ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

14/01/2013

«Πρόεδρε θα έρθω»

13/01/2013
 Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γιάννη Αλαφούζο είχε την Παρασκευή ο Σισέ… «Μην ανησυχείς θα έρθω», ανέφερε ο Γάλλος σύμφωνα με την LiveSport.

«Πρόεδρε θα έρθω»
Στοιχεία που δίνουν λόγους στους οπαδούς του Παναθηναϊκού για να αισιοδοξούν για την επιστροφή του Σισέ δίνει σε σημερινό της δημοσίευμα η LiveSport.

Η εφημερίδα αναφέρει ότι ο Σισέ σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Γιάννη Αλαφούζο την Παρασκευή του μετέφερε την επιθυμία του για επιστροφή στα… πράσινα λημέρια καταλήγοντας… «Μην ανησυχείς πρόεδρε, θα έρθω»!

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι το μόνο που απομένει για την επιστροφή του Γάλλου επιθετικού στην Αθήνα είναι να διαπραγματευτεί με την ΚΠΡ και να την πείσει να τον αφήσει ελεύθερο. Κάτι που έχει πιθανότητες.

Ακόμη όμως και στην αντίθετη περίπτωση, δηλαδή, σε αρνητική απάντηση του αγγλικού συλλόγου, τότε, θα… κατηφορίσει στην Ελλάδα από την Αγγλία ως δανεικός μέχρι τον Ιούνιο, διαπραγματευόμενος την πώλησή του τον Μάιο.

Στην επικοινωνία που είχε ο Σισέ με τον Αλαφούζο δόθηκαν απαραίτητες διαβεβαιώσεις για την βιωσιμότητα της ομάδας και αναλύθηκαν οι στόχοι της.

«Πολύ καλή ευκαιρία ο Παναθηναϊκός»

13/01/2013
 Μια πολύ καλή ευκαιρία για την προπονητική του καριέρα είναι ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με τις δηλώσεις του Φάμπρι σε εφημερίδα της πατρίδας του.

«Πολύ καλή ευκαιρία ο Παναθηναϊκός»
Ο νέος τεχνικός του Παναθηναϊκού μίλησε στην «Marca» και τόνισε πως μπορούσε να πει όχι στην πρόταση που του έγινε να αναλάβει τις τύχες της ομάδας. Επίσης, δήλωσε πως περιμένει το 2013 να είναι μια καλή χρονιά εκείνος αφού το 2012 δεν του πήγε όπως τα περίμενε ενώ μίλησε και για ενδεχόμενη μεταγραφική ενίσχυση του «τριφυλλιού» προκειμένου να γίνουν ορισμένες διορθωτικές κινήσεις και να ανέβουν οι «πράσινοι» επίπεδο.

Αναλυτικά η συνέντευξή του Φάμπρι στην εφημερίδα «Marca»:

Για τον εγκλιματισμό του στην Αθήνα:
«Είμαι συνηθισμένος να έχω τη βαλίτσα στο χέρι. Σε προσωπικό επίπεδο, δεν τα πάω άσχημα, αν και υπάρχει το μειονέκτημα της γλώσσας. Έχω πάντα έναν μεταφραστή κολλημένο πάνω μου κι αυτό δεν παύει να είναι πρόβλημα».

Για το πως είδε τον Παναθηναϊκό: «Κοιτάζουμε πως να βελτιωθούμε, γιατί λείπει κάπως η ισορροπία. Με δύο, τρεις ή τέσσερις ποδοσφαιριστές... σίγουρα πρέπει να γίνουν κάποιες διορθωτικές κινήσεις για να ανέβει το επίπεδο μας σαν ομάδα».

Για το αν έχει ο ίδιος εμπλοκή στις μεταγραφές: «Υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν εδώ και καιρό σ' αυτόν τον τομέα, αλλά σίγουρα τώρα θα πρέπει να συμμετάσχω κι εγώ σε αυτή την διαδικασία. Έχω στο μυαλό μου ορισμένους παίκτες. Υπάρχει ένας ποδοσφαιριστής που ήταν εδώ πριν από λίγο καιρό (σ.σ. ο Σισέ), αλλά και ονόματα από το ισπανικό πρωτάθλημα που θα μπορούσαν να έρθουν και να βοηθήσουν».

Για το πως προέκυψε η συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό: «Στα μέσα Δεκεμβρίου υπήρξε επαφή με την ομάδα. Υπήρξε αμοιβαίο ενδιαφέρον. Είδα μία πολύ καλή ευκαιρία και δεν ήθελα να την αφήσω να φύγει. Κατά κάποιον τρόπο αυτό που έκανα στη Γρανάδα δεν πέρασε απαρατήρητο. Τώρα μαζεύω αυτούς τους καρπούς».

Για τις τέσσερις διαφορετικές ομάδες μέσα σε έναν χρόνο: «Το 2012 δεν ήταν καλό για μένα. Έζησα τη μεγάλη απογοήτευση να φύγω από τη Γρανάδα. Νομίζω πως μετά, εξαιτίας της όρεξής μου να προπονώ βιάστηκα και έκανα λάθη με την Ουέσκα και τη Σανταντέρ. Δεν διάλεξα καλά. Ελπίζω το 2013 να είναι καλύτερο. Αρχίζω με ένα ενθουσιαστικό πρότζεκτ, σε μία διαφορετική χώρα».

Για τους στόχους του: «Έχω συμβόλαιο γι' αυτή τη σεζόν. Ο Παναθηναϊκός είναι 9ος, αλλά πάντα πάλευε για την 1η ή τη 2η θέση με τον Ολυμπιακό. Αυτό δεν θα το καταφέρει, αλλά στο πρωτάθλημα από τον 2ο ως τον 5ο διαγωνίζονται σε πλέι οφ για δύο θέσεις στο Γιουρόπα Λιγκ και μία στο Τσάμπιονς Λιγκ. Και επιπλέον υπάρχει το Κύπελλο. Ήταν πιο δύσκολος ο προβιβασμός με τη Σανταντέρ απ' αυτό».

Όσο για το πως είδε τους Τοτσέ και Βιτόλο: «Ο Τοτσέ είναι παίκτης περιοχής, έχει το γκολ στο... αίμα του. Ήδη πέτυχε ένα, στο πρώτο μου παιχνίδι. Ο Βιτόλο είναι παίκτης με πείρα και μεγάλη ικανότητα για δουλειά».

Μήνυμα προς τον ΠΑΟΚ

13/01/2013
 «Είναι η σωστή ώρα για να φύγει», αναφέρει ο μάνατζερ του Λούκας σε δηλώσεις του σε ουκρανική ιστοσελίδα στέλνοντας εμμέσως μήνυμα στον ΠΑΟΚ.

Μήνυμα προς τον ΠΑΟΚ
«Ο Λούκας έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα της Καρπάτι. Πιστεύω ότι είναι η σωστή ώρα για να αποχωρήσει»…

Αυτά ανέφερε ο μάνατζερ του Λούκας σε συνέντευξή του σε ουκρανική ιστοσελίδα αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο αποχώρησής του πελάτη του από την ομάδα που αγωνίζεται τώρα.

Αυτό μπορεί κάλλιστα να θεωρεί και ως ένα μήνυμα του προς τον ΠΑΟΚ ο οποίος έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του για την απόκτηση του παίκτη.

Ο πελάτης μου θέλει να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ ή το Γιουρόπα Λιγκ, θέλει να προχωρήσει στην καριέρα του. Δεν κρύβω το γεγονός ότι έχουν δεχθεί προσφορές από πολύ καλές ομάδες. Η Καρπάτι έχει δεχθεί προσφορά με 1,5 εκ. ευρώ για τον Λούκας, δεν θέλω να πω από ποιον σύλλογο. Θα είναι μία επικερδής συμφωνία για την ομάδα του Λβιβ, αν σκεφτεί κανείς ότι πριν δύο χρόνια ο πελάτης μου ήρθε στην Καρπάτι ελεύθερος και μετά από 12 μήνες ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του», ανέφερε στη συνέχεια το Ροντρίγκες Φερνάντες Λοβέλε.

«Παίρνουμε αποτελέσματα με καλή ή κακή απόδοση»

13/01/2013
 Σε μια ομάδα που έχει μάθει να παίρνει αποτελέσματα έχει εξελιχθεί ο ΠΑΟΚ όπως ανέφερε ο Γιώργος Γεωργιάδης.

«Παίρνουμε αποτελέσματα με καλή ή κακή απόδοση»
Ο ΠΑΟΚ έχει αρχίσει να βρίσκει τα… πατήματά του σαν ομάδα κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να μπορεί να παίρνει αποτελέσματα με καλή ή κακή απόδοση. Αυτό τόνισε ο Γιώργος Γεωργιάδης στη Nova ενόψει του αγώνα με τον Ατρόμητο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Γεωργιάδη στη Nova

"Η αλήθεια είναι ότι είχα να παίξω πάρα πολύ καιρό. Είχα ένα σοβαρό τραυματισμό τον οποίο άφησα πίσω. Επαιξα εξήντα πέντε λεπτά περίπου, δεν ήταν τόσο εύκολο γιατί όταν είσαι τρεις μήνες έξω και χάνεις τόσο μεγάλο έδαφος είναι δύσκολα να επανέλθεις, αλλά, εντάξει στο ματς επειδή είχαμε την κατοχή της μπάλας εμείς, δε χρειαζόταν πολλά τρεξίματα και μέχρι το σημείο που βγήκα είχαμε πάρα πολλές ευκαιρίες, δεν μπήκε το γκολ και δυστυχώς για εμάς μίλησε ο νόμος του ποδοσφαίρου και "φάγαμε", όχι ένα, αλλά δυο γκολ".

-Γενικότερα δηλαδή, είσαι καλά, "ετοιμοπόλεμος";

"Εντάξει, 'ετοιμοπόλεμος", ως ένα σημείο είμαι καλά, αλλά δεν μπορώ να πω ότι είμαι 100% έτοιμος, όχι από πλευράς τραυματισμού, αλλά όταν ένας ποδοσφαιριστής χάνει τόσο σημαντικό χρονικό διάστημα δίχως να κάνει τίποτα - τόσο διάστημα δε χάνει ούτε το καλοκαίρι να φανταστείτε - είναι δύσκολα. Όμως, μέσα από τους αγώνες και τις προπονήσεις θα έρθω σε κανονικά επίπεδα".

-Το ματς τελειώνει το βράδυ της Πέμπτης 2-0, πηγαίνετε στ' αποδυτήρια, συζητάτε μεταξύ σας. Ποιες είναι οι βασικές σκέψεις που κυριαρχούν εκείνη τη στιγμή στο μυαλό σας;

"Κατ' αρχήν, όποιος γνωρίζει ποδόσφαιρο θα είδε ότι το ματς ήταν πολύ άτυχο για εμάς κι ότι ήμασταν πάρα πολύ καλοί. Ημασταν πολύ καλύτεροι από τον αντίπαλο. Δεν είχε ο αντίπαλος ούτε μια ευκαιρία μέχρι το σημείο που βάζει το γκολ. Εμείς είχαμε πάρα πολλές κλασικές ευκαιρίες, δυο δοκάρια, δεν μπήκε η μπάλα. Εντάξει, υπήρχε μια πικρία μέσα στ' αποδυτήρια αλλά το μόνο που είπαμε είναι να ξεχάσουμε το παιχνίδι, όχι να το ξεχάσουμε, να το αφήσουμε στην άκρη για λίγες ημέρες μέχρι να παίξουμε με τον Ατρόμητο που έχουμε αύριο και όταν είναι η στιγμή εκείνη πάλι ν' ανοίξουμε τον φάκελο του Κυπέλλου".

-Ο Ατρόμητος τείνει να γίνει ο "κακός δαίμονας" του ΠΑΟΚ. Έχουν περάσει πέντε αγώνες δίχως νίκη επί των Περιστεριωτών. Ποιες είναι οι σκέψεις που έχετε εν όψει του Κυριακάτικου αγώνα σε μια χρονική συγκυρία που σας θέλει να υποδέχεστε αυτήν την αγωνιστική τον Ατρόμητο στην Τούμπα και την επόμενη τον Αστέρα στην Τρίπολη, δηλαδή τις δυο ομάδες που ακολουθούν βαθμολογικά;

"Εμείς δεν κοιτάμε το επόμενο ματς, έχουμε πρώτα τον Ατρόμητο. Σίγουρα είναι μια πολύ καλή ομάδα. Τα τελευταία χρόνια έχει δείξει μια σταθερότητα σαν ομάδα κι έχει μια δυναμική αλλά στο πρωτάθλημα εμείς τα πάμε πολύ καλά και πιστεύω θα συνεχίσουμε καλά γιατί η ομάδα έχει βρει τα "πατήματα", παίρνει τ' αποτελέσματα με ή χωρίς καλή απόδοση και πιστεύω αυτό θα συνεχιστεί και μετά τον αυριανό αγώνα".

-Θα επέλεγες μια από τις δυο πρόσφατες εμφανίσεις, είτε της Καλλιθέας, είτε της Κομοτηνής, για να πεις αυτή θα είναι κι ο "οδηγός" μας για την επικείμενη αναμέτρηση ή θεωρείς ότι πρέπει να παρουσιάσετε κάτι διαφορετικό κι αν ναι ποιο είναι αυτό;

"Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Στην Κομοτηνή ήμασταν εκτός έδρας, το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο που "έχασαν" παίκτη με κόκκινη κάρτα ήταν διαφορετικό. Μέσα στην Τούμπα είναι εντελώς διαφορετικά τα πράγματα, έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, στην έδρα μας δεν έχουμε χάσει βαθμούς πλην του αγώνα με τον Ολυμπιακό κι ευελπιστούμε να μη χάσουμε. Πιστεύω η ομάδα να είναι καλά, συγκεντρωμένη στο στόχο της και δεν πιστεύω πως θα έχουμε πρόβλημα".

Ανησύχησαν με Φουρτάδο

13/01/2013
 Λιποθύμησε στη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ ο Φουρτάδο κάτι που προκάλεσε την έντονη ανησυχία των ανθρώπων της ομάδας.

Ανησύχησαν με Φουρτάδο
Έντονη αδιαθεσία ένιωσε ο Εμίλιο Φουρτάδο στη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ. Ο άσος της Ένωσης κατά τη διάρκεια μιας άσκησης δεν αισθάνθηκε καλά και έχασε τις αισθήσεις του.

Η προπόνηση διεκόπη καθώς όλοι ανησύχησαν για τον αφρικανό. Άμεσα κινητοποιήθηκε το ιατρικό επιτελείο της Ένωσης που προσέφερε τις πρώτες βοήθειες στον Φουρτάδο και τον συνέφερε λίγο αργότερα.

Αφού τον εξέτασαν διαπίστωσαν ότι δεν έχει απολύτως τίποτα.

Στην προπόνηση δεν συμμετείχε ο Παναγιώτης Λαγός και ο Γιάννης Κοντοές.

Όμοια και ο Ταξιάρχης Φούντας ο οποίος έχει υποστεί κάκωση άκρου πόδα και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί και πάλι την Τρίτη, καθώς αύριο οι παίκτες έχουν ρεπό.

Επίθεση στο πούλμαν του ΠΑΟ

13/01/2013
 Επίθεση με πέτρες από αγνώστους δέχθηκε το πούλμαν του Παναθηναϊκού λίγα χιλιόμετρα πριν το γήπεδο των Ιωαννίνων ενόψει του σημερινού αγώνα της Σούπερ Λίγκας με τον ΠΑΣ.

Επίθεση στο πούλμαν του ΠΑΟ
Το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα δεν άρχισε καθόλου καλά!

Περίπου μιάμιση ώρα πριν τη σέντρα, και κατά την διαδρομή του πούλμαν προς το γήπεδο των Ιωαννίνων, άγνωστοι πέταξαν πέτρες προς αυτό.

Αποτέλεσμα αυτού είναι φυσικά να σταματήσει η αποστολή του Παναθηναϊκού να κατευθύνεται προς το γήπεδο των Ζωσιμάδων. Οι υπεύθυνοι της ομάδας κάλεσαν την αστυνομία.

Πλέον περιμένουν στο σημείο τις αστυνομικές αρχές για να εγγυηθούν την συνέχεια της πορείας προς το γήπεδο.

Ευτυχώς κανείς από τους παίκτες του Παναθηναϊκού δεν έχει τραυματιστεί.

Μετά από λίγα λεπτά το πούλμαν ξεκίνησε και έφτασε στο γήπεδο.

Μαχαιρώθηκε οπαδός του ΠΑΣ

13/01/2013
 Επεισοδιακή ήταν η επίσκεψη του Παναθηναϊκού στα Ιωάννινα ενόψει του ματς με τον ΠΑΣ. Οπαδός του ΠΑΣ μαχαιρώθηκε από σε συμπλοκή με φίλους του «τριφυλλιού».

Μαχαιρώθηκε οπαδός του ΠΑΣ
Επεισοδιακή ήταν η επίσκεψη του Παναθηναϊκού στα Ιωάννινα ενόψει του ματς με τον ΠΑΣ. Οπαδός του ΠΑΣ μαχαιρώθηκε από σε συμπλοκή με φίλους του «τριφυλλιού».

Σε συμπλοκές που πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Κυριακής (13/1) στα Ιωάννινα, οπαδοί του Παναθηναϊκού επιτέθηκαν σε οπαδούς του ΠΑΣ. Σε αυτή, μαχαιρώθηκε ένα άτομο στο πόδι, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες είναι οπαδός του «Άγιαξ της Ηπείρου». Ακόμα ένα άτομο χτυπήθηκε στο κεφάλι αλλά και οι δύο βρίσκονται εκτός κινδύνου.

Λίγο πριν, το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή του Παναθηναϊκού στο γήπεδο των Ζωσιμάδων δέχθηκε επίθεση με πέτρες από αγνώστους.

Με δύο απόντες η Ξάνθη

13/01/2013
 Χωρίς δύο ποδοσφαιριστές πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Ξάνθης, μετά την ήττα από την ΑΕΚ.

Με δύο απόντες η Ξάνθη
Οι παίκτες της Skoda επέστρεψαν στην βάση τους και έκαναν προπόνηση. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είδε τους Θοδωρή Βασιλακάκη και Ρικάρντο Ντάνι να μην συμμετέχουν στο κανονικό πρόγραμμα και να κάνουν θεραπεία.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε δυο γκρουπ. Εκείνοι που αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης του ΟΑΚΑ ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης και οι υπόλοιποι ασκήσεις κατοχής μπάλας.

Φάμπρι: «Δεν λειτουργήσαμε σε κανένα τομέα»

13/01/2013
 Μετά την ισοπαλία με τον ΠΑΣ, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Φάμπρι, στάθηκε στα πολλά προβλήματα σε όλους σχεδόν τους τομείς που είχε η ομάδα του.

Φάμπρι: «Δεν λειτουργήσαμε σε κανένα τομέα»
Πολλή δουλειά ώστε να διορθωθούν ένα… σωρό πράγματα χρειάζεται ο Παναθηναϊκός, όπως δήλωσε ο Φάμπρι στη συνέντευξη Τύπου, μετά την ισοπαλία (0-0) με τον ΠΑΣ. Ο τεχνικός των «πράσινων» παραδέχθηκε ότι η ομάδα δεν λειτούργησε σε κανέναν τομέα καλά και τόνισε ότι το «τριφύλλι» δεν είναι δυνατόν να παίζουν έτσι.

Επιπλέον, ο Ισπανός προπονητής, στάθηκε στην ανάγκη που έχει αυτή την στιγμή η ομάδα του από μία νίκη ώστε να αποκτήσει ψυχολογία και να μπορέσει να συγκεντρωθεί ακόμα περισσότερο στην δουλειά.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Φάμπρι:

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού: «Η ομάδα δεν λειτούργησε σε κανένα τομέα σε γενικές γραμμές. Αυτή η ομάδα όμως είναι ο Παναθηναϊκός και περιμένει να βελτιωθεί πάρα πολύ. Πετάξαμε τα 20-25 πρώτα λεπτά και από τύχη δεν δεχτήκαμε γκολ. Μία ομάδα όπως η δική μας δεν μπορεί να αγωνίζεται έτσι. Κάναμε σοβαρά λάθη τακτικής και το μόνο που χρειάζεται είναι πολλή δουλειά, προκειμένου να ενσωματωθούν οι ποδοσφαιριστές στη... συγχορδία και να γίνει πιο ανταγωνιστική η ομάδα».

Για την ανάπτυξη του Παναθηναϊκού με μακρινές μπαλιές: «Σε ότι αφορά τις μακρινές μπαλιές που βγήκαν κατά διαστήματα, είχαν να κάνουν με την κακή κατάσταση του χόρτου, γιατί για να παίξεις με τη μπάλα κάτω, προϋποθέτει την ύπαρξη ενός καλού αγωνιστικού χώρου. Τα Γιάννινα έχουν καλούς ποδοσφαιριστές, όμως εμείς πρέπει να κοιτάξουμε την ομάδα μας. Όταν κάνω λόγο για συγχορδία αναφέρομαι στη συνοχή της ομάδας. Όταν σε μία ορχήστρα παίζει ο καθένας όπως νομίζει, η μουσική δεν είναι καλή. Θέλω πάντα να νικάω και είναι καλό να είμαστε εγωιστές ποδοσφαιρικά».

Για το κατά πόσο μπορεί να αλλάξει την ομάδα: «Δεν είχα το χρόνο να δημιουργήσω μία σταθερή βάση και θα συνεχίσω. Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται μία νίκη για να του δώσει ώθηση. Πάση θυσία χρειάζεται μία νίκη. Ο ΠΑΣ προσπάθησε να επιβάλλει το ρυθμό του, κάτι που ο Παναθηναϊκός δεν είχε. Δεν εννοώ πως ο Παναθηναϊκός ήταν κατεστραμμένος με όσα έχω πει. Εννοώ ότι για να πετύχουμε όσα θέλουμε και να φτάσουμε στις νίκες, δεν είχα τον απαιτούμενο χρόνο για να προετοιμάσω την ομάδα όπως θέλω».

Για το αν πιστεύει ότι η ομάδα δεν δουλεύτηκε καλά έως τώρα: «Είμαι ειλικρινής σε όσα πιστεύω και σας τα εξηγώ. Θα μπορούσα να μιλήσω πολιτικά και διαφορετικά, αλλά θέλω να λέω όσα πιστεύω. Δεν έχω το χρόνο που χρειάζομαι, 2-3 εβδομάδες, για περάσω κάποια πράγματα. Παίζουμε αγώνα το Σάββατο και μετά έχουμε τη ρεβάνς του Κυπέλλου. Δεν είναι ότι καλύτερο, αλλά πρέπει να προσαρμοστούμε. Η ομάδα μαζί μου δεν έχει μάθει να αμύνεται στα στημένα. Πρέπει να επιλύσω και αυτό το πρόβλημα».

Για τις διαμαρτυρίες ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού στον διαιτητή: «Στον αγωνιστικό χώρο υπάρχει μόνο μία αρχή, ο διαιτητής. Δεν συμφωνώ να διαμαρτύρονται οι ποδοσφαιριστές, ούτε να σηκώνουν τα χέρια στους διαιτητές. Πρέπει να προσαρμοστούμε και να μην υπάρχουν διαμαρτυρίες. Πρέπει να έχουμε την προσοχή μας στραμμένη στο γήπεδο».

Τέλος, ρωτήθηκε για την απομάκρυνση βασικών παικτών της ομάδας και για το αν θεωρεί ότι ήταν σωστή πρακτική ώστε να βελτιωθεί η ομάδα και απάντησε: «Σέβομαι την άποψη σας, αλλά δεν συμφωνώ. Αναφορικά με την ερώτηση σας, ο χρόνος θα δείξει εάν η απομάκρυνση τους αποδειχτεί σωστή ή λανθασμένη»

Τα βρήκε με Λαγό

13/01/2013
 Συμφωνία της διοίκηση της ΑΕΚ με τον Παναγιώτη Λαγό για το ποσό αλλά και τον τρόπο που θα το εισπράξει ο παίκτης, προκειμένου να λυθεί η συνεργασία των δύο πλευρών.

Τα βρήκε με Λαγό
Σε εξωδικαστική και ιδιαίτερα συμφέρουσα για την ίδια, συμφωνία με τον Παναγιώτη Λαγό προκειμένου οι δύο πλευρές να λύσουν την συνεργασία τους, ήρθε η ΑΕΚ. Χαρίζει 190 χιλιάδες ευρώ στην Ένωση ο παίκτης, αποδεικνύοντας ότι δεν έχει καμία διάθεση να δημιουργήσει πρόβλημα.

Η διοίκηση της Ένωσης είχε μία νέα συνάντηση με την πλευρά του Λαγού, από την οποία προέκυψε και η συμφωνία. Συγκεκριμένα, ο παίκτης δέχθηκε να εισπράξει το ποσό των 495 χιλιάδων ευρώ που το οφείλεται, με τριετή διακανονισμό και την τελευταία δόση τον Φεβρουάριο του 2016.

Παράλληλα, θα χαρίσει στην Ένωση τις 190 χιλιάδες που προβλέπει το υπόλοιπο του συμβολαίου του και έτσι οι δύο πλευρές θα λύσουν κοινή συναινέσει την συνεργασία τους. Πρόκειται σίγουρα για μία πολύ θετική εξέλιξη για την ΑΕΚ που δείχνει και εμπράκτως την πρόθεση του Λαγού να διευκολύνει από την πλευρά του την κατάσταση και να μην δημιουργήσει προβλήματα στην ομάδα.

Προσηλωμένος στον ΠΑΣ ο Ντε Βινσέντι

13/01/2013
 Το μυαλό του στα επόμενα ματς του ΠΑΣ Γιάννινα έχει ο παίκτης της ομάδας, Τόμας Ντε Βινσέντι, όπως τόνισε σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Προσηλωμένος στον ΠΑΣ ο Ντε Βινσέντι
Τον καλύτερό του εαυτό για τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι διατεθειμένος να δώσει ο Τόμας Ντε Βινσέντι, όπως υπογράμμισε σε σχετική ερώτηση που του έγινε μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Αργεντινός μέσος αναδείχτηκε ΜVP του αγώνα κόντρα στο «τριφύλλι», με αποτέλεσμα να πάρει και το σχετικό βραβείο, ενώ δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τον τίτλο του MVP, αποτελεί τιμή για μένα».

Στη συνέχεια μίλησε και για τον μέλλον του στις τάξεις του «Άγιαξ της Ηπείρου»: «Η επόμενη μεγάλη πρόκληση για μένα είναι τα παιχνίδια που ακολουθούν για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Με τον Ολυμπιακό δεν θα παίξω γιατί έχω συμπληρώσει κάρτες, όμως στα άλλα θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό».

Ο Σορεντίνο φέρνει… ρευστό

13/01/2013
 Στην Ιταλία θεωρούν την μεταγραφή του Στέφανο Σορεντίνο από την Κιέβο στην Παλέρμο «τελειωμένη» και στην ΑΕΚ … τρίβουν τα χέρια τους και περιμένουν να μάθουν πόσα χρήματα θα πάρουν.

Ο Σορεντίνο φέρνει… ρευστό
Σε μία περίοδο που στην ΑΕΚ, κάθε… ευρώ μετράει η είδηση της επικείμενης μεταγραφής του Στέφανο Σορεντίνο από την Κιέβο στην Παλέρμο, έγινε δεκτή με μεγάλη ικανοποίηση. Και αυτό γιατί, η Ένωση έχει 20% ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη από την μέρα που τον παραχώρησε κάτι που σημαίνει ότι στα ταμεία της ομάδας, από το… πουθενά αναμένεται να μπουν 400 χιλιάδες ευρώ .

Συγκεκριμένα, στην Ιταλία τα ΜΜΕ αναφέρουν ότι η μεταγραφή είναι θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί με την Παλέρμο να προσφέρει 2 εκατ. ευρώ… μπαμ και άλλο ένα σε περίπτωση που καταφέρει να μείνει η ομάδα στην κατηγορία.

Στην Ένωση λοιπόν, όπως είναι λογικό, περιμένουν πώς και πώς να τελειώσει αυτό το θέμα και να πάρουν στα χέρια τους ένα τέτοιο ποσό το οποίο σίγουρα θα βοηθήσει σε μία τέτοια δύσκολη οικονομική κατάσταση.

«Μας κουράζει να είμαστε καλύτεροι και να μην σκοράρουμε»

13/01/2013
 Ευχαριστημένος από τους παίκτες του ήταν ο Γιάννης Χριστόπουλος στη συνέντευξη Τύπου μετά την ισοπαλία 0-0 με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο, τόνισε ότι υπάρχει πρόβλημα στο σκοράρισμα.

«Μας κουράζει να είμαστε καλύτεροι και να μην σκοράρουμε»
Ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε μεν έναν σημαντικό βαθμό απέναντι σε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο, όπως ο Παναθηναϊκός, ωστόσο, ο Γιάννης Χριστόπουλος, αν και ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του, χαρακτήρισε κουραστικό το γεγονός ότι αν και καλύτεροι δεν μπορούν να σκοράρουν εύκολα.

Ο τεχνικός της ομάδας των Ιωαννίνων, θεωρεί ότι από καθαρή σύμπτωση δεν πέτυχε κάποιο γκολ η ομάδα του, ενώ μίλησε και για τον πρόβλημα του κακού αγωνιστικού χώρου, αλλά και των εγκαταστάσεων, που προπονείται η ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Χριστόπουλος στη συνέντευξη Τύπου:

«Σήμερα τα παιδιά έκαναν πολύ καλή δουλειά στον αγωνιστικό χώρο, είναι σκληρό και δύσκολο να παίζεις σε 3 μέρες δύο ματς σε αυτό το γήπεδο. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο (σ.σ. Οικονόμου-Κολοβέτσιος) ήταν σήμερα 20-21 ετών και ο αμυντικός μέσος (σ.σ. Κεϊτά) 21. Κυριαρχήσαμε, κλείσαμε στο μισό γήπεδο τον αντίπαλο κατά διαστήματα, είχαμε ευκαιρίες και προϋποθέσεις για γκολ. Ο αντίπαλος δεν πλησίασε πολλές φορές την περιοχή μας. Μας έλλειψε μόνο το γκολ σ' αυτήν την εμφάνιση. Εμείς εδώ στην ομάδα κάνουμε έναν τίμιο αγώνα και όπου μας βγάλει. Μόνο περήφανος μπορώ να νιώσω για παίκτες και συνεργάτες. Ευχαριστώ τον κόσμο για συμπαράσταση και το χειροκρότημα στο τέλος. Το πιστεύω ότι κατά σύμπτωση δεν σκοράραμε. Μας κουράζει να παίζουμε καλύτερα από τους αντιπάλους και να μην έρχεται εύκολα το γκολ», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Για το αν το γήπεδο αδικεί την ομάδα: «Αν δείτε το προπονητικό μας κέντρο είναι σε χειρότερη κατάσταση. Έχω ξαναπεί ότι αν η ομάδα θέλει να αλλάξει επίπεδο θα πρέπει να έχει κατάλληλες εγκαταστάσεις».

Για το αν οι χαμένες ευκαιρίες είναι λόγω έλλειψης αυτοπεποίθησης: «Σας έδειξε η εμφάνιση ότι δεν πιστεύουν ότι είναι ανώτεροι από τους αντιπάλους; Το έχουμε δείξει σε οποιαδήποτε έδρα. Το γκολ είναι άλλο θέμα. Αν είχαμε εύκολο γκολ θα ήταν πιο εύκολα τα πράγματα».

Για το αν τα προβλήματα επιτρέπουν στον ΠΑΣ να βλέπει ψηλότερα: «Καταρχήν δεν επικαλούμαι ποτέ προβλήματα και πλην του γηπέδου δεν έχουμε προβλήματα. Ένα θέμα υπάρχει κι αυτό είναι το γηπεδικό. Αν στα επόμενα 4 παιχνίδια πάρουμε 6-7 πόντους, τότε θα μιλάμε για κάτι άλλο».

Βιτόλο: «Να βοηθήσουμε τον Φάμπρι»

13/01/2013
 Να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά και να βοηθήσουν το Φάμπρι να φανεί η δουλειά του άμεσα, τόνισε ο Βίκτορ Βιτόλο.

Βιτόλο: «Να βοηθήσουμε τον Φάμπρι»
Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (0-0), ωστόσο ο Βίκτορ Βιτόλο ξεκαθάρισε πως είναι υποχρέωση όλων των παικτών του τριφυλλιού να βοηθήσουν το νέο κόουτς της ομάδας, Φάμπρι να φανεί η δουλειά του πιο γρήγορα.

Αναλυτικά, όσα είπε:

Για το αποτέλεσμα κόντρα στον ΠΑΣ: «Ήταν ένα ματς δύσκολο για μας, όπως εξελίχτηκε, και πολύ δυνατό. Ήμασταν μαχητικοί αλλά σε αυτό το γήπεδο με τέτοιο αγωνιστικό χώρο ήταν αδύνατο να παιχτεί ποδόσφαιρο και από τις δύο ομάδες , με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθούν ευκαιρίες, ούτε από εμάς, ούτε από τους αντιπάλους. Η ισοπαλία σίγουρα δεν είναι καλό αποτέλεσμα. Είμαστε τέσσερα ματς χωρίς νίκη και αυτό πρέπει να το αλλάξουμε. Να το αφήσουμε πίσω μας αλλά να δούμε τι δεν κάνουμε σωστά και να το διορθώσουμε».

Για τη συνέχεια με τον Φάμπρι στον πάγκο: «Έχει πολύ λίγο χρόνο που είναι στην ομάδα και ακόμα προσπαθεί να μας μάθει. Είναι δουλειά μας να τον βοηθήσουμε ώστε να γίνει αυτό το συντομότερο δυνατό. Ήδη μέσα από τις προπονήσεις προσπαθεί να μας περάσει τη φιλοσοφία του. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να κάνουμε αυτά που μας ζητάει μέσα στο γήπεδο και να έρθουν οι νίκες».

«Ασπίδα» προστασίας από Αλκαράθ

13/01/2013
 Μπορεί ο Άρης να μην είχε καλή εμφάνιση κόντρα στον Άρη, ωστόσο ο προπονητής του, Λούκας Αλκαράθ «κάλυψε» τους παίκτες του, μοιράζοντας συγχαρητήρια για την προσπάθεια.

«Ασπίδα» προστασίας από Αλκαράθ
Πισωγύρισμα έκανε ο Άρης με την ήττα από τον ΟΦΗ (2-0), όμως ο προπονητής των «κίτρινων», Λούκας Αλκαράθ δεν απέδωσε ευθύνες στους παίκτες του, τονίζοντας πως έκαναν ό, τι μπορούσαν, παρά τα αρκετά προβλήματα και ξεκαθάρισε πως το πρώτο γκολ των Κρητικών άλλαξε τις ισορροπίες.

Αναλυτικά, όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί, όπως και ο αντίπαλος. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες στην αρχή και ένα δοκάρι και ήμασταν ανταγωνιστικοί. Αλλά στο ποδόσφαιρο τη διαφορά την κάνει το γκολ και η ομάδα που το βάζει. Στο γκολ έφτασε ο αντίπαλος πιο νωρίς από εμάς και εκεί άλλαξαν οι ισορροπίες. Πρέπει να συγχαρώ όλους τους παίκτες μου, οι οποίοι προσπάθησαν για το καλύτερο. Δεν έχω να πω κάτι για την προσπάθεια τους. Είχαμε πολλά προβλήματα, ο Πουλίδο ήταν τραυματίας, ο Αγκάνθο επίσης, ο Παπαστεριανός ήταν τιμωρημένος. Όλοι όμως έχουν όρεξη να προσφέρουν. Είμαστε σ’ αυτή τη δύσκολη κατάσταση όχι εξαιτίας τους. Δε φταίνε αυτοί για τα λάθη προηγούμενων χρόνων».

Αρχίζουν οι πληρωμές

13/01/2013
 Επιτέλους... πληρωμές για τους παίκτες της ΑΕΚ στους οποίους θα πάνε τα χρήματα της ταμειακής διευκόλυνσης του Άλκη Φωτίου. Διαβάστε ποιοι... ευνοούνται και ποιοι είναι εκτός της "λίστας πληρωμών".

Αρχίζουν οι πληρωμές
Ένα πολύ καλό… διήμερο περνούν οι παίκτες της ΑΕΚ αφού μετά τη νίκη επί της Ξάνθης, από σήμερα αρχίζουν και οι πληρωμές από τα χρήματα της ταμειακής διευκόλυνσης του Άλκη Φωτίου ο οποίος ζήτησε να δοθεί προτεραιότητα στους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα, σε επικοινωνία που είχε με τον Ανδρέα Δημητρέλο, ο Ελληνοελβετός επιχειρηματίας, έκανε γνωστή την πρόθεσή του να… ευνοηθούν επί της ουσίας οι νεαροί παίκτες της Ένωσης που παίρνουν και τα λιγότερα χρήματα.

Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι οι υπόλοιποι παίκτες της ΑΕΚ δεν θα πάρουν μερίδιο από τα χρήματα που θα δώσει ο Φωτίου. Ειδικά οι Γιάγκο και Κορδέρο (σ.σ με κάθε ευκαιρία κάνουν λόγο για προσφυγή), αναμένεται να πάρουν κάποια χρήματα παραπάνω σε σχέση με τους υπόλοιπους συνομήλικους συμπαίκτες τους. Πάντως κατά κύριο λόγο ο τρόπος με τον οποίο θα δοθούν τα χρήματα στους ποδοσφαιριστές έχει να κάνει με το πόσα χρήματα τους οφείλονται βάσει της φετινής σεζόν.

Τέλος, σημειώνεται ότι εκτός της λίστας του Φωτίου για πληρωμές, είναι οι Κοντοές και Λαγός τα θέματα των οποίων χειρίζεται η διοίκηση και όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσουν σύντομα από την Ένωση.

«Ντόπες» Λιμπάντση στους παίκτες

13/01/2013
 Το «παρών» στην τελευταία προπόνηση της Κέρκυρας πριν το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης έδωσε ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Γιώργος Λιμπάντσης.

«Ντόπες» Λιμπάντση στους παίκτες
Υπό το βλέμμα του μεγαλομετόχου της Κέρκυρας, Γιώργου Λιμπάντση, πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν το κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Το «παρών» σε αυτή έδωσαν τόσο ο πρόεδρος των Φαιάκων, Γιώργος Λυμπερόπουλος, όσο και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Παναγιώτης Γρηγοράκης.

Ο «ισχυρός» άνδρας της ΠΑΕ τόνισε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας πόσο σημαντικό είναι το ματς κόντρα στους Αρκάδες και πως η νίκη πρέπει να έρθει πάση θυσία.

Κατά τα άλλα στην προπόνηση της Κυριακής (13/1) ο τεχνικός των Φαιάκων, Άκης Μάντζιος, έβαλε τους παίκτες του να δουλέψουν σε τελειώματα φάσεων με τον Τάσο Βενέτη να βγάζει χωρίς προβλήματα το πρόγραμμα της ημέρας.

Οι «εκλεκτοί» του Άκη Μάντζιου:
Αναστασόπουλος, Στρατηλάτης, Βενέτης, Μπάρκογλου, Αγρίτης, Έντερ, Λεόν, Μπουκουβάλας, Ηλιάδης, Ζουμπουλάκης, Τσουμάνης, Τσοκάνης, Βασιλόγιαννης, Πετρούσης, Κρητικός, Γιάντσης, Διαμαντόπουλος, Γκέσιος, Στάμου, Σταμογιάννος.

Ελευθερόπουλος: «Δεν επιτρέπω να μου πετούν αντικείμενα»

13/01/2013
 Στα όσα ακολούθησαν μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Βέροια, αλλά καις τα αντικείμενα που δέχτηκε, στάθηκε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος στην συνέντευξη Τύπου.

Ελευθερόπουλος: «Δεν επιτρέπω να μου πετούν αντικείμενα»
Έξαλλος ήταν στη συνέντευξη Τύπου ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος με τα όσα ακολούθησαν μετά το τέλος του αγώνα με τη Βέροια.

Ο προπονητής του Πανιωνίου δεν θέλησε να πει τίποτα για το παιχνίδι και τόνισε ότι δεν θα ανεχτεί από κανέναν να του πετάει αντικείμενα.

Παράλληλα ο Έλληνας τεχνικός άφησε και υπόνοιες για το μέλλον του στους «κυανέρυθρους».

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ελευθερόπουλος στη συνέντευξη Τύπου:

«Δεν θέλω να πω τίποτα για το παιχνίδι. Θέλω να πω μόνο ότι οι παίκτες μου είναι μεγάλα παλικάρια. Δουλεύουν πολύ σκληρά αυτούς τους εφτά μήνες και τους ευχαριστώ πολύ. Είναι δεύτερη φορά που κάποιοι οπαδοί μου πετούν αντικείμενα. Δεν το επιτρέπω ούτε εγώ ο ίδιος για την δουλειά που ρίχνω να γίνεται αυτό. Τα υπόλοιπα θα τα πω με τους ανθρώπους που συνεργάζομαι στην ομάδα αύριο».

«Έχασε» τον Καλαντζή

13/01/2013
 Ο Χρήστος Καλαντζής υπέστη θλάση και έτσι δεν μπορεί να ταξιδέψει στην Κέρκυρα για να βοηθήσει τον Αστέρα Τρίπολης, στο παιχνίδι που ρίχνει την αυλαία της 17ης αγωνιστικής.

«Έχασε» τον Καλαντζή
Οι εξετάσεις έδειξαν θλάση και ο Χρήστος Καλαντζής έμεινε εκτός αποστολής για το παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης με την Κέρκυρα για την 17η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Εκτός και ο Μπακασέτας για την ομάδα του Τσιώλη.

Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς τους δύο επιθετικούς και όπως όλα δείχνουν θα επαναφέρει τον Σανκαρέ στο αρχικό σχήμα, όπως και τον Φορμίκα.

Δεν αποκλείεται να πάει σε μια ενδεκάδα με τον Φούλοπ στο τέρμα. Ο Τσαμπούρη δεξιά, τον Φορμίκα αριστερά και τους Σανκαρέ και Μπαρτολίνι στο κέντρο της άμυνας. Οι Αλβάρες και Ουσέρο θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, ενώ οι Ράγιος, Ναβάρο και Ντε Μπλάσις θα πλαισιώσουν τον Περόνε.

Αναλυτικά οι δέκα οκτώ ποδοσφαιριστές του Αστέρα που αποτελούν την αποστολή της ομάδας έχουν ως εξής: Φούλοπ, Μπαντής, Τσαμπούρης, Γιαλούσης, Φορμίκα, Πιπίνης, Μπαρτολίνι, Σανκαρέ, Καστέλς, Κουρμπέλης Ουσέρο, Αλβάρεζ, Ναβάρο, Φραγκουλάκης, Ράγιος, Ντε Μπλάσις, Έγκον και Περόνε.

Πετράκης: «Να υπάρξει ανάλογη συνέχεια»

13/01/2013  
Ικανοποιημένος από τη νίκη επί του Άρη ήταν ο Γιάννης Πετράκης μετά το ματς. Ο τεχνικός του ΟΦΗ πρόσθεσε πάντως πως η ομάδα θα πρέπει να έχει ανάλογη επιτυχή συνέχεια.

Πετράκης: «Να υπάρξει ανάλογη συνέχεια»
«Ιδιαίτερα σημαντική νίκη απέναντι σε μια ομάδα με ιστορία» χαρακτήρισε το 2-0 επί του Άρη ο Γιάννης Πετράκης. Ο νέος προπονητής των Κρητικών στάθηκε στην εμφάνιση των παικτών του αλλά και τη στήριξη του κόσμου, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο μεταγραφικής ενίσχυσης του ΟΦΗ.

Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Πετράκης στη συνέντευξη Τύπου:

«Ήταν ένα σημαντικό ματς από όλες τις πλευρές. Παίζαμε με μια ομάδα που έχει σημαντική ιστορία και νομίζω ότι ήμασταν έτοιμοι έχοντας τα χαρακτηριστικά που έπρεπε να έχουμε για να πάμε στο καλό αποτέλεσμα. Θέλω να ευχαριστήσω καταρχήν τους ποδοσφαιριστές για την μεγάλη εμφάνιση που έκαναν, τον κόσμο που ήταν ο 12ος παίκτης μας και όλους αυτούς που συντέλεσαν για να έρθει αυτή η σημαντική νίκη. Όμως, θέλω να πω ότι αυτή η νίκη δεν θα έχει καμία αξία αν δεν υπάρξει ανάλογη συνέχεια.

Πρέπει να χαρούμε σήμερα για αυτήν την σπουδαία νίκη όμως από αύριο το πρωί αυτό το παιχνίδι πρέπει να αποτελέσει παρελθόν ώστε να είμαστε συγκεντρωμένοι για το επόμενο παιχνίδι με τον Πανιώνιο ώστε να έχουμε ανάλογη συνέχεια και να μην είμαστε μια αναλαμπή που έφυγε. Αυτό που πετύχαμε ήταν σπουδαίο αλλά αν δεν έχει συνέχεια, δεν θα έχει αξία. Όποιος προπονητής πάει στα μέσα της σαιζόν δεν μπορεί να αλλάξει πολλά πράγματα. Ότι αλλαγή και αν κάνουμε, πρέπει να το κάνουμε πάνω στα δεδομένα που υπήρχαν και ότι έχουμε στην διάθεση μας».

Σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο κάποιας μεταγραφής, ο τεχνικός των Κρητικών ξεκαθάρισε: «Είμαστε σε συνεργασία και επαφή με την διοίκηση. Έχουμε πολλά ταλαντούχα παιδιά και χρειαζόμαστε μια βοήθεια. Νομίζω ότι ο ερχομός κάποιων παικτών θα βοηθήσουν και την ομάδα αλλά και αυτά τα παιδιά».

«Βέλη» στη διαιτησία, όχι στον «Ελέ»

13/01/2013
 Αποφασισμένοι να στηρίξουν τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο είναι στον Πανιώνιο, οι οποίοι σε ανακοίνωση που εξέδωσαν… ρίχνουν τα βέλη τους στη διαιτησία του αγώνα με την Βέροια.

«Βέλη» στη διαιτησία, όχι στον «Ελέ»
Ναι μεν ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος έδειξε αγανακτισμένος με την επίθεση που δέχθηκε από αντικείμενα μετά την ισοπαλία της ομάδας του κόντρα στη Βέροια, ωστόσο η ΠΑΕ Πανιώνιος ξεκαθάρισε άμεσα πως στηρίζει τον προπονητή της ομάδας και όλοι μαζί συνεχίζουν την προσπάθεια όσων χτίζουν από την αρχή της σεζόν.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Νεοσμυρνιώτες… τα βάζουν με τη διαιτησία, τονίζοντας βέβαια πως δεν εξεπλάγησαν με τις διαιτητικές αποφάσεις στη Νέα Σμύρνη στο ματς με την «βασίλισσα του βορρά».

Τη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση που ζήτησε ο «Ελέ» με τη διοίκηση του συλλόγου, όπου και θα ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Οι κακές διαιτητικές αποφάσεις δυστυχώς δεν μας εξέπληξαν. Συγχαρητήρια παρ’ όλα αυτά στο προπονητικό μας επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές μας για την προσπάθεια που κατέβαλλαν και το αποτέλεσμα που κατέκτησαν, κόντρα σε αυτές τις αποφάσεις. Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε υπηρετώντας το υγιές ποδόσφαιρο, αλλά και για να υπερασπιστούμε αυτό που χτίζουμε».

«Να φύγουμε γρήγορα από τις τελευταίες θέσεις»

13/01/2013
 Ικανοποιημένος από τον ένα βαθμό που πήρε η Βέροια στην έδρα του Πανιωνίου εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης.

«Να φύγουμε γρήγορα από τις τελευταίες θέσεις»
Κέρδος ήταν ο ένας βαθμός που πήρε η Βέροια στη Νέα Σμύρνη απέναντι στον Πανιώνιο, όπως τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης.

Ο Έλληνας τεχνικός θέλει η ομάδα του να ξεφύγει το γρηγορότερο από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, ενώ στάθηκε και στο γεγονός ότι αν και η «βασίλισσα του Βορρά» είχε δύσκολο πρόγραμμα, κατάφερε να μαζέψει πολύτιμους βαθμούς που θα την βοηθήσουν στη συνέχεια.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Καλαϊτζίδης στη συνέντευξη Τύπου:

Για τον αγώνα: «Καταφέραμε να περιορίσουμε επιθετικά τον Πανιώνιο, σε σημείο που κινδυνεύσαμε σε λίγες στιγμές. Αμυντικά ήμασταν καλοί. Επιθετικά ανεβήκαμε, αφού δεχτήκαμε το γκολ. Μετά το γκολ του Πανιωνίου ήμασταν καλύτεροι. Καταφέραμε τελικά να ισοφαρίσουμε και μείναμε στο 1-1. Διεκδικούσαμε τις φάσεις σε όλο το ματς, όμως οι καλύτερες ευκαιρίες μας ήταν μετά το γκολ που δεχτήκαμε. Έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας, και ο ένας βαθμός είναι κέρδος».

Για τα τελευταία δύσκολα παιχνίδια της ομάδας του: «Μετά από συνεχόμενα δύσκολα παιχνίδια καταφέραμε να μαζέψουμε εφτά βαθμούς, στην προσπάθεια μας να φύγουμε από τις δύσκολες θέσεις της βαθμολογίας».

Για τον στόχο της Βέροιας: «Επιθυμία μας είναι να φύγουμε γρήγορα από τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας».

Για το αν θα ενισχυθεί η Βέροια: «Όλες οι ομάδες χρειάζονται ενίσχυση. Δύσκολη περίοδος όμως ο Γενάρης. Σίγουρα και εμείς χρειαζόμαστε ενίσχυση, που ήμαστε χαμηλά στην βαθμολογία».

Για τον Κόστλι: «Ο Κόστλι άργησε να πετύχει το πρώτο του γκολ, όμως η αλήθεια είναι πως δεν έπαιζε και πολύ έως τώρα».

Τεστ για τις… ρεζέρβες

13/01/2013
 Την ευκαιρία να αγωνιστούν στο φιλικό με τον Ρούβα που θα γίνει την Δευτέρα (14/1) θα έχουν όσοι παίκτες του ΟΦΗ δεν χρησιμοποιήθηκαν στο ματς με τον Άρη για το πρωτάθλημα.

Τεστ για τις… ρεζέρβες
Μετά την σπουδαία εντός έδρας νίκη κόντρα στον Άρη ο τεχνικός του ΟΦΗ, Γιάννης Πετράκης, θα έχει την ευκαιρία να δει την κατάσταση στην οποία βρίσκονται όσοι παίκτες δεν αγωνίστηκαν στο ματς με τους «κίτρινους» δίνοντας χρόνο συμμετοχής –κυρίως- στους αναπληρωματικούς.

Εκτός αυτού ο 53χρονος στην φιλική αναμέτρηση με τον Ρούβα αναμένεται να χρησιμοποιήσει και μερικούς ποδοσφαιριστές από την ομάδα των U-20 του ΟΦΗ, προκειμένου να βγάλει συμπεράσματα για το αν μπορούν αυτοί να βοηθήσουν με το ταλέντο τους την ομάδα στο μέλλον.

«Είμαστε νεαροί, όχι ανόητοι»

13/01/2013
 Πυρά κατά της διαιτησίας έριξε ο Ρούμπεν Πουλίδο, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως αυτός και οι συμπαίκτες του δεν είναι τυφλοί και καταλαβαίνουν τη διαφορετική αντιμετώπιση που τυγχάνει ο Άρης.

«Είμαστε νεαροί, όχι ανόητοι»
Μετά την ήττα από τον ΟΦΗ (2-0), ο Ρούμπεν Πουλίδο ξέσπασε κατά της διαιτησίας και την αντιμετώπιση που τυγχάνει ο Άρης στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Ισπανός αμυντικός μίλησε… ανοιχτά, ξεκαθαρίζοντας πως η ομάδα του έχει χάσει αρκετούς βαθμούς τη φετινή περίοδο, λόγω των διαιτητικών αποφάσεων.

«Έπαιξα με ένεση, γιατί είχα ενοχλήσεις», σχολίασε για τη συμμετοχή του στο ματς με τους Κρητικούς.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

Για τον αγώνα με τον ΟΦΗ: «Η αίσθηση που μου μένει είναι πως η ομάδα δεν ήταν τόσο κακή. Βγήκε να διεκδικήσει το καλύτερο μέσα στον αγωνιστικό χώρο και μέχρι ένα σημείο τα κατάφερε. Μέχρι το 25ο λεπτό είχαμε τέσσερις τελικές προσπάθειες, είχαμε το δοκάρι και οι οπαδοί του ΟΦΗ αποδοκίμασαν την ομάδα τους. Αυτό σημαίνει πως κάναμε σωστά τη δουλειά μας αλλά μας έλειπε η αποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια για να «σκοτώσουμε» τον αντίπαλο».

Για την διαιτησία: «Κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια αλλά βλέπουμε πως διάφοροι εξωτερικοί παράγοντες όπως οι διαιτητές μας έχουν επηρεάσει πολύ. Δεν είμαστε τυφλοί. Βλέπουμε τι γίνεται στον αγωνιστικό χώρο και θεωρώ πως οι διαιτητές μας έχουν στερήσει μέχρι τώρα πολλούς πολύτιμους βαθμούς. Τα έχει δει όλος ο κόσμος. Είμαστε άπειροι αλλά όχι ανόητοι. Εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να βελτιωνόμαστε αλλά δεν θα επιτρέψουμε να μας συμπεριφέρονται κατ’ αυτόν τον τρόπο. Είμαστε άπειροι αλλά θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε στον αγωνιστικό χώρο αυτό που μας αναλογεί. Δεν θέλουμε όμως να μας στερούν βαθμούς που για μας είναι πολύ σημαντικοί».

Για την επιστροφή του στη δράση: «Η ενόχληση έγινε πιο έντονη και γι’ αυτό ζήτησα την αλλαγή. Είχα ενοχλήσεις και πριν το παιχνίδι και έπαιξα με ένεση. Παρόλα αυτά το αφήνω πίσω, θα κάνω τις θεραπείες που χρειάζεται και μέχρι την Τρίτη ή το αργότερο την Τετάρτη θέλω να επιστρέψω στις προπονήσεις γιατί υπάρχει ένα κρίσιμο παιχνίδι με την ΑΕΚ».

Φωτιά στην «ουρά»

13/01/2013
 Ανακατατάξεις στα… χαμηλά της βαθμολογίας έφεραν τα αποτελέσματα της 17ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας με τη μάχη να έχει ανάψει για τα καλά. Δείτε όλα τα γκολ.

Φωτιά στην «ουρά»
Η χθεσινή νίκη της ΑΕΚ επί της SKODA Ξάνθης (1-0), σε συνδυασμό με την ισοπαλία που κατάφερε να αποσπάσει στο τέλος η Βέροια στη Νέα Σμύρνη (1-1 με Πανιώνιο) και την ήττα του Άρη (2-0 από τον ΟΦΗ), φέρνει τους Θεσσαλονικείς και τη «βασίλισσα του Βορρά» στους 16 βαθμούς, έναν περισσότερο από την Ένωση και αφήνοντας στην τελευταία με 12 την Κέρκυρα.

Οι «Φαίακες» αγωνίζονται τη Δευτέρα απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.

Στα υπόλοιπα κυριακάτικα παιχνίδια ΠΑΣ Γιάννινα και Παναθηναϊκός έμειναν στο 0-0, αποτέλεσμα που ήρθε και στην Τούμπα στο ΠΑΟΚ-Ατρόμητος.

Το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας

Κυριακή, 13/01

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός 0-0
Στον βαρύ αγωνιστικό χώρο των «Ζωσιμάδων» κόλλησαν οι ελπίδες του Παναθηναϊκού για νίκη επί του ΠΑΣ. Στο 0-0 έμειναν οι δύο ομάδες, με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι σε ένα μέτριο ματς.


ΟΦΗ – Άρης 2-0
Δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη ο ΟΦΗ. Οι Κρητικοί επωφελήθηκαν την κακή εμφάνιση του Άρη, του οποίου επικράτησαν άνετα 2-0 για την 17η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

ΟΦΗ-Άρης 2-0 (HL) από greeksuperleague


Πανιώνιος – Βέροια 1-1

Η αποβολή του Ντούνη οπισθοχώρησε τον Πανιώνιο και η Βέροια, με γκολ του Κόστλι στο 90’ ισοφάρισε το γκολ του Καμπάνταη (57’) και έδωσε τον «χρυσό» πόντο στη Βέροια, 1-1.


ΠΑΟΚ – Ατρόμητος 0-0
Όσο και να έπαιζαν ΠΑΟΚ και Ατρόμητος δεν μπορούσαν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα και μοιραία έμειναν στο 0-0 στην Τούμπα.

ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 0-0 (HL) από greeksuperleague

Σάββατο, 12/01

ΑΕΚ – Skoda Ξάνθη 1-0
Ισόπαλοι 1-1 ήρθαν ο Πανθρακικός με τον Πλατανιά στην Κομοτηνή για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.


Πανθρακικός – Πλατανιάς 1-1
Αυτή η ΑΕΚ ήταν φωτιά! Η περιοχή της Ξάνθης μύριζε μπαρούτι για 68 λεπτά, μέχρι ο εξαιρετικός Πετρόπουλος ν’ ανάψει το φιτίλι και με το 1-0 να εκτοξεύσει την «Ένωση» σε αντεπίθεση στη βαθμολογία!


Λεβαδειακός – Ολυμπιακός 0-1
Με γκολ του Ράφικ Τζεμπούρ στην τελευταία φάση του αγώνα (7ο λεπτό των καθυστερήσεων) ο Ολυμπιακός έφυγε νικητής με σκορ 1-0 από την έδρα του Λεβαδειακού.





Δευτέρα, 14/01
Κέρκυρα – Αστέρας Τρίπολης (19:30)


Η επόμενη αγωνιστική (18η)

Σάββατο, 19/01
ΟΦΗ – Πανιώνιος
Παναθηναϊκός – Πανθρακικός
Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ

Κυριακή, 20/01
Ατρόμητος – Πλατανιάς
SKODA Ξάνθη – Κέρκυρα
Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα
Άρης – ΑΕΚ

Δευτέρα, 21/01
Βέροια – Λεβαδειακός

Αναστόπουλος: «Κρατάω τον πόντο»

13/01/2013
 Στον πολύτιμο βαθμό που απέσπασε ο Ατρόμητος από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στάθηκε στην συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου, Νίκος Αναστόπουλος.

Αναστόπουλος: «Κρατάω τον πόντο»
Ευχαριστημένος από την τακτική εικόνα που παρουσίασε ο Ατρόμητος στο ματς με τον ΠΑΟΚ, εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός της ομάδας, Νίκος Αναστόπουλος.

Μάλιστα, ο έμπειρος προπονητής πρόσθεσε πως ο βαθμός που πήρε ο σύλλογος του Περιστερίου σε μία έδρα όπως είναι η Τούμπα είναι σημαντικός για την συνέχεια του πρωταθλήματος.


Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Αναστόπουλος στην συνέντευξη Τύπου:


Για το ματς με τον ΠΑΟΚ:


«Καλή χρονιά με υγεία σε όλους. Πιστεύω ότι έγινε ένα ωραίο ματς από δυο καλές ομάδες. Ειδικά ο ΠΑΟΚ όταν αγωνίζεται στην Τούμπα είναι δυνατός. Εμείς σε θέμα τακτικής κάναμε καλό ματς. Δεν αφήσαμε τον ΠΑΟΚ να κάνει το παιχνίδι του. Αν ήμασταν και πιο τυχεροί στην τελική πάσα ίσως θα μπορούσαμε να σκοράρουμε.

Εγώ κρατάω τον πόντο που είναι το ζητούμενο και την διάθεση που είχαμε ως ομάδα. Όλα τα παιδιά αξίζουν ένα μπράβο για την προσπάθεια. Για να έχει αντίκτυπο ο βαθμός θα πρέπει να κερδίσουμε τον Πλατανιά. Απόψε η ατμόσφαιρα ήταν ποδοσφαιρική. Ευχαριστούμε τον ΠΑΟΚ για την φιλοξενία και επειδή βλέπει το ποδόσφαιρο ως γιορτή».


Για τις ελάχιστες φάσεις που έγιναν στο ματς:


«Ξέραμε ότι το ματς θα ήταν κλειστό και θα το κέρδιζε η ομάδα που θα έβαζε πρώτη γκολ. Σαφώς ο οπαδός θέλει να βλέπει φάσεις και γκολ. Εντάξει δεν μπορέσαμε να δώσουμε θέαμα αλλά προσπαθήσαμε. Εγώ κρατώ την προσπάθεια όλων των ποδοσφαιριστών. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να έχασε την Πέμπτη αλλά παραμένει ΠΑΟΚ και ειδικά μέσα στην Τούμπα».

Μανωλάς: «Δεν πιστεύω στην ιστορία με τον Βιντιάδη»

13/01/2013
 Αιχμηρός και χωρίς καμία διάθεση να... μασήσει τα λόγια του, ο Στέλιος Μανωλάς παραχώρησε συνέντευξη στην οποία μίλησε για όλα τα θέμα που αφορούν την ΑΕΚ και όχι μόνο...

Μανωλάς: «Δεν πιστεύω στην ιστορία με τον Βιντιάδη»
Δεν υπάρχει θέμα που έχει να κάνει με την ΑΕΚ, το οποίο να μην… τέθηκε υπό συζήτηση στην συνέντευξη που παραχώρησε ο Στέλιος Μανωλάς στην «Αθλητική Κυριακή». Μεταξύ πολλών άλλων, ο παλαίμαχος παίκτης της Ένωσης, εξέφρασε την δυσπιστία του για το θέμα του Βιντιάδη ενώ τάχθηκε υπέρ του υποβιβασμού της ομάδας προκειμένου να απαλλαγεί από τα χρέη.

Ο τεχνικός της Νίκης Βόλου, αναφέρθηκε επίσης στον Κώστα Μανωλά και την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, τον τρόπο που έφυγε από την ΑΕΚ ο ίδιος, τον Μπάγεβιτς, τον Νικολαΐδη αλλά και τον Έβαλντ Λίνεν.

Διαβάστε ένα απόσπασμα από τις δηλώσεις του Στέλιου Μανωλά:

Για την οικογένεια… Μανωλά που παραμένει στο ποδόσφαιρο: «Τα παιδιά μας γίνονται ποδοσφαιριστές όπως των γιατρών γίνονται γιατροί. Οι Μανωλάδες είναι συνυφασμένοι με το ποδόσφαιρο».

Για τα προβλήματα της ΑΕΚ: «Μετά τον Μπάρλο η ΑΕΚ είχε πάντα προβλήματα, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αυτή η ομάδα άλλαζε προέδρους κάθε πέντε μήνες, ένα χρόνο, δύο χρόνια».

Για τα πρωταθλήματα της δεκαετίας του '90: «Γράψαμε τις τελευταίες χρυσές σελίδες στην ΑΕΚ, νιώθουμε ευλογημένοι και όσοι είμαστε δίπλα από αυτή την ομάδα πονάμε με την κατάσταση που έχει φτάσει σήμερα».

Για το αν ήταν ποτέ κοντά στο να φύγει από την ΑΕΚ ως ποδοσφαιριστής: «Έφτασα στην καριέρα μου πολύ κοντά να φύγω από την ΑΕΚ, άνθρωποι της Μονπελιέ είχαν έρθει σπίτι μου, είχαμε φτάσει πολύ κοντά να φύγω για τη Γαλλία αλλά δεν με άφησε τότε ο Γενεράκης».

Για το αν είχε πρόταση από ελληνική ομάδα: «Είχα πρόταση από τον Ολυμπιακό και τον Κοσκωτά με 500 εκατ. δραχμές τον χρόνο. Είμαι ο μοναδικός από όλη την τότε εθνική ομάδα που δεν πήρα τα λεφτά του Κοσκωτά. Είχε γίνει ένα ματς Ολυμπιακός-ΑΕΚ και κάποιοι παίκτες της ΑΕΚ, συμπαίκτες μου, είχαν περίεργη συμπεριφορά. Δεν ήθελα να με θεωρήσουν στημένο γι' αυτό και δεν έφυγα. Ο Μπάγεβιτς, επίσης, δεν με άφησε να πάω στον Ολυμπιακό».

Για τον Νικολαΐδη: «Ο Ντέμης Νικολαΐδης δεν είχε ποτέ τους σωστούς ανθρώπους δίπλα του. Έγιναν αρκετά λάθη κατά τη διάρκεια που ο Ντέμης ανέλαβε την ΑΕΚ. Αν δεν έχεις τους σωστούς ανθρώπους για να πάρεις τις σωστές αποφάσεις, τεχνοκράτες, γνώστες του ποδοσφαίρου, είναι δύσκολα τα πράγματα για να διοικήσεις την ΑΕΚ».

Για το κλίμα που υπάρχει στην ΑΕΚ: «Το μεγαλύτερο πρόβλημα της ΑΕΚ, η καταστροφή της, είναι η διχόνοια που υπάρχει. Είναι άσχημο πράγμα να τρωγόμαστε μεταξύ μας και αυτό νομίζω είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα αυτή τη στιγμή της ομάδας».

Για τον Δημήτρη Μελισσανίδη: «Με τον Μελισσανίδη συναντήθηκα πριν δύο χρόνια, δεν μιλούσαμε αλλά τα βρήκαμε και κάναμε μια συνάντηση στο γραφείο του. Μιλήσαμε μόνο για την ΑΕΚ. Αυτό που έχω να πω είναι ότι ο Μελισσανίδης έχει πάντα την ΑΕΚ στο μυαλό του».

Για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς: «Ο Μπάγεβιτς δεν έχει τελειώσει προπονητικά. Είναι μόνο 65 ετών. Θα θυμίσω ότι ο Τραπατόνι είναι πολύ μεγαλύτερος. Από τον ίδιο τον Μπάγεβιτς εξαρτάται να πάρει την απόφαση για το μέλλον αλλά νομίζω ότι έχει ακόμη πολύ χρόνο να αφιερώσει στην προπονητική».

Για το αν θα ήθελε να αναλάβει προπονητής στην ΑΕΚ με τον Μπάγεβιτς τεχνικό διευθυντή: «Θα ήθελα να δουλέψω στην ΑΕΚ με τον Μπάγεβιτς αλλά κι εγώ κι ο Ντούσαν δεν έχουμε φύγει με τον καλύτερο τρόπο. Εμένα μου χρέωσαν τη φυγή του Κώστα για τον Ολυμπιακό και του Ντούσαν τη φυγή του στον Ολυμπιακό ως προπονητής. Πρέπει να αισθανθώ ότι με θέλουν πραγματικά κάπου για να πάω να δουλέψω».

Για τον Κώστα Μανωλά: «Ο Κώστας έκανε τη σωστή επιλογή και πήγε στον Ολυμπιακό. Η ΑΕΚ δεν μπορεί να κρατήσει τους παίκτες της. Δείτε τι γίνεται τώρα με Κοντοέ, Λαγό... Είναι λογικό μετά από χρόνια αν ο Κώστας συνεχίσει στον Ολυμπιακό να γίνει Ολυμπιακός και να αγαπάει αυτή την ομάδα».

Για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ: «Δε φταίνε οι παίκτες για την εικόνα της ΑΕΚ, φταίνε αυτοί που έκαναν τις επιλογές για τους παίκτες. Αν δεν έχεις δυνατό μπάτζετ θα πρέπει να κάνεις σωστές επιλογές παικτών. Φταίνε αυτοί που πήραν τους παίκτες και όχι οι παίκτες».

Για τον Έβαλντ Λίνεν: «Δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω από τον Λίνεν στην ΑΕΚ αλλά δεν μπορώ να ξέρω ακριβώς τον τρόπο με τον οποίο δουλεύει στην ομάδα. Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να φτάσει η ΑΕΚ στη σωτηρία».

Για το διάστημα που ήταν τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ: «Εγώ έμεινα μόνο 9 μήνες τεχνικός διευθυντής, κάποιοι άλλοι έμειναν περισσότερο. Αν η ΑΕΚ καταρρεύσει κάποιοι θα κινδυνέψουν να πάνε φυλακή. Είναι βέβαιο αυτό. Ας μην έμπαιναν στην ΑΕΚ».

Για το ποια είναι η λύση: «Θεωρώ ότι ίσως να ήταν καλύτερα η ΑΕΚ να έπεφτε κατηγορία, να πάρει άλλο ΑΦΜ και από εκεί και πέρα να κάνει ό,τι έκαναν οι άλλες ομάδες. Δεν ξέρω, πάντως, αν αυτό θα ήταν το καλύτερο ή το χειρότερο για την ομάδα».

Για τον Δημήτρη Βιντιάδη: «Δεν πιστεύω σε αυτή την ιστορία με τον Βιντιάδη. Αν είχε τα λεφτά θα έπρεπε να τα έχει βάλει ήδη. Η υπομονή έχει εξαντληθεί, ο κόσμος της ΑΕΚ ακούει διάφορα δεξιά κι αριστερά αλλά δεν πιστεύει τίποτα και κανέναν. Δυστυχώς έχει και πιο κάτω για την ομάδα».

Για τη δουλειά του στη Νίκη Βόλου: «Κάνω μια καλή προσπάθεια στη Νίκη Βόλου, θέλω να ανέβω μαζί της στη Σούπερ Λίγκα».

Δώνης: «Ο Ατρόμητος ήθελε να καταστρέψει…»

13/01/2013
 Μόνο ο ΠΑΟΚ προσπαθούσε να παίξει ποδόσφαιρο, όπως τόνισε ο προπονητής του, Γιώργος Δώνης, ενώ τόνισε πως ο Ατρόμητος είχε στόχο μόνο να… καταστρέψει.

Δώνης: «Ο Ατρόμητος ήθελε να καταστρέψει…»
ΠΑΟΚ και Ατρόμητος έμειναν στο 0-0, ωστόσο ο Γιώργος Δώνης ξεκαθάρισε πως μόνο η ομάδα του προσπαθούσε να παίξει ποδόσφαιρο για να πετύχει γκολ, ενώ από την άλλη οι Περιστεριώτες είχαν το μυαλό τους μόνο στο πώς να το καταστρέψουν.

Ο τεχνικός του «Δικέφαλου του βορρά» υποστήριξε πως η ομάδα του χρειάζεται τουλάχιστον έναν μεσοεπιθετικό παίκτη, ενώ το ιδανικό θα ήταν να αποκτηθούν δύο.

Επιπλέον αναφέρθηκε και στις αναγκαστικές αλλαγές που κλήθηκε να κάνει σε πρόσωπα λόγω των τραυματισμών και των τιμωριών.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Γιώργος Δώνης:

Για το ματς με τον Ατρόμητο: «Έπαιζε ο δεύτερος με τον τρίτο της βαθμολογίας. Απλώς μόνο εμείς παίζαμε ποδόσφαιρο, ο Ατρόμητος ήθελε να καταστρέψει. Μου θύμιζε το ματς την ΑΕΚ. Και σε αυτό το κομμάτι εμείς δυσκολευτήκαμε. Μας έλλειπε τόσο το απρόβλεπτο στοιχείο ώστε να δημιουργήσουμε τον παίκτη παραπάνω και κάποιες καλύτερες επιλογές που αυτές έγιναν όταν μπήκε ο Πέλκας. Δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες με μεγαλύτερη αυτή του Σταφυλίδη. Πρέπει να δουλεύουμε στις προπονήσεις όταν παίζουμε με τέτοιες ομάδες, να βελτιωθούμε στις επιλογές μας ώστε να πετυχαίνουμε τέρματα».

Για τον Γκαρσία: «Μπαίνει από εβδομάδα. Περιμένω να τον δω σε συνεχόμενες προπονήσεις γιατί όταν γύρισε από τις διακοπές έκανε 2 μέρες προπονήσεις και μετά ατομικό. Θέλουμε την ποιότητα του μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος για να είναι ενεργός στην ομάδα και να μας δώσει λύσεις».

Για την διάσπαση της άμυνας του Ατρομήτου: «Συνήθως στο 4-3-3 παίζουμε με Φωτάκη κα Λάζαρ. Ο πρώτος ήταν τιμωρημένος, ο δεύτερος βγήκε στο ημίχρονο. Έτσι παίξαμε με Σταφυλίδη και Λόρενς, ενώ είχαμε και την τιμωρία του Βιβιάν. Είχα στο μυαλό στο ημίχρονο να περάσω τον Κατσουράνη μπροστά και να βάλω τον Ιντζίδη αλλά ήταν τόσο καλή η παρουσία του που τον κράτησα πίσω μέχρι το 82'. Η είσοδος του Πέλκα μας βοήθησε. Δεν μπορώ να πω πως δεν είμαι ικανοποιημένος από τα παιδιά, αλλά δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα. Πρέπει να βρίσκουμε τρόπο απέναντι σε ομάδες που θέλουν να καταστρέψουν».

Για τις μεταγραφές: «Χρειαζόμαστε έναν μεσοεπιθετικό, θα ήμουν ευχαριστημένος αν παίρναμε δύο. Έχει γίνει προσπάθεια από όλους μας, υπάρχουν κάποιες επιλογές. Άλλες κοστίζουν, άλλες όχι τόσο ακριβά. Θέλουμε η ομάδα να αποκτά παίκτες για να έχουμε κάτι το διαφορετικό, όπως με τον Κατσουράνη που δίνει κάτι το διαφορετικό στα πρώτα παιχνίδια».
Για τον τραυματισμό του Λάζαρ: "Θα μπορούσε να βγει στο 41' Την κάναμε την αλλαγή στο ημίχρονο. Είναι χτύπημα αυτό που έχει, θα κάνει μαγνητική ακτινογραφία και θα ενημερωθούμε αύριο το απόγευμα".

Έφυγε με ασθενοφόρο ο Χακόμπο

13/01/2013
 Με ασθενοφόρο έφυγε από το γήπεδο της Τούμπας ο Σανθ Χακόμπο, μετά την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο.

Έφυγε με ασθενοφόρο ο Χακόμπο
Μπορεί να μην αγωνίστηκε λόγω προβλήματος στον τετρακέφαλο, όμως ο Σανθ Χακόμπο, χρειάστηκε και την έλευση ασθενοφόρου για να φύγει από το γήπεδο της Τούμπας. Ο Ισπανός τερματοφύλακας δεν αγωνίστηκε κόντρα στον Ατρόμητο, όμως ο τετρακέφαλός του πρήστηκε με αποτέλεσμα να φύγει για το νοσοκομείο.

Όπως είναι λογικό επικρατεί ανησυχία στις τάξεις της ομάδας, καθώς δεν θα ήθελαν να έχει πρόβλημα ο παίκτης, ειδικότερα ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Παράλληλα, πρόβλημα υπάρχει και με τον Κοστίν Λαζάρ, του οποίου η κατάσταση θα γίνει γνωστή από Δευτέρα.

Λόρενς: «Είναι πρόβλημα όταν δεν κερδίζουμε»

13/01/2013
 Απογοητευμένος εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Λίαμ Λόρενς, για την εντός έδρας ισοπαλία (0-0) της ομάδας του απέναντι στον Ατρόμητο.

Λόρενς: «Είναι πρόβλημα όταν δεν κερδίζουμε»
Μόνο ικανοποιημένος δεν ήταν ο μέσος του ΠΑΟΚ, Λίαμ Λόρενς, σχετικά με την «λευκή» ισοπαλία της ομάδας του κόντρα στον Ατρόμητο.

Μάλιστα, ο Ιρλανδός παίκτης υπογράμμισε πως οι φιλοξενούμενοι παρατάχτηκαν στην Τούμπα με μοναδικό τους σκοπό να παίξουν αμυντικά και να πάρουν ό,τι καλύτερο γίνεται.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιρλανδός του ΠΑΟΚ:

Για τον αγώνα απέναντι στον Ατρόμητο:


«Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Είχαμε έναν αντίπαλο που όλοι του οι παίκτες ήταν πίσω από τη μπάλα. Αυτό μας δυσκόλεψε ακόμη πιο πολύ. Όταν δεν κερδίζεις πάντα είναι ένα πρόβλημα, αλλά ο αντίπαλος ήταν διαρκώς πίσω από τη μπάλα».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος:

«Ξέρουμε ότι ακολουθούν δύσκολα ματς, είναι μία δύσκολη χρονική περίοδος. Είναι φυσιολογικό να υπάρχει πίεση, αλλά όλοι είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να ανταποκριθούμε. Είναι σημαντικό που δεν χάσαμε, αλλά είμαστε στεναχωρημένοι που δεν κερδίσαμε»
.

Τώρα αποφασίζει η ΚΠΡ…

13/01/2013
 Μέσα στις επόμενες ημέρες θα τελειώσει, είτε θετικά είτε αρνητικά το θέμα Τζιμπρίλ Σισέ για τον Παναθηναϊκό αλλά είναι ξεκάθαρο ότι αυτή την στιγμή όλα εξαρτώνται από την στάση της ΚΠΡ.

Τώρα αποφασίζει η ΚΠΡ…
Όσο περνούν οι μέρες, κορυφώνεται η αγωνία του κόσμου του Παναθηναϊκού για το θέμα του Τζιμπρίλ Σισέ. Τα δεδομένα όμως πλέον είναι απλά… Ο παίκτης που έχει πολύ συχνή επαφή τις τελευταίες μέρες με τους ανθρώπους των «πράσινων» και τον ίδιο τον Γιάννη Αλαφούζο, έχει κάνει σαφές ότι ο ίδιος είναι ικανοποιημένος από την πρόταση που του κατατέθηκε.

Όμως, το ζήτημα είναι τι θα κάνει η ΚΠΡ. Ο Γάλλος ίσως και την Δευτέρα, θα έχει ραντεβού με την διοίκηση του λονδρέζικου συλλόγου. Αυτό το ραντεβού θα ξεδιαλύνει το τοπίο για τον Παναθηναϊκό καθώς αν η ΚΠΡ του πει ότι πρέπει να φέρει πρόταση αγοράς από μία ομάδα, οι «πράσινοι» δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να ασχοληθούν.

Αν όμως, η ΚΠΡ δεχθεί να δώσει δανεικό τον Σισέ μέχρι το καλοκαίρι, τότε θα πρέπει να θεωρείται σχεδόν βέβαιη η επιστροφή του στην Ελλάδα, αφού ο παίκτης με τον Παναθηναϊκό, όπως είπαμε, τα έχει βρει ήδη.

Όσο για την υπόθεση της Μπεσίκτας, πρέπει να σημειωθεί ότι αφενός για την ώρα δεν έχει φτάσει στην ΚΠΡ πρόταση για τον Σισέ, οπότε το ενδιαφέρον είναι απλά φιλολογικό και αφετέρου ότι ο ίδιος δεν… τρελαίνεται με την ιδέα να πάει να παίξει στην Τουρκία.

Το σίγουρο είναι ότι μέσα στις επόμενες μέρες το ζήτημα θα έχει ξεκαθαρίσει οριστικά και ο Παναθηναϊκό θα γνωρίζει αν θα εντάξει ξανά στο δυναμικό του τον Τζιμπρίλ Σισέ.

Δεν παίζει με Ατρόμητο ο Κάλαϊτζιτς

13/01/2013
 Τις υπηρεσίες του έμπειρου μέσου της ομάδας, Ζέλικο Κάλαϊτζιτς, θα στερηθεί στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο ο τεχνικός του Πλατανιά, Άγγελος Αναστασιάδης.

Δεν παίζει με Ατρόμητο ο Κάλαϊτζιτς
Απών από την αναμέτρηση του Πλατανιά κόντρα στον Ατρόμητο στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκας θα είναι ο μέσος των Κρητικών, Ζέλικο Κάλαϊτζιτς.

Ο Σέρβος μέσος στο ματς του Σαββάτου (12/1) απέναντι στον Πανθρακικό συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, με αποτέλεσμα οι
άνθρωποι της ομάδας να αποφασίσουν πως θα ήταν καλύτερα να εκτίσει την ποινή στον αγώνα κόντρα στον σύλλογο του Περιστερίου.

Preview: Κέρκυρα-Αστέρας Τρ. (19:30, Novasports 2)

14/01/2013
 Στην Κέρκυρα πέφτει η αυλαία της 17ης με την αναμέτρηση της τοπικής ομάδας με τον Αστέρα Τρίπολης.

Preview: Κέρκυρα-Αστέρας Τρ. (19:30, Novasports 2)
Η αναμέτρηση της Κέρκυρας με τον Αστέρα Τρίπολης ρίχνει την αυλαία της 17ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Μόνο επιστροφές έχει να αντιμετωπίσει ο Άκης Μάντζιος, ενώ κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τον Σάκη Τσιώλη, ο οποίος όμως έχασε τον Καλαντζή την τελευταία στιγμή.

Κέρκυρα:

Υπό το βλέμμα του μεγαλομετόχου της Κέρκυρας, Γιώργου Λιμπάντση, πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν το κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Το «παρών» σε αυτή έδωσαν τόσο ο πρόεδρος των Φαιάκων, Γιώργος Λυμπερόπουλος, όσο και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Παναγιώτης Γρηγοράκης.

Ο «ισχυρός» άνδρας της ΠΑΕ τόνισε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας πόσο σημαντικό είναι το ματς κόντρα στους Αρκάδες και πως η νίκη πρέπει να έρθει πάση θυσία.

Κατά τα άλλα στην προπόνηση της Κυριακής (13/1) ο τεχνικός των Φαιάκων, Άκης Μάντζιος, έβαλε τους παίκτες του να δουλέψουν σε τελειώματα φάσεων με τον Τάσο Βενέτη να βγάζει χωρίς προβλήματα το πρόγραμμα της ημέρας.

Οι «εκλεκτοί» του Άκη Μάντζιου: Αναστασόπουλος, Στρατηλάτης, Βενέτης, Μπάρκογλου, Αγρίτης, Έντερ, Λεόν, Μπουκουβάλας, Ηλιάδης, Ζουμπουλάκης, Τσουμάνης, Τσοκάνης, Βασιλόγιαννης, Πετρούσης, Κρητικός, Γιάντσης, Διαμαντόπουλος, Γκέσιος, Στάμου, Σταμογιάννος.

Αστέρας Τρίπολης:

Οι εξετάσεις έδειξαν θλάση και ο Χρήστος Καλαντζής έμεινε εκτός αποστολής για το παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης με την Κέρκυρα για την 17η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Εκτός και ο Μπακασέτας για την ομάδα του Τσιώλη.

Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς τους δύο επιθετικούς και όπως όλα δείχνουν θα επαναφέρει τον Σανκαρέ στο αρχικό σχήμα, όπως και τον Φορμίκα.

Δεν αποκλείεται να πάει σε μια ενδεκάδα με τον Φούλοπ στο τέρμα. Ο Τσαμπούρη δεξιά, τον Φορμίκα αριστερά και τους Σανκαρέ και Μπαρτολίνι στο κέντρο της άμυνας. Οι Αλβάρες και Ουσέρο θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, ενώ οι Ράγιος, Ναβάρο και Ντε Μπλάσις θα πλαισιώσουν τον Περόνε.

Αναλυτικά οι δέκα οκτώ ποδοσφαιριστές του Αστέρα που αποτελούν την αποστολή της ομάδας έχουν ως εξής: Φούλοπ, Μπαντής, Τσαμπούρης, Γιαλούσης, Φορμίκα, Πιπίνης, Μπαρτολίνι, Σανκαρέ, Καστέλς, Κουρμπέλης Ουσέρο, Αλβάρεζ, Ναβάρο, Φραγκουλάκης, Ράγιος, Ντε Μπλάσις, Έγκον και Περόνε.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για Χακόμπο και Λαζάρ

14/01/2013
 Ανακοίνωση για την υγεία τόσο του Σανθ Χακόμπο που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά το τέλος του αγώνα, όσο και του Κοστίν Λαζάρ, εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για Χακόμπο και Λαζάρ
Ο Ισπανός πορτιέρο θέλησε να μην αποχωρήσει από το γήπεδο και να μεταβεί σπίτι του, για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο. Ωστόσο στο τέλος του ματς μεταφέρθηκε με φρικτούς πόνους στον τετρακέφαλο, στο «Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο». Στην ενημέρωση της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ενημερώνει και για την κατάσταση του Λαζάρ που εμπνέει ανησυχία.

"Ο Sanz Jacobo ένιωσε έντονους πόνους στην περιοχή ανάμεσα στο γόνατο και στον τετρακέφαλο κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης, δεν αγωνίστηκε εναντίον του Ατρόμητου και διακομίστηκε μετά το τέλος του αγώνα στο «Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο» Θεσσαλονίκης, όπου θα παραμείνει σήμερα κλινήρης και αύριο θα υποβληθεί σε περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις.

Αμέσως μετά την προθέρμανση συστάθηκε στον Ισπανό τερματοφύλακα να μεταβεί στο σπίτι του προκειμένου να ξεκουράσει το πόδι του. Αυτός προτίμησε να παραμείνει στο γήπεδο κοντά στην ομάδα, αλλά η επιβάρυνση δημιούργησε επιπλέον προβλήματα με αποτέλεσμα στο τέλος του αγώνα να κατέβει στα αποδυτήρια της ομάδας με φρικτούς πόνους.
Συνοδευόμενος από τον ιατρό της ομάδας, Γιάννη Ράλλη, διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όπου αύριο θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις.

«Ας ελπίσουμε να αναρρώσει και να είναι κοντά μας», υποστήριξε στην συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Δώνης. «Ήταν ένα ισχυρό σοκ για όλους μας. Ο Jacobo έκανε κανονικά προπόνηση όλη την εβδομάδα και δεν είχε κανένα πρόβλημα», πρόσθεσε.

Πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει και ο Costin Lazar. Ο Ρουμάνος μέσος θα υποβληθεί αύριο σε μαγνητική ακτινογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί ακριβώς το μέγεθος του προβλήματος που έχει μετά το χτύπημα που δέχθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα με αποτέλεσμα να αποχωρήσει στο ημίχρονο και στη θέση του να μπει ο Γιώργος Γεωργιάδης".

Μιλάει για Μπέσα ο Παναθηναϊκός

14/01/2013
 Για τον εξάμηνο δανεισμό του Ιταλοβραζιλιάνου μεσοεπιθετικού, Ντανιέλ Μπέσα, από την Ίντερ κινείται ο Παναθηναϊκός όπως γράφει σήμερα η Sportday. Δείτε τον 20χρονο παίκτη σε δράση.

Μιλάει για Μπέσα ο Παναθηναϊκός
Για τον δανεισμό του Ντανιέλ Μπέσα από την Ιντερ κινείται ο Παναθηναϊκός όπως αποκαλύπτει στη SportDay της Δευτέρας ο Τάσος Νικολογιάννης. Σύμφωνα με χθεσινοβραδινές πληροφορίες από την Ιταλία ο ΠΑΟ συζητάει με την ομάδα του Μιλάνου για τον εξάμηνο δανεισμό του 20χρονου Ιταλοβραζιλιάνου μεσοεπιθετικού.

Ο Μπέσα προέρχεται από τις ακαδημίες της Ιντερ, θεωρείται από τους καλύτερους παίκτες των Νέων, και μάλιστα σε δύο παιχνίδια που έδωσε η Ιντερ τις τελευταίες εβδομάδες ήταν στην αποστολή, αλλά δεν έπαιξε με την πρώτη ομάδα.

Οι Ιταλοί υποστηρίζουν ότι τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει εξέλιξη, πιθανότατα θετική. Στην περίπτωση αυτή ο Μπέσα (έχει σήμερα γενέθλια, γεννημένος στις 14/1/1993)θα έρθει στην Ελλάδα, θα περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει για έξι μήνες ενισχύοντας τα άκρα της ομάδας, που και εκεί φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα. Ο Μπέσα θεωρείται ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην ηλικία του σε όλη την Ευρώπη.

Περισσότερα στη SportDay της Δευτέρας.

Δείτε τον Ντανιέλ Μπέσα, πρωταθλητή Ευρώπης Νέων πέρυσι με την Ιντερ:

Πέλκας: "Πικρία για το Χ, βλέπουμε Αστέρα"

14/01/2013
 Στον περιορισμένο χρόνο που είχε η ομάδα του ώστε να προετοιμαστεί για το ματς με τον Ατρόμητο, στάθηκε ο Δημήτρης Πέλκας, σε δηλώσεις του στη NOVA.

Πέλκας:
O νεαρός μέσος, τόνισε πως η ομάδα του τόνισε πως ο ΠΑΟΚ είναι μια καινούρια ομάδα που με τον καιρό θα βελτιώνεται, ενώ επισήμανε πως η ισοπαλία με τον Ατρόμητο, αφήνει μια πικρία, αλλά έδωσε υπόσχεση για καλύτερη συνέχεια.

«Προσπαθήσαμε να έχουμε τον έλεγχο, τον είχαμε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Ο Ατρόμητος μας περίμενε στο δικό του μισό, προσπαθήσαμε να διασπάσουμε την άμυνά του και αυτό ήθελε υπομονή. Δεν τα καταφέραμε, μας αφήνει μια πικρία το αποτέλεσμα. Ευχαριστώ τον κόσμο που για μια ακόμη φορά ήρθε στο γήπεδο και μας συμπαραστάθηκε όπως έπρεπε. Συνεχίζουμε από αύριο τις προπονήσεις για να δούμε πώς θα νικήσουμε την Τρίπολη».

Ο Πέλκας στάθηκε στον περιορισμένο χρόνο που είχε ο ΠΑΟΚ, ώστε να εμφανιστεί έτοιμος με τον Ατρόμητο: «Δεν είχαμε πολλές μέρες να προετοιμαστούμε γιατί είχαμε το ματς του Κυπέλλου που είχαμε και εκεί ένα άτυχο αποτέλεσμα αλλά θα προσπαθήσουμε να είμαστε έτοιμοι στη ρεβάνς. Ολα τα ματς τα βλέπουμε ξεχωριστά, η ομάδα είναι καινούρια και όσο περνά ο καιρός θα είμαστε καλύτεροι» τόνισε ο Πέλκας που για την επόμενη αγωνιστική και το ματς με τον Αστέρα επισήμανε: «Είναι δύσκολο ματς. Θα πάμε να πάρουμε την νίκη. Οσα μας πει ο προπονητής θα προσπαθήσουμε να τα βγάλουμε την Κυριακή».

Συγκλονιστικές στιγμές στα αποδυτήρια με Γκέραρντ

14/01/2013
 Ο μακροβιότερος προπονητής στην ιστορία του ΟΦΗ, επισκέφθηκε τα αποδυτήρια, μοίρασε μπράβο και συγχαρητήρια μετά τη νίκη επί του Άρη και γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο

Συγκλονιστικές στιγμές στα αποδυτήρια με Γκέραρντ
Η χαρά για τη νίκη σε βάρος του Άρη, έγινε ακόμα μεγαλύτερη όταν οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ, αντίκρισαν στα αποδυτήρια τον Ευγένιο Γκέραρντ που τους συνεχάρη για την εμφάνιση και την επικράτηση σε αυτό το κρίσιμο ματς.

Ο Γκέραρντ επισκέφθηκε το γραφείο του τεχνικού του ΟΦΗ, Γιάννη Πετράκη, ενώ έντονη ήταν η συγκίνηση όταν ο Ολλανδός, αντίκρισε τον Νίκο Κουνενάκη με τον οποίο είχαν θερμό εναγκαλισμό. Ο «μίστερ» συνομίλησε τόσο με τον Νίκο Μαχλά όσο και με τον Μάνθο Πουλινάκη. Κατά την αποχώρηση του από το «Γεντί Κουλέ» ο Γκέραρντ αποθεώθηκε από τον κόσμο του ΟΦΗ.

Ενίσχυση προανήγγειλε ο Μαχλάς

Την ίδια στιγμή ο Νίκος Μαχλάς με δηλώσεις του, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο για ενίσχυση άμεσα, μέσα στην εβδομάδα που ακολουθεί σε δηλώσεις του μετά το ματς: "Έχουμε καθορίσει από τώρα τους στόχους και για την τωρινή μεταγραφική περίοδο και για το καλοκαίρι. Είναι πολύ πιθανό μέσα στην εβδομάδα να έχουμε μαζί μας κάποιους ποδοσφαιριστές" ήταν τα λόγια του Νίκου Μαχλά απαντώντας στην ερώτηση για την μεταγραφική ενίσχυση του ΟΦΗ.

Γιάννης Καραλής: «Ξέρω που ήρθα»

14/01/2013
 Απόλυτα συνειδητοποιημένος για την ευθύνη να φοράς τη φανέλα της ΑΕΚ, εμφανίστηκε ο Γιάννης Καραλής σε συνέντευξη του στην «Αθλητική Κυριακή»

Γιάννης Καραλής: «Ξέρω που ήρθα»
Το 4ο μεταγραφικό απόκτημα της «Ένωσης» στο παζάρι του Ιανουαρίου μίλησε στην αθλητική εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης και εξέφρασε την αισιοδοξία πως η ΑΕΚ θα καταφέρει στο τέλος τους στόχους της, ενώ επισήμανε πως υπάρχει ποιότητα σε πολλούς από τους νέους του συμπαίκτες.

Αναφορικά με την μετακίνηση του στην ΑΕΚ, ο 24χρονος ακραίος τόνισε: «Πιστεύω ότι είμαι έτοιμος να αγωνιστώ στην ΑΕΚ. Ξέρω που ήρθα. Η ΑΕΚ έχει μεγάλη ιστορία. Πρέπει να σώσουμε την ομάδα και να βάλουμε ένα λιθαράκι στην ιστορία της. Ο πατέρας μου Αντώνης Καραλής μου δίνει συμβουλές, γιατί ήταν και αυτός ποδοσφαιριστής. Με έχει βοηθήσει πολύ. Εντός και εκτός γηπέδου».

Όσο για την θέση της ομάδας και το μέλλον της: «Την ΑΕΚ τώρα δεν την ευνοεί η βαθμολογική θέση, αλλά υπάρχει μεγάλη ποιότητα σε πολλά παιδιά. Νεαρά και έμπειρα. Δουλεύουμε με την προπονητή μας κάθε μέρα. Πιστεύω θα τα καταφέρουμε. Το κλίμα και η οργάνωση είναι καλά στην ΑΕΚ. Οι νίκες με ομάδες ίδιων στόχων είναι σημαντικές. Δεν είναι μόνο τρείς πόντοι αυτά τα ματς. Μακάρι να τα πάρουμε και να κάνουμε τον κόσμο μας χαρούμενο, αυτό θέλουμε. Όσο αγωνίζομαι θα δίνω το 100%, ξέρω οι οπαδοί μας είναι στεναχωρημένοι. Είναι μεγάλη ομάδα και θα παραμείνει η ΑΕΚ. Στο τέλος θα την βγάλουμε από την δύσκολη θέση» κατέληξε ο Γιάννης Καραλής.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου