ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Επιμένει… ελληνικά

Επιμένει… ελληνικά

15/01/2013
 Τις περιπτώσεις των Στέλιου Βασιλείου του Λεβαδειακού και Πέτρου Μάνταλου της SKODA Ξάνθης εξετάζει ο Ολυμπιακός ενόψει καλοκαιριού, όπως αποκαλύπτει η SportDay.

Επιμένει… ελληνικά
Ο θυμόσοφος λαός λέει «των φρονίμων τα παιδιά… πριν πεινάσουν μαγειρεύουν» και φαίνεται ότι αυτό το ενστερνίζονται απόλυτα στον Ολυμπιακό.

Το «κλείσιμο» των Τόμας Ντε Βινσέντι και Μάικ Ολαϊτάν είναι πιθανότατα μόνο η αρχή, αφού οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν την παρακολούθηση νεαρών καλών παικτών που ξεχωρίζουν στη φετινή Σούπερ Λίγκα.

Στόχος των Πειραιωτών είναι να πάρουν ό,τι καλύτερο «κυκλοφορεί» στου Ρέντη, ωστόσο, αυτό θα γίνει με ιδιαίτερη προσοχή, καθώς το ρόστερ είναι ήδη μεγάλο και ίσως πρέπει να υπάρξουν πρώτα κάποιες αποχωρήσεις. Το σκάουτινγκ που έχει ξεκινήσει και συνεχίζεται, αφορά σε πολλούς παίκτες, αλλά αυτοί που έχουν ξεχωρίσει είναι δύο.

Όπως αποκαλύπτει η SportDay, πρόκειται για τον επιθετικό του Λεβαδειακού, Στέλιο Βασιλείου και τον μέσο της SKODA Ξάνθης, Πέτρο Μάνταλο.

Αμφότεροι πραγματοποιούν πολύ καλές εμφανίσεις στο φετινό πρωτάθλημα και εξετάζονται προσεχτικά. Από και πέρα, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στο μικροσκόπιο τους δύο παίκτες του Πανιωνίου.

Ο ένας είναι ο Ανδρέας Σάμαρης, ο οποίος έχει κλείσει για το καλοκαίρι και μένει να αποφασιστεί αν θα μείνει στο Ρέντη ή θα παραχωρηθεί δανεικός και άλλος είναι ο Δημήτρης Κολοβός.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου