ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Αμφίβολος για Σιένα ο Πρίντεζης

Αμφίβολος για Σιένα ο Πρίντεζης

Ο Γιώργος Πρίντεζης στην προπόνηση της Τετάρτης (16/1) αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις στη μέση και η συμμετοχή του στο ματς με τη Σιένα (18/1) κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη. Εμπύρετος ο Άντιτς, δεν γυμνάστηκε.
Με προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την κρίσιμη αναμέτρηση με τη Σιένα στο ΣΕΦ την Παρασκευή (18/1), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Top-16.
-
Οι ερυθρόλευκοι έχουν δύο ήττες και μια νίκη στα τρία πρώτα ματς, σε αντίθεση με τους Ιταλούς που μετρούν το απόλυτο σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Όπως γίνεται αντιληπτό ο Ολυμπιακός θέλει τη νίκη καθώς σε διαφορετική περίπτωση τα πράγματα περιπλέκονται.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει κάθε λόγο να αισθάνεται προβληματισμένος καθώς στην προπόνηση της Τετάρτης (16/1) είδε τον Γιώργο Πρίντεζη να αποχωρεί από το πρόγραμμα με έντονες ενοχλήσεις στη μέση. Ο υπαρχηγός των Πειραιωτών θα επανεξεταστεί από το ιατρικό επιτελείο την Πέμπτη (17/1), ωστόσο η συμμετοχή του στο ματς της Παρασκευής κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη.

Ο Πέρο Άντιτς επίσης δεν γυμνάστηκε καθόλου και παρακολούθησε από τον πάγκο την προπόνηση καθώς ταλαιπωρείται από υψηλό πυρετό. Ο Σκοπιανός πάντως, έστω και εξασθενημένος, αναμένεται να δώσει το παρών κόντρα στη Σιένα.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου