ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

«Κοιμήθηκε» ο Θεός και οι… διαιτητές

Κύπελλο Ισπανίας:«Κοιμήθηκε» ο Θεός και οι… διαιτητές

16/01/2013
 Η Ρεάλ νίκησε 2-0 τη Βαλένθια στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για το Κύπελλο Ισπανίας με τους παίκτες του Βαλβέρδε όμως να έχουν την υπεροχή και τους λόγους για να διαμαρτύρονται για τη διαιτησία.

«Κοιμήθηκε» ο Θεός και οι… διαιτητές
Μπορεί η Ρεάλ Μαδρίτης να νίκησε 2-0 αλλά η Βαλένθια έχει κάθε λόγο να αισθάνεται αδικημένη από το σκορ, αλλά και τους διαιτητές στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για το Κύπελλο Ισπανίας.

Οι όποιες διαπιστώσεις γίνουν από το σκορ του αγώνα, θα είναι λανθασμένες. Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε ήταν καλύτερη σε όλη την αναμέτρηση υποχρεώνοντας τους μαδριλένους σε ρόλο… κομπάρσου ενώ μπορεί να έχει πολλά (και δικαιολογημένα) παράπονα από τους διαιτητές.

Οι «νυχτερίδες» διαμαρτύρονται για ένα πέναλτι που δεν δόθηκε και τρία οφ-σάιντ στον Σολδάδο, στα οποία όμως καλυπτόταν καθαρά από τους αμυντικούς.

Παρά τις… προσπάθειες και τις ευκαιρίες της Βαλένθια η Ρεάλ ήταν αυτή που πανηγύρισε γκολ και στις δύο περιπτώσεις –μάλιστα- κόντρα στη ροή του αγώνα.

Το πρώτο τέρμα της Ρεάλ ήρθε στο 37ο λεπτό με τον Μπενζεμά να χρίζεται σκόρερ και να εκμεταλλεύεται μια αδράνεια στην άμυνα της Βαλένθια.

Παρά το τέρμα οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να κυκλοφορούν τη μπάλα και να είναι απειλητικοί προς την εστία του Κασίγιας. Οι διαιτητές «έκοψαν» τρεις φορές τον Σολδάδο πριν εκείνος βρεθεί τετ-α-τετ με τον Κασίγιας.

Στην πιο κλασική της ευκαιρία των φιλοξενούμενων ο Κασίγιας απέκρουσε το σουτ του Σολδάδο και ο Ζόνας ο οποίος βρέθηκε φάτσα με την κενή εστία… κατάφερε να αστοχήσει.

Στο 73ο λεπτό η Ρεάλ πανηγύρισε το δεύτερο γκολ της στο παιχνίδι, με τη μπάλα να χτυπά στο σώμα του Γκουαρδάδο και να καταλήγει στα δίχτυα του Γκουάιτα.

Στη συνέχεια οι μαδριλένοι έχασαν δύο μεγάλες ευκαιρίες για να πετύχουν το τρίτο γκολ. Η Βαλένθια στάθηκε τυχερή, και παρά την προσπάθεια της να πετύχει ένα γκολ δεν τα κατάφερε, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να έχει αποβληθεί από τον πάγκο για τις διαμαρτυρίες του στους διαιτητές.

Το επόμενο παιχνίδι των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένο για τις 23 Ιανουαρίου, την επόμενη Πέμπτη, στο Μεστάγια.

Real Madrid 2-0 Valencia footyroom.com από Futbol2101

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου