ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Περιμένουν τα «ναι»


Περιμένουν τα «ναι»

14/01/2013
 Στον Ολυμπιακό θα επιδιώξουν από σήμερα να δώσουν ένα τέλος στις υποθέσεις του Τζεμπούρ και του Τοροσίδη, των οποίων τα συμβόλαια λήγουν στο τέλος της σεζόν.

Περιμένουν τα «ναι»
Ίσως και εντός της ημέρας να σημειωθούν εξελίξεις για την ανανέωση του συμβολαίου του Ραφίκ Τζεμπούρ.

Ο μάνατζερ του Αλγερινού επιθετικού βρίσκεται στην Ελλάδα και οι Πειραιώτες θα επιδιώξουν να έχουν άμεσα ραντεβού με εκείνον, ώστε να κλείσει το συντομότερο δυνατόν η συγκεκριμένη υπόθεση.

Πρόθεση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ είναι να καταθέσει εκ νέου την οικονομική της πρότασης, όμως δεν πρόκειται να μπει σε διαπραγματεύσεις που θα κρατήσουν πολλές ημέρες.

Στόχος των πρωταθλητών Ελλάδας είναι να βάλουν τέλος σε αυτή την ιστορία και για αυτό τον λόγο θα ζητήσουν άμεσες απαντήσεις, επιδιώκοντας την παραμονή του «τρομοκράτη».

Στο Λιμάνι γνωρίζουν για το ενδιαφέρον των ευρωπαϊκών ομάδων για τον Τζεμπούρ, όμως επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία για αίσιο τέλος στην υπόθεση.

Όσον αφορά το θέμα του Βασίλη Τοροσίδη, και αυτό έχει τραβήξει περισσότερο από το αναμενόμενο και στον Ολυμπιακό θα προσπαθήσουν να βάλουν σύντομα τέλος σε αυτό το ζήτημα.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα ζητήσουν από την πλευρά του διεθνούς μπακ-χαφ άμεσες απαντήσεις και να ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα της παραμονής του.

Οι δηλώσεις που έκανε ο παίκτης μετά το τέλος του αγώνα με τον Λεβαδειακό προκάλεσαν θετικές σκέψεις στη διοίκηση και δείχνει ότι επιθυμεί να παραμείνει στην ομάδα.

Σε κάθε περίπτωση, στον Ολυμπιακό παρουσιάζονται αποφασισμένοι να τελειώνουν το συντομότερο τις δύο υποθέσεις και ακούγεται ότι θα τις αναλάβει προσωπικά ο ίδιος ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Αρκετά σύντομα αναμένουμε εξελίξεις…

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου