ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Ολυμπιακός - Μπούντβα 11-2

Ολυμπιακός - Μπούντβα 11-2

O Ολυμπιακός διέλυσε με 11-2 την Μπούντβα στον Πειραιά, παίζοντας εκπληκτικό πόλο σε άμυνα και επίθεση. Πλέον, με νίκη επί της Βουλιαγμένης την τελευταία αγωνιστική, ο Θρύλος προκρίνεται στα προημιτελικά του Champions League.
Για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League, ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε την Τετάρτη (8/2) την Μπούντβα στο κολυμβητήριο Πειραιά και ύστερα από μια συγκλονιστική εμφάνιση διέλυσε τους Μαυροβούνιους με σκορ 11-2!
Η νίκη παίρνει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις αν αναλογιστεί κανείς πως ουσιαστικά οι ερυθρόλευκοι έπαιζαν το τελευταίο τους χαρτί για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης και οι φιλοξενούμενοι ήξεραν πως αν δεν ηττηθούν στον Πειραιά θα ήταν αυτοί το ακλόνητο φαβορί για το δεύτερο εισιτήριο του ομίλου, μετά την Πριμόριε.

Ωστόσο οι Πειραιώτες δεν είχαν καμία όρεξη να μείνουν εκτός ευρωπαϊκής συνέχειας και με όπλο την φανταστική τους άμυνα και τον... Superman Δεληγιάννη, έβαλαν τις βάσεις για μια ευρεία σε έκταση νίκη.

Παράλληλα κάλυψαν και το χάντικαπ της ήττας του πρώτου γύρου στο Μαυροβούνιο (8-5).

Στον Ολυμπιακό πλέον αρκεί μια απλή νίκη επί της Βουλιαγμένης την τελευταία αγωνιστική των ομίλων για να πάρει και τυπικά την πρόκριση, καθώς έχει το πλεονέκτημα σε πιθανή ισοβαθμία με την Μπούντβα.

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 3-1, 3-0, 2-0.

Ολυμπιακός (Βλάχος): Μουρίκης 3, Φουντούλης 2, Δελακάς 2, Μπλάνης 1, Κόλιανιν 1, Κολόμβος 1, Μάζης 1.

Μπούντβα (Πεγιάκοβιτς): Ράντοβιτς, Τζούρτσιτς.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου