ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Δηλωσεις Μωραλη-Θεοδωριδη

 Δηλωσεις Μωραλη-Θεοδωριδη

11/2/2012

«Δυνατά για τους τρεις στόχους»!

Μια ακόμα εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε χθες ο Ολυμπιακός, που έδειξε ότι δεν έχει αντίπαλο στην Ελλάδα. Η ομάδα φορμαρίστηκε στο καλύτερο χρονικά σημείο και αυτό μόνο χαμόγελα προσδίδει.
ΜΩΡΑΛΗΣΑυτό ήταν και το νόημα που βγήκε και απο τις δηλώσεις του Γενικού Διευθυντή των πρωταθλητών Ελλάδας, Γιάννη Μώραλη.
«Έχουμε μπροστά μας εννιά παιχνίδια για το πρωτάθλημα, τα οποία έχουν την ίδια σημασία με αυτό απέναντι στην ΑΕΚ. Έχουμε τώρα το παιχνίδι για το Γιουρόπα Λιγκ. Πάμε αρκετά καλά, παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και προχωράμε…».
Στην συνέχεια ρωτήθηκε για το αν μετά το γρήγορο 2-0 με την ΑΕΚ οι Πειραιώτες κατέβασαν ταχύτητα, ο Γιάννης Μώραλης επεσήμανε πως… «οι παίκτες σκέφτονται διαφορετικά, δε μπορώ να κάνω εγώ κριτική προπονητή. Προχωράμε δυνατά, μέσα στους στόχους μας ήμαστε και πιστεύω ότι θα πάμε καλά και στους τρεις».

Θεοδωρίδης: "Τα ντέρμπι δεν τα φοβάμαι"

Απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση του Ολυμπιακού και τη νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ (2-0), εμφανίστηκε σε δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Τη πεποίθηση του πως ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε πολύ καλά και θα μπορούσε να πετύχει ακόμη περισσότερα τέρματα κόντρα στην ΑΕΚ, τόνισε σε δηλώσεις του μετά τη λήξη του ντέρμπι ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Παράλληλα εξέφρασε την άποψη πως οι ερυθρόλευκοι θα παρουσιαστούν το ίδιο έτοιμοι και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, ενώ αναφέρθηκε και στην ευρωπαϊκή σύγκρουση με τη Ρουμπίν Καζάν.


"Η ομάδα απέδωσε θαυμάσια. Χάσαμε άλλα τέσσερα, τουλάχιστον, γκολ ώστε να δώσουμε χαρακτήρα θριάμβου στην επιτυχία μας. Τα παιδιά έπαιξαν θαυμάσια και έφτασαν άνετα στην νίκη, αν και σκέφτονταν αρκετά το ματς της Μόσχας. Εγώ έχω πει ότι τα ντέρμπι δεν τα φοβάμαι. Είδατε και με τον ΠΑΟΚ και με την ΑΕΚ πόσο σοβαροί ήμασταν. Εγώ τα μικρά παιχνίδια φοβάμαι. Θα μας δείτε και στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό. Η προσοχή μας τώρα στρέφεται στο παιχνίδι με τη Ρουμπίν Καζάν.

Θα πάμε για μια καλή εμφάνιση και να εκπροσωπήσουμε επάξια τα ελληνικά χρώματα. Παρά τις δύσκολες συνθήκες, αφού μην ξεχνάμε ότι θα αντιμετωπίσουμε θερμοκρασίες -22", τόνισε χαρακτηριστικά ο Σάββας Θεοδωρίδης.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου