ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

PREVIEW SUPER LEAGUE-21η αγωνιστικη

PREVIEW SUPER LEAGUE-21η αγωνιστικη

11/2/2012

ΟΦΗ-ΠΑΟΚ (19:30, Νovasports 2)

ΟΦΗ-ΠΑΟΚ  (19:30, Νovasports 2)
Ματς με φόντο τα πλέι-οφ. ΟΦΗ και ΠΑΟΚ αναμετρώνται στο «Γεντί Κουλέ» με τους τρεις βαθμούς της νίκης να κρίνουν πολλά όσον αφορά την πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας. Οι Κρητικοί θέλουν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί (4 συνεχόμενες νίκες) ενώ ο «Δικέφαλος του Βορρά» ψάχνει το «φάρμακο» για να συνέλθει από την ήττα από του Ολυμπιακό.


ΟΦΗ:

Έχει αναρριχηθεί στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα χάρη στα τέσσερα συνεχόμενα νικηφόρα ματς. Δόξα Δράμας, Λεβαδειακός, Ξάνθη και Εργοτέλης υποκλίθηκαν στην ανωτερότητα του ΟΦΗ και θέλοντας και μη στην Κρήτη ονειρεύονται πλέι-οφ.

Η συνταγή που προτιμά ο Νίκος Αναστόπουλος είναι η γνωστή. 4-3-3 με τον Βεζυρίδη κάτω από τα δοκάρια και μπροστά του τους Μπούρμπο, Γεωργίου, Ταυλαρίδη και Βάντο από δεξιά προς τα αριστερά. Στα χαφ Κάλαϊτζιτς και Βερόν θα βρίσκονται πίσω από τον οργανωτή Ζόρντι Λόπεθ. Στην επίθεση, ο Σίσιτς θα αγωνιστεί στο δεξί άκρο, ο Παπουλής στο αριστερό ενώ «φουνταριστός» θα είναι ο Καμπάνταης.

Αναλυτικά η αποστολή του ΟΦΗ:

Βεζυρίδης, Σαχσανίδης, Γαλανόπουλος, Πίτσος, Μπούρμπος, Γεωργίου, Ταυλαρίδης, Σόουζα, Βάντο, Ζαχαράκης, Βερόν, Κάλαϊτζιτς, Χόρχε Λόπεζ, Ζόρντι Λόπεζ, Ζορμπάς, Ουκάρ, Καμπάνταης, Παπουλής, Σίσιτς, Μποντόρ.

ΠΑΟΚ:

Η παράδοση στην Κρήτη δεν ευνοεί τον ΠΑΟΚ και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Λάζλο Μπόλονι κάνουν το έργο του «Δικεφάλου του Βορρά» για να την «σπάσει» ακόμα πιο δύσκολο.

Ο Κρέσιτς θα κάτσει κάτω από τα δοκάρια. Ο Σνάουτσνερ θα βρεθεί στο δεξί άκρο της άμυνας, ο Σταφυλίδης στο αριστερό ενώ Μαλεζάς, Τσιρίλο θα είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Φωτάκης, Γκαρσία και Ίβιτς θα αποτελούν τα χαφ ενώ στην επίθεση ο Ρουμάνος τεχνικός έχει δοκιμάσει τους Σαλπιγγίδη, Νιμανί στα άκρα και τον Γιάννου στην επίθεση.

Αξίζει να πούμε πως ο ΠΑΟΚ, στο Ηράκλειο μετράει 21 ήττες, 10 ισοπαλίες και 5 νίκες αλλά στην τελευταία του επίσκεψη στο «Γεντί Κουλέ» επικράτησε 2-0.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ:

Κρέσιτς, Χαλκιάς, Αποστολόπουλος, Γεωργιάδης, Γιάννου, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης, Τσουκαλάς, Φωτάκης, Λίνο, Τσιρίλο, Γκαρσία, Ιβιτς, Νιμανί, Ρομπέρ, Σνάουτσνερ

Πανιώνιος-ΠΑΣ Γιάννινα (17:15 Novasports 2)

Πανιώνιος-ΠΑΣ Γιάννινα (17:15 Novasports 2)
Τη νίκη που θα τους επιτρέψει να αφήσουν ακόμη πιο μακριά τους την «καυτή» ζώνη του υποβιβασμού ψάχνουν Πανιώνιος και ΠΑΣ Γιάννινα στη Νέα Σμύρνη. Οι «κυανέρυθροι» μετά την ήττα από την ΑΕΚ θέλουν να επανέλθουν στα θετικά αποτελέσματα, ενώ οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από δύο συνεχόμενες επιτυχίες, όμως θα παραταχθούν στην Πλατεία με πολλές απουσίες.

Από τους γηπεδούχους θα λείψει ο Μιχαηλίδης που ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα, ενώ για ο Άγγελος Αναστασιάδης θα έχει τελικά στη διάθεσή του τους Ζαραδούκα και Σκούφαλη, η συμμετοχή των οποίων ήταν αμφίβολη.

Πανιώνιος

Ο στόχος είναι ένας και αποτελείται από τέσσερα γράμματα. Νίκη. Το τρίποντο ψάχνει ο Πανιώνιος έτσι ώστε να απομακρυνθεί κι άλλο από την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας και να σπρώξει σε αυτή τον ΠΑΣ. Ο Άκης Μάντζιος δεν έχει να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα αν εξαιρέσουμε τον Χρυσόστομο Μιχαηλίδη, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής.

Οι «κυανέρυθροι» θέλουν να εκμεταλλευτούν για ακόμα ένα ματς τον παράγοντα έδρα και να νικήσουν τον ΠΑΣ. Κάτι τέτοιο αν γίνει τότε θα πρόκειται για διπλό καλό! Από την μία, γεμίζει το σακούλι των βαθμών του Πανιωνίου και από την άλλη βυθίζει τον ΠΑΣ στον «βούρκο» του βαθμολογικού πίνακα που οδηγεί στην Football League.

Ο Χρυσόστομος Μιχαηλίδης δεν βρίσκεται στην 19μελή αποστολή που ανακοίνωσε ο προπονητής του Πανιωνίου, λόγω της τενοντίτιδας που τον ταλαιπωρεί.

Αναλυτικά η αποστολή του Πανιωνίου:

Σιδεράκης, Πόγκασιτς, Ομο, Κουλουχέρης, Σιόβας, Κούρντι, Πετκάκης, Πιέρ, Αντούνιες, Ρόκας, Ρόβας, Μενδρινός, Γουνδουλάκης, Σάμαρης, Ντούνης, Αμπντουλάγιεφ, Κούτσι, Ντιμπαλά, Σκέμπρι.

ΠΑΣ Γιάννινα

Με μία πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για την εκτός έδρας αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής, στην οποία φιλοξενείται στην έδρα του Πανιωνίου (11/2, 17:15). Πολλές είναι οι απουσίες που έχει να αντιμετωπίσει ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τέσσερις παίκτες, αφού στην αποστολή δεν συμπεριλήφθησαν ο τραυματίας Ντε Βινσέντι, ο ανέτοιμος Τζημόπουλος και οι τιμωρημένοι Πάντος και Λίλα.

Οι 18 εκλεκτοί του Άγγελου Αναστασιάδη είναι οι εξής: : Κηπουρός, Φέγκρους, Ντάσιος, Κώτσιος, Μιχαήλ, Ζαραδούκας, Βάντερσον, Ανδράλας, Πατσατζόγλου, Κυριάκος, Σκούφαλης, Βίλα, Γεωργίου, Τζάνης, Μπεσέρα, Γιάκος, Μπακαγιόκο και Ζαμπρέλα.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου