ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Ο Τόμι και η παρέα του

Ο Τόμι και η παρέα του

Ο άνθρωπος με την φόρμα του Παναθηναϊκού θα σφυρίξει το ντέρμπι (Κυριακής, 17:00) ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Ο λόγος για τον Τόμι Σχινά. Μαζί τους οι Αναστόπουλος και Γκόντας.
Οι γνωστοί - άγνωστοι ξαναχτυπούν και προκαλούν δίχως τελειωμό.
Επέλεξαν μέσα στους υποψήφιους για να σφυρίξει την αναμέτρηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, τον διάσημο για παναθηναϊκά του αισθήματα Τόμι Σχινά, ο οποίος και τελικά κληρώθηκε για να είναι την Κυριακή στο ΣΕΦ.

Πρόκειται για τον άνθρωπο που έκανε προπονήσεις, προ μερικών εβδομάδων με φόρμα Παναθηναϊκού, αγνοώντας το ότι πρόκειται για διαιτητή.

Βέβαια, γιατί να το κρύψει ο άνθρωπος, από την στιγμή που ουδέποτε θα λογοδοτήσει. Αντίθετα, όπως φαίνεται ανεβαίνει ολοένα και πιο ψηλά, χάρις σ' αυτές του τις προτιμήσεις.

Εκτός από τον Σχινά, κληρώθηκαν και οι Αναστόπουλος και Γκόντας, οι οποίοι επίσης έχουν πλούσιο παρελθόν για τις αντί-Ολυμπιακές τους διαιτησίες.

Να σημειώσουμε ότι, τον Ολυμπιακό εκπροσώπησαν οι Σκινδήλιας και Σταυρόπουλος, οι οποίοι είχαν ζητήσει να εξαιρεθεί ο Σχινάς, αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ.

Μάλιστα, ο εκπρόσωπος του ΠΑΟ, Μάνος Παπαδόπουλος, αποχώρησε νωρίτερα, διότι δεν ήταν οι Τανατζής και Πηλοίδης ανάμεσα στους υποψήφιους!

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου