ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Απογείωση!

Απογείωση! 

11/2/2012

Απογείωση! 
Πτήση… κορυφής με «πιλότο» τον Γουέιν Ρούνεϊ!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε της Λίβερπουλ με σκορ 2-1 για την 25η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, κατακτώντας έστω και προσωρινά την κορυφή!

Τρία λεπτά χρειάστηκε ο Άγγλος για να «βυθίσει» τους «κόκκινους» στην απογοήτευση!

Ένταση πριν την έναρξη και στην ανάπαυλα του ματς!

Ο Ρούνεϊ έβαλε τέλος στις ελπίδες της Λίβερπουλ με γκολ στο 47ο και το 50ο λεπτό, ενώ αυτός που μείωσε στο τελικό σκορ ήταν ο Λουίς Σουάρες, εκμεταλλευόμενος λάθος του Φέρντιναντ στο 80’! Μόνοι στο ρετιρέ οι «κόκκινοι διάβολοι» με το +1 από τη Σίτι που παίζει την Κυριακή, στην 7η θέση παραμένει η Λίβερπουλ.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός του συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ λίγο έλειψε να προκαλέσει επεισόδιο όταν αρνήθηκε να δώσει το χέρι του στον Πατρίς Εβρά στον καθιερωμένο χαιρετισμό των δύο ομάδων πριν την πρώτη σέντρα! Η κόντρα των δύο συνεχίστηκε και στη φυσούνα προς τα αποδυτήρια στη λήξη των πρώτων 45 λεπτών! Ο Γάλλος μπακ ζήτησε τα ρέστα από τον Σουάρες, ο Σκρτελ μπήκε στη μέση και μαζί του σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων! Οι stewards μπήκαν στη μέση για να ηρεμήσουν τα πνεύματα!

Α’ ημίχρονο:

Τα… νεύρα και η ένταση που προκλήθηκε ανάμεσα στα δύο «στρατόπεδα» πριν την έναρξη του αγώνα δεν είχαν συνέχεια στο παιχνίδι. Με ελάχιστες καλές ευκαιρίες, κυρίως παιχνίδι κέντρου, αλλά με τη Γιουνάιτεντ σαφώς ανώτερη στον αγωνιστικό χώρο, το 0-0 του πρώτου ημιχρόνου ήταν το πιο φυσιολογικό σκορ όταν οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα. Ο Λουίς Σουάρες «χάθηκε» μόνος του στην επίθεση της Λίβερπουλ, ο Κάουτ όσο κι αν έτρεξε δεν βοήθησε τον συμπαίκτη του, ενώ η μεσαία γραμμή των «κόκκινων» έμοιαζε απούσα με πρώτο και καλύτερο τον Στίβεν Τζέραρντ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε σε μεγάλη μέρα τον Ντάνι Γουέλμπεκ που μαζί με τον Γούειν Ρούνεϊ κινούνταν συνεχώς μπροστά από την εστία του Ρέινα με στόχο να ανοίξουν ρήγματα. Αρκετές φορές τα κατάφεραν, ελάχιστες απείλησαν ουσιαστικά. Σε αντίθεση με τους επιθετικούς των «κόκκινων διαβόλων», αυτός που έφτασε πιο κοντά στο γκολ ήταν ο Πολ Σκόουλς! Ο βετεράνος άσος στο 31ο λεπτό από σέντρα του Γκιγκς είδε τον Ρέινα να του «λέει» όχι, σε εξ επαφής κεφαλιά!

Β’ ημίχρονο:

Το… αμφίρροπο ντέρμπι πήγε περίπατο! Και αυτό έγινε μέσα σε διάστημα τριών λεπτών! Τόσα χρειάστηκε ο Γουέιν Ρούνεϊ για να σκοράρει δύο φορές και να «καθαρίσει» μόνος του το ματς! Αρχικά στο 47ο λεπτό από κόρνερ του Γκιγκς και δυνατό βολέ ο διεθνής φορ της Γιουνάιτεντ άνοιξε το σκορ, για να το… κλείσει μόνος του στο 50’ από τραγικό λάθος του Σπίρινγκ και ασίστ του Βαλένσια!

Το σύνολο του Κένι Νταλγκλίς δεν είχε δύναμη να αντιδράσει. Ο «King Kenny» πέρασε στο παιχνίδι και τους Μπέλαμι και Κάρολ για να δώσουν επιθετική πνοή στο παιχνίδι της ομάδας, αλλά ακόμη κι αυτοί έδειξαν να έχουν αποδεχτεί την ήττα. Η μετριότητα στην οποία κινήθηκε η Λίβερπουλ δεν της επέτρεψε να διεκδικήσει κάτι περισσότερο. Ο Λουίς Σουάρες πέτυχε το στόχο του, σκοράροντας στο «Ολντ Τράφορντ», αλλά το τελικό 2-1 που διαμόρφωσε στο 80ο λεπτό με κοντινό σουτ από λάθος κοντρόλ του Φέρντιναντ, δεν αρκούσε στους «κόκκινους» που έφυγαν ηττημένοι!

Manchester U. 2 - 1 Liverpool All Goals από Anatolly7


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Εβρά, Φέρντιναντ, Έβανς, Ράφαελ, Γκιγκς, Κάρικ, Σκόουλς, Βαλένσια, Ρούνεϊ, Γουέλμπεκ

Λίβερπουλ: Ρέινα, Τζόνσον, Χοσέ Ενρίκε, Άγκερ, Σκρτελ, Τζέραρντ, Χέντερσον, Κάουτ (75’ Άνταμ), Ντάουνινγκ (61’ Μπέλαμι), Σπίρινγκ (61’ Κάρολ), Σουάρες

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου