε στις συνθήκες. Το γήπεδο θα είναι σε καλή κατάσταση και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα. Είναι μία δυνατή ομάδα, που παίζει συνήθως στο Champions League. Είναι δύσκολος αντίπαλος, δυνατός από τη μέση και μπροστά. Είναι μία ομάδα που θέλαμε να αποφύγουμε στην κλήρωση.

Δεν γνωρίζουμε την κατάσταση των Μιραλάς και Μανιάτη. Πρέπει κι αυτοί από την πλευρά τους να είναι προσεκτικοί. Έχουμε δύο προπονήσεις μπροστά μας για να εκτιμήσουμε την κατάστασή τους".


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου