ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Σοκ με Ζαραδούκα, έξι μήνες εκτός γηπέδων!

Σοκ με Ζαραδούκα, έξι μήνες εκτός γηπέδων!

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για τον Γιάννη Ζαραδούκα, ο οποίος τελικά υπέστη ρήξη χιαστών στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο και θα μείνει εκτός γηπέδων τουλάχιστον για τους επόμενους έξι μήνες! Ξέσπασε σε λυγμούς ο Έλληνας διεθνής μπακ μόλις ενημερώθηκε για τα αποτελέσματα των εξετάσεων.
Πολύ άτυχος στάθηκε ο Γιάννης Ζαραδούκας στην αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Ο Έλληνας διεθνής αμυντικός, που αγωνίζεται με την μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό στον "Άγιαξ της Ηπείρου", χτύπησε σε μια διεκδίκηση της μπάλας με τον Σκέμπρι στο 27ο λεπτό του αγώνα και αποχώρησε με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο.
Είναι χαρακτηριστική η εικόνα του 25χρονου αριστεροπόδαρου αμυντικού να βάζει τα κλάματα κατά την έξοδο του από το γήπεδο, καθώς είχε καταλάβει προφανώς την σοβαρότητα της κατάστασης. Ο Ζαραδούκας μίλησε με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και τον γιατρό Χρήστο Θεό, ο οποίος είπε στον παίκτη να κατευθυνθεί αμέσως στο Θεραπευτήριο "Metropolitan" για να υποβληθεί σε λεπτομερείς εξετάσεις και σε μαγνητική τομογραφία με σκοπό να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων ήταν δυσάρεστα, καθώς έδειξαν πως ο Έλληνας διεθνής μπακ έχει υποστεί ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο, πράγμα που σημαίνει πως θα μείνει εκτός γηπέδων για τους επόμενους έξι μήνες.

Μόλις ενημερώθηκε για τον τραυματισμό του, ο Ζαραδούκας ξέσπασε σε λυγμούς, μη μπορώντας να πιστέψει την ατυχία του. Συν τοις άλλοις, ο 25χρονος ποδοσφαιριστής έχασε και κάθε ελπίδα να βρεθεί στην αποστολή της Εθνικής ομάδας για το Euro 2012, που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας το ερχόμενο καλοκαίρι.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου