ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Το οπαδικό... κίνημα φτιάχνει εξέδρα στο Σύνταγμα!

Το οπαδικό... κίνημα φτιάχνει εξέδρα στο Σύνταγμα!

11/2/2012
Το οπαδικό... κίνημα φτιάχνει εξέδρα στο Σύνταγμα! Μετά τα πανό στα γήπεδα, οι οπαδοί των ομάδων ετοιμάζονται να κατέβουν στο Σύνταγμα για να διαμαρτυρηθούν για τα σκληρά μέτρα της Τρόικας, καλώντας μάλιστα όλους τους φίλους του αθλητισμού στις κινητοποιήσεις!
Το οπαδικό κίνημα είναι από τα πιο ενεργά στην Ελλάδα και πάντα έστελνε μήνυμα στην Πολιτεία για τον τρόπο που αντιμετώπιζε τον Έλληνα φίλαθλο.
Τώρα, οι οπαδοί στέλνουν μήνυμα κατά της πολιτικής ηγεσίας και των μέτρων που επιβάλλει η τρόικα, καλώντας όλους φίλους του αθλητισμού, ανεξαρτήτου χρώματος, στις κινητοποιήσεις που ετοιμάζονται στο Σύνταγμα την Κυριακή!
«Βγάζουν νόμους ειδικά για εμάς...
Μας βάζουν φυλακή...
Μας αποκαλούν δολοφόνους...
Ας τους δείξουμε ότι δεν είμαστε όσα πιστεύουν...
Οπαδός-ΑΝΘΡΩΠΟΣ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ανεξαρτήτως χρώματος...», αναφέρει το οπαδικό μήνυμα που κυκλφορεί στο διαδίκτυο!

Ανακοίνωση από την Αυτόνομη Θύρα 10

Ονειρευόμαστε ότι η γη που δουλεύουμε μας ανήκει. Ονειρευόμαστε ότι ο ιδρώτας μας, πληρώνεται με δικαιοσύνη και αλήθεια. Ονειρευόμαστε ότι υπάρχει σχολείο για να γιατρέψουμε την άγνοια και φάρμακα για να τρομάξουμε τον θάνατο. Ονειρευόμαστε ότι τα σπίτια μας φωτίζονται και ότι τα τραπέζια μας γεμίζουν. Ονειρευόμαστε ότι η γη μας είναι λεύτερη και ότι είναι θέμα του λαού μας να κυβερνά και να κυβερνιέται.

Ονειρευόμαστε πως είμαστε εντάξει με τον ίδιο μας τον εαυτό και με τον κόσμο γύρω. Ονειρευόμαστε ότι πρέπει να αγωνιστούμε για να αποκτήσουμε αυτό το όνειρο. Ονειρευόμαστε πως πρέπει να υπάρξουν νεκροί για να υπάρξει ζωή.

Ονειρευόμαστε και ξυπνάμε…

Τώρα ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Ένας άνεμος σηκώνεται και ανακατεύει τα πάντα, αυτός σηκώνεται και πάει να συναντήσει άλλους! Κάτι μας δείχνει πως η επιθυμία μας και το όνειρο μας, είναι επιθυμία και όνειρο πολλών και πάμε να τους βρούμε!!!
Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ "ΔΗΜΟΚΤΑΤΟΡΙΑΣ".
Η ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΘΥΡΑ 10 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ!!!
ΛΑΕ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΤΟ ΣΑΛΠΙΣΜΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΔΩΘΗΚΕ.
ΑΣ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ!!!
ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!!!

 www.soccerplus.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου