ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Την Κυριακή των Μιραλάς και Μανιάτη

Την Κυριακή των Μιραλάς και Μανιάτη

Καλύτερα αισθάνονται οι Γιάννης Μανιάτης και Κέβιν Μιραλάς, ωστόσο η κατάσταση τους θα επανεκτιμηθεί την Κυριακή, πριν την αναχώρηση της ομάδας για Ρωσία.
Αισιόδοξα είναι τα μηνύματα σχετικά με τον αν θα καταφέρουν οι Κέβιν Μιραλάς και Γιάννης Μανιάτης να δώσουν το "παρών" στον κρίσιμο πρώτο αγώνα με την Ρουμπίν Καζάν για το Europa League.
Και οι δύο παίκτες έχουν ως ενθύμιο από το ματς με την ΑΕΚ κάποιους τραυματισμούς, οι οποίοι στάθηκαν και η αφορμή για να βγουν αλλαγή από το παιχνίδι της Παρασκευής.

Ο πρώτος έχει ενοχλήσεις στον προσαγωγό δεξιά, ενώ ο δεύτερος στους οπίσθιους μηριαίους επίσης δεξιά.

Τόσο ο Μανιάτης, όσο και ο Μιραλάς αισθάνθηκαν καλύτερα και ακολούθησαν αποθεραπεία. Είναι δεδομένο πως οι δύο ποδοσφαιριστές θέλουν σαν τρελοί να παίξουν στην Ρωσία και έτσι θα σφίξουν τα δόντια προκειμένου να τα καταφέρουν.

Από την πλευρά του, ο Ερνέστο Βαλέρδε ποντάρει πολλά στην παρουσία των δύο παικτών και αναμένεται να τους περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

"Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας γυμνάστηκαν σήμερα στις 11:30, ξεκινώντας την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Τρίτης (14/2) με την Ρούμπιν Καζάν, ο οποίος θα διεξαχθεί στη Μόσχα στο πλαίσιο της φάσης των 32 του Europa League.

Όσοι αγωνίστηκαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ή στο μεγαλύτερο μέρος του, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Οι Μανιάτης και Μιραλάς που είχαν ενοχλήσεις, ο πρώτος στους οπίσθιους μηριαίους δεξιά και ο δεύτερος στον προσαγωγό δεξιά, αισθάνονται πολύ καλύτερα και ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Η κατάστασή τους θα επανεκτιμηθεί και αύριο.

Οι ερυθρόλευκοι θα προπονηθούν αύριο στις 10:00 και μετά την προπόνηση τα μέλη της αποστολής θα αναχωρήσουν με πτήση τσάρτερ για τη Μόσχα".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου