ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Δεν φτάνουν οι νίκες…

Δεν φτάνουν οι νίκες…

17/01/2013
 Συνάντηση με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ αναμένεται να έχει τις επόμενες ημέρες ο Γιάννης Βρέντζος. Προβληματισμός για το θέαμα που προσφέρει η ομάδα παρά τις νίκες. Ξεκαθαρίζει για «Τόρο» και Τζεμπούρ.

Δεν φτάνουν οι νίκες…
Ο Ολυμπιακός βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στα προημιτελικά του Κυπέλλου και αγκαλιά με το πρωτάθλημα, ωστόσο αυτό φαίνεται πως δεν αρκεί. Οι αποδοκιμασίες που ακούστηκαν και πάλι από το κοινό στη διάρκεια της αναμέτρησης Κυπέλλου με την Καβάλα (2-0) μαρτυρούν πως οι απαιτήσεις είναι πολύ μεγαλύτερες και αφορούν κυρίως στο επίπεδο του θεάματος και την ποιότητα ποδοσφαίρου που παρουσιάζουν οι «ερυθρόλευκοι».

Δεν είναι μυστικό πως υπάρχει προβληματισμός. Όχι ασφαλώς πανικός, αλλά αρκετή τροφή για σκέψη, καθώς στόχος της διοίκησης πέρα από τους τίτλους είναι να φεύγει ο κόσμος από το γήπεδο «γεμάτος». Κι αυτό δεν έχει συμβεί στον επιθυμητό βαθμό φέτος. Για το λόγο αυτό, τις επόμενες ημέρες θα τεθεί το συγκεκριμένο ζήτημα επί τάπητος σε συνάντηση που θα έχουν ο Λεονάρντο Ζαρντίμ με τον γενικό διευθυντή της ΠΑΕ, Γιάννη Βρέντζο.

Η αναμέτρηση της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Καραϊσκάκη» είναι μια πρώτη ευκαιρία για να διαπιστωθεί αν ο Ολυμπιακός μπορεί να ευχαριστήσει το κοινό του. Όχι με μία ακόμη νίκη, αλλά κυρίως με καλό ποδόσφαιρο.

Ημέρα κρίσης για «Τόρο» και μήνυμα από Τζεμπούρ

Σήμερα θα γίνει η καθοριστική συνάντηση της διοίκησης του Ολυμπιακού με τον Βασίλη Τοροσίδη για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του. Ο αρχηγός της ομάδας θα κληθεί να δώσει την απάντησή του στην πρόταση που του έχει γίνει και που είναι κοινό μυστικό πως δεν τον καλύπτει απόλυτα. Ο «Τόρο» φέρεται να έχει κάποιες ενδιαφέρουσες περιπτώσεις από το εξωτερικό στα υπόψη, αλλά οι καλά γνωρίζοντες λένε πως προτιμά να μείνει στο λιμάνι. Αρκεί, φυσικά, να πάρει τα χρήματα που ζητεί. Από πλευράς Ολυμπιακού διαρρέεται συγκρατημένη αισιοδοξία πως θα πει το «ναι». Σε διαφορετική περίπτωση, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά. Από το να παραμείνει στο ρόστερ και να αγωνίζεται κανονικά μέχρι το τέλος της σεζόν και ίσως στη διάρκεια της σεζόν να γίνει νέα προσπάθεια να γεφυρωθεί η διαφορά, μέχρι και να αναζητηθεί πρόταση προκειμένου να μη χαθεί τον Ιούνιο άνευ αντιτίμου. Στο τελευταίο σενάρια, ο Ολυμπιακός θα πρέπει να κινηθεί για την αντικατάστασή του.

Όσον αφορά στον Ράφικ Τζεμπούρ, το ενδιαφέρον της Μπεσίκτας είναι δεδομένο, αλλά δεδομένη είναι και η επιθυμία του να παραμείνει. Το δήλωσε, άλλωστε, ξεκάθαρα μετά το ματς με την Καβάλα. «Το μέλλον μου είναι στον Ολυμπιακό», είπε και έστειλε το μήνυμα στη διοίκηση. Η τελευταία έχει την πρόθεση να κρατήσει τον Αλγερινό φορ, αλλά δίχως να διαταράξει τις ισορροπίες στην ομάδα προσφέροντας ένα τεράστιο συμβόλαιο σε έναν συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

Σύντομα θα ξεκαθαρίσουν και οι υποθέσεις των δανεικών, με τους Τάτο και Ζαραδούκα να διεκδικούνται από πολλές ομάδες. Αντίθετα, μειωμένες είναι οι πιθανότητες να δοθούν δανεικοί οι Φετφατζίδης και Βλαχοδήμος.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου