ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Μετατέθηκε το ραντεβού...

Μετατέθηκε το ραντεβού...

16/01/2013
 Η ίωση που ταλαιπωρεί τον Βασίλη Τοροσίδη ήταν ο λόγος για να μετατεθεί το προγραμματισμένο για σήμερα ραντεβού με τον Γιάννη Βρέντζο για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Μετατέθηκε το ραντεβού...
Για τις επόμενες ημέρες μετατέθηκε το προγραμματισμένο για σήμερα ραντεβού του Βασίλη Τοροσίδη με τον Γιάννη Βρέντζο για την ανανέωση του συμβολαίου του παίκτη.

Ο λόγος για την αλλαγή αυτή δεν ήταν κάτι άλλο από την ίωση που ταλαιπωρεί τον αρχηγό του Ολυμπιακού και η οποία αποτέλεσε και έναν ακόμη λόγο για τον αποκλεισμό του από την αποστολή για το σημερινό παιχνίδι της ομάδας με την Καβάλα για τον θεσμό του Κυπέλλου.

Ο Βασίλης Τοροσίδης πήγε στο Ρέντη πήρε θεραπευτική αγωγή από τους ιατρούς της ομάδας και κατευθύνθηκε προς το σπίτι του έτσι ώστε να μπορέσει να ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπωρεί.

Ενημέρωσε για το πρόβλημα που προέκυψε και έτσι μετατέθηκε το ραντεβού του με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ερυθρόλευκης ΠΑΕ για τις επόμενες ημέρες.

Πάντως, είναι γεγονός ότι η υπόθεση της ανανέωσης συμβολαίου του Τόρο έχει μπει στην τελική ευθεία όπως και εκείνη του Ράφικ Τζεμπούρ... Και στον Ολυμπιακό αισιοδοξούν και για τις δύο περιπτώσεις.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου