ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Υποδειγματική τιμωρία!

Υποδειγματική τιμωρία! 

8/2/2012

Επιτέλους ξυπνήστε. Δείτε ποιοι πραγματικά «μαχαιρώνουν» το ελληνικό ποδόσφαιρο και ΤΙΜΩΡΗΣΤΕ τους! Ελπίζουμε όσα είπε ο Παύλος Γερουλάνος σε ραδιοφωνική του συνέντευξη να βοηθήσουν ώστε να ιδρώσουν τ' αυτιά των πειθαρχικών επιτροπών της Super League και της ΕΠΟ.

Ο υπουργός Πολιτισμού μίλησε στη ΝΕΤ 105,8 με αφορμή την όποια αργοπορία παρατηρείται στην ψήφιση του αθλητικού νομοσχεδίου, αλλά δε μπορούσε να μην αναφερθεί στην πράσινη ζούγκλα της Λιβαδειάς. «Προχθές στη Λιβαδειά κοντέψαμε να θρηνήσουμε ανθρώπινες ζωές», είπε σε μια αποστροφή του λόγου του ο κ. Γερουλάνος κι αν δεν του ξέφυγε τότε θα πρέπει να σημαίνει ότι τον ΠΑΟ τον περιμένει πολύ βαριά καμπάνα.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε ο κ. Γερουλάνος: «Καταρχήν καταλαβαίνω ότι αυτή τη στιγμή που μιλάμε είναι πολύ λογικό η Βουλή να είναι επικεντρωμένη απολύτως πάνω στα θέματα που αφορούν τη νέα δανειακή σύμβαση. Παρόλα αυτά όπως είπατε η ζωή συνεχίζεται, προχθές στη Λιβαδειά κοντέψαμε να θρηνήσουμε ανθρώπινες ζωές, την προηγούμενη εβδομάδα είδαμε στην Αίγυπτο πολύ ξεκάθαρα τι μπορεί να συμβεί μέσα σ’ ένα γήπεδο αν δεν υπάρχουν σωστές υποδομές.

Έχει γίνει πολλή δουλειά από τη μεριά της ΕΠΟ σε ότι αφορά τις ποινές αλλά η Πολιτεία οφείλει από τη δική της την μεριά να κάνει τη δουλειά της κι αυτό το νομοσχέδιο είναι μια προσπάθεια αντιμετώπισης της βίας, του ντόπινγκ και της διαφθοράς. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αυτή η Βουλή έχει το δικαίωμα και την εντολή να μειώνει μισθούς και συντάξεις και δεν έχει τη δυνατότητα να συζητήσει ένα νομοσχέδιο στο οποίο η μεγάλη πλειοψηφία του Κοινοβουλίου έχει ήδη συμφωνήσει. Λοιπόν όταν τελειώσει αυτή η διαδικασία την οποία σέβομαι απολύτως, νομίζω είναι η ώρα να μπει αυτό το νομοσχέδιο και να ψηφιστεί για το καλό των παιδιών μας.

Εκτός από τα θέματα βίας που αφορούν κάθε Έλληνα που πηγαίνει στο γήπεδο και όλους εμάς και την εικόνα της χώρας προς τα έξω, υπάρχουν μια σειρά από ζητήματα στο νομοσχέδιο που είναι πάρα πολύ κρίσιμα (…) Δεν θα το ψηφίσει αυτό η ΝΔ; Δηλαδή είμαστε εδώ για να μειώσουμε μόνο μισθούς και συντάξεις και δεν θα δουλέψουμε τα αναπτυξιακά θέματα που έχουμε μπροστά μας».

www.thrylos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου